Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 2 этап. 7 тур. Лидер меняется, интрига закручивается (обновляется)ПортугалияПортугалия. Плей-офф. 1/2 финала. Снова сенсация, теперь от «Фундао»ЧехияЧехия. «Спарта» громит «Сварог» в первом матче финала плей-оффИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «Барса» побеждает по пенальтиРоссияТемур Алекберов сложил полномочияПольшаНаши за границей. Дубль Николая МорозоваРоссияНиколай Канивец: «Большое спасибо всем!»КазахстанКайрат Оразбеков: «Ужесточение лимита негативно отразится на развитии казахстанского футзала»Беларусь«Пластырем залепил и бегал еще месяцок». Игроки минской «Столицы» – о любимых футзалкахКазахстанИгита: «Что главное в жизни? История, которую мы сделали. Что остается? Сделать эту историю еще весомей.»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 7-й тур. Прогноз від Миколи ГрициниБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. 2-3 матчи. Голы украинских бомбардировИспания«Мовистар Интер»: кардинальных изменений не будетБразилияБразилия-2019. 5 тур. Лучшие голы, финты и сейвыРоссияДенис Абышев: «Тюмень» окажется среди ведущих клубов Европы» Экстра-лигаКлуб бомбардирів Олександра Яценка станом на 23.05.2019РоссияТОП-5 голов 1/2 финала Суперлиги РоссииЖенский футзалПідсумки сезону у Вищій лізі серед жіночих команд: думки головних тренерівСборная УкраиныЗбірна України серед спортсменів із вадами зору перемогла на турнірі в Іспанії Вторая лигаСергій Тригубець: "Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів"

Кубок Ігоря Москвичова їде в Добропілля

У Курахові завершився традиційний турнір з футзалу «Кубок Ігоря Москвичова».
 

Як відомо, Ігор Євгенович - найтитулованіший голеадор в українському футзалі, нині очолює херсонський клуб «Продексім» (друге місце за підсумками регулярного чемпіонату української Екстра-ліги сезону 2016/17 р. р.), народився і перші кроки в футболі класичному та зальному робив у Красногорівці. Тому, не дивно, що ці змагання проводяться на його малій батьківщині.

У нинішньому році в розіграші Кубка взяли участь 11 команд хлопчаків 2005/06 років народження. На попередньому етапі команди у двох групах грали по коловій системі. У групі «А» рівних не було команді відділення Центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» з Добропілля, а в групі «Б» перемогу здобули хлопці з міста Першотравенська Дніпропетровської області. А другі місця зайняли представники відділення ЦФЗН «Спорт для всіх» з Курахова та їх «одноклубники» з Білозерського.

Саме ці дві команди зустрілися у поєдинку за третє місце. Сильніше в ньому виявилися господарі – 4:3. А у фіналі команда Добропілля обіграла першотравенцев з рахунком 2:0.

Як підкреслили численні гості, турнір пройшов на хорошому організаційному рівні, всі отримали масу позитивних емоцій. Команди-переможниці відзначені Кубком ,грамотами та медалями. А кожен учасник турніру отримав ще й солодкий подарунок.

Джерело - Микола Гісь, спеціально для прес-служби Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.