КазахстанБратский союз в «Кайрате»РоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Вторые матчи. ОбзорыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Чемпион – «Продэксим», «серебро» – у «Энергии», «бронза» – у «Титана»ХарьковЛучшие голы 17-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Ответные матчи. LIVE!Футзал в миреБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Роман Кордоба выводит «Витэн» в полуфиналРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Первые матчи. ОбзорыЮношеский футзалВіталій Одегов оголосив список гравців юнацької збірної України з футзалу (U-19) на навчально-тренувальний збірОдессаОдесса. Лига Содружества. Летом в зале сыграют 66 команд!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Ответные матчи. Анонс: сыграем ли в воскресенье?ВетераныВ Умані стартував Кубок України серед ветеранів 50+Экстра-лига«Цифры знают все»: рекордная серия в ПокровскомАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Футзал – это семья. Она небольшая, но она растёт»Футзал в миреОпределились даты проведения клубного чемпионата мираЭкстра-лигаАндрій Сімка: «Урагану» трохи не вистачило везіння» Экстра-лигаПІСЛЯМОВА-28. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОФутзал в миреДмитрий Бондарь: «В Актобе умеют болеть»ЛьвовПетро Закалюжний: «АФЛ працює у правильному напрямку»БеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. «Лидсельмаш», «Столица» и ВРЗ – в полуфиналеПервая лига Известная одесская футзальная команда может прекратить свое существование

Кривий Ріг: «Конкорд» та «Фаворит» продовжують лідирувати


В Кривому Розі завершився одинадцятий тур Супер Ліги з футзалу. Трохи докладніше про ігри.
«Гетьман» - «Техпром» 1:5
У минулому матчі «гетьманцям» не вдалося зрушити з місця в турнірній таблиці. Ситуація не змінилася і після вчорашньої гри. А от «Техпром» розпочав друге коло досить вдало. Перший тайм був складним для обох команд, тому перший м`яч залетів у ворота аж на 10-ій хвилині. Відбулося це за участі «гетьманівця», Володимира Коновалова. Ударом у відповідь на 15-ій хвилині відзначився Василь Ширин. На перерву команди пішли з нічиєю. А далі – як по маслу, один за одним забивали Олександр Махновський, Владислав Лункан, Олександр Пешко та Роман Мельничук. Таким чином, «техпромівці» наздоганяють «Гетьман» і обидві команди наразі мають на рахунку по дванадцять очок.
«ПівнГЗК» - «Фаворит» 2:5
Як і очікувалось, гра видалась цікавою і видовищною. Рахунок відкрився вже на 7-ій хвилині, удар по воротах «фіолетових» вдався Івану Кучеренко. Далі рахунок кардинально не мінявся, лише закріпився завдяки голам Віктора Омельчука (27 хв.) та дублям Антона Клушина (13, 35 хв.) і Артема Гордієнко (15, 31 хв.). В підсумку, як не опирався «ПівнГЗК, зрівняти рахунок так і не зміг. Але на останніх хвилинах, здавалося, ніби розізлившись,  їм вдалося закинути у ворота суперника два м`ячі.. Хлопці, якщо б раніше.. Останніми голами відзначились Роман Каширець та Іван Шевцов.
«Конкорд» - «Штурм» 9:2
До очної зустрічі команди підійшли, будучі сусідами-лідерами, хоч і з невеликим розривом в очках. Для «Штурма» гра видалась не такою видовищною, як минула, де вони розгромили «Фенікс» з рахунком 7:4.  Навпаки, на цей раз розгромили їх. Розпочав відлік забитих «Конкордом»  м`ячів Андрій Гончаренко, який в цьому матчі відзначився хет-триком (6, 29, 37 хв.). Гол у відповідь, на 9-ій хвилині, належав Денису Хайрулліну. Трохи пізніше, а саме на 14-ій хвилині, останній «штурмівський» гол забив Микола Ляшенко. Далі атаки «конкордівців» лише набирали обертів. Так, на кінець гри у воротах «Штурма» налічувалося аж дев`ять забитих м`ячів завдяки Іллі Лозвиру (7 хв.), Антону Острому (9, 35 хв.), Віктору Бакуму (16, 26 хв.) та Дмитрові Гужві (27 хв.).
«ХХ квартал» - «Колос» 4:3
Завдяки цій перемозі, «квартальці» здобули перевагу та обігнали суперників в турнірній таблиці. Правда, з розривом в одне очко та з врахуванням різниці в одну незіграну «колосівцями » гру.
Взяв на себе відповідальність і відкрив рахунок гри Сергій Бовтуненко, який пробив по воротах суперника вже на 5-ій хвилині. «Квартальці» вирішили не зволікати і вже за одну хвилину м`яч з подачі Віталія Воробйова летів повз голкіпера суперників в ціль. Згодом ще двох хвилин  за допомогою дубля на 8-ій та 9-ій хвилинах рахунок закріпив Костянтин Борисов. На перерву команди пішли з рахунком 3:1. В другому таймі «колосівцям» вдалося відквитати два м`ячі завдяки зусиллям Павла (23 хв.) та Сергія (33 хв.) Бовтуненка. Рахунок зрівнявся, напруга зросла, атаки стали більш концентрованими. За дві хвилини до завершення матчу, результативний удар вдався гравцю «ХХ квартала» Олександру Комишану, який і встановив остаточний результат матчу.  
«Фенікс» - «КНУ-Приват» 1:4
Гра розпочалася напрчуд активно. Перший м`яч залетів у ворота «синіх» з точної подачі Руслана Семакіна на 7-ій хвилині. Суперники не поспішали з відповіддю і, як наслідок, вже після першого тайму «Фенікс» поступався команді з рахунком 1:0. В другому таймі у складі студентів КНУ забитими м`ячами відзначилися згадуваний вище Руслан Семакін (24 хв.) та Олександр Карпенко (26 хв.). Після декількох спроб, «Феніксу» таки вдалося розмочити рахунок, і зробив це Віталій Іванченко на 32-ій хвилині. Підкріпив перевагу своєї команди та поставив крапку в матчі Микола Боярин, на 37-ій хвилині.
Варто зазначити, що це друга перемога підопічних Сергія Ганзикова після тривалої полоси поразок. Вона дозволила команді на ступінь вище піднятися в турнірній таблиці.
Анна Нестерова
Прес-служба АФКР
 
https://vk.com/a_f_k_r

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.