ПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»Лига чемпионов УЕФАМарко Перич: «Продэксим» и «ЭРА-ПАК» выглядят не так убедительно, как «Мовистар Интер» ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пластикос Ромеро Картахена» и «Леванте»Футзал в миреНовости от FutsalMania: Диего Густоцци – новый тренер «Эль Посо Мурсии»Экстра-лига«АРПИ-Запоріжжя» починає комплектування складу під Екстра-лігуПортугалияРоша переходит в «Спортинг»Лига чемпионов УЕФАЖоао Карлос Барбоза: «Віддаю перевагу іспанському гранду»Женский футзалЮлія Титова, Вікторія Сагайдачна та Оксана Холод залишили IMSЭкстра-лигаОфіційно: Ярослав Лебідь – новачок «Урагану»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Риос Реноваблес Сарагоса» и «Аспиль Видаль Рибера Наварра»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Осасуна Магна» и «Пальма Футзал»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Эль Посо Мурсия» и «Хаэн Параисо Интериор»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Феррао и Серхио ЛосаноПольшаЮліан Горбатий і Олександр Гірка вирішили продовжити кар’єру закордоном

Кубок АМФІФО: півфіналісти визначилися

У четвер 8 березня відбулися три матчі чвертьфінального етапу розіграшу Кубка АМФІФО сезону 2017/2018 років

Як ми вже повідомляли, достроково у півфінал потрапив черніївський "САВ сервіс". Інші півфіналісти визначалися у напруженій боротьбі. Суперник "САВ сервісу" визначався у парі "Трейд Захід Буд" – СК "Городенка". Безперечно, саме цю пару вважали центральною на стадії ¼, адже у чемпіонаті ці команди йдуть одна за одною та й демонструють хорошу гру. Матч цілком виправдав сподівання вболівальників. З перших хвилин команди запропонували швидкий атакуючий футзал. першими у рахунку повели "будівельники", які провели хорошу комбінацію і досвідчений Михайло Ткачук вправно "розібрався" із захистом городенківців.Швидкий гол не вибив гостей із атакувальної тактики і вони все частіше насідали на ворота "Т З Б". Однак, при завершенні атак були не точними. І все таки на останніх секундах першого тайму Віталію Валовському вдалося "замкнути" триходівку партнерів. Гол у роздягальню.

Друга половина матчу розпочалася за сценарієм першого. Команди обмінялися гострими атаками, але без результатно. На 21 хв грубої помилки у захисті допустилися "будівельники" і Валовський проштовхнув м’яч у ворота. Цей гол дещо "надламав" "Т З Б", у їх дія відчувався поспіх і зайва нервозність. А звідси і прості помилки. Саме так сталося, коли господарі пішли грати з 5-м польовим. Борисевич перехопив м’яч, а Липчук точно через усю площадку направив його у порожні ворота. А на останніх секундах матчу Ковцун і Борисевич ще двічі "покарали" гравців "Т З Б за необачні дії. То ж, важка перемога виводить СК "Городенка" у півфінал розіграшу Кубка, де на них чекає не менш цікавий суперник – черніївський  "САВ сервіс".

У двох інших матчах чвертьфіналу суперниками обласних команд були першолігові "Епіцентр К 10" та "Віза-Вторма". То ж фаворитами у цих парах були саме досвідчені команди, які вже по дічі були чемпіонами області і по двічі володіли почесним трофеєм АМФІФО. Але суперники не дуже зважали на колишні регалії фаворитів і старалися гідно протистояти їм. Долинський "Нафтовик" швидко пропустив, але й швидко відновив рівновагу у дебюті матчу проти "Епіцентру К 10". Далі суперники намагалися більше контролювати м’яч і "спіймати" один одного на помилці в обороні. Під завісу першого тайму це вдалося зробити більш досвідченим "торгівельникам". Початок другої половини матчу видався результативним і команди обмінялися голами. "Нафтовики" зі всіх сил старалися забити гол і перевести матч у футзальну лотерею. Вони створили багато гольових моментів, але зрівняти рахунок не змогли. "Епіцентр К 10" здобув важку перемогу і вийшов у півфінал розіграшу Кубка.

Діючий володар Кубка АМФІФО "Віза-Вторма" отримала у суперники дебютанта обласних змагань "Галію". Але, щоб "пробити" ворота суперника "мануфактурникам" знадобився цілий перший тайм. Тільки на останній хвилині вони двічі "розписалися" у воротах "Галії". Натомість суперник гідно тримався і щонайменше тричі міг сам відзначитися. Те, що це гра до голу, повністю підтвердилося у другому таймі. Ще шість голів без відповіді "візівці" забили у ворота суперника. Впевнена перемога виводить "Візу-Вторма" до півфіналу, де її чекає "старий" знайомий суперник по першій всеукраїнській лізі (чотири рази ці команди у нинішньому сезоні вже зустрічалися між собою, а можуть ще двічі?) - "Епіцентр К 10".

Дати і час півфінальних матчів буде визначено додатково.
У четвер відбувся перенесений матч 21-го туру, у якому микуличинські "Зорі Карпат" зустрічалися із снятинською "Санвітою". "Горяни" впевнено розгромили снятинців з рахунком 9:0. Ця перемога вивела підопічних Василя Белея на третє місце у турнірній таблиці.

Прес-служба Асоціації міні-футболу Івано-франківської області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.