ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 4. Финалы. LIVE!Лига чемпионов УЕФА31.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. LIVE!ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 3. LIVE!Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівФутзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»

Кубок НФК «Ураган» 2016/17. Підсумки: частина 1

Масштабний проект Прикарпаття Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" завершився! У кожному куточку області визначилися переможці. І навіть більше – всі володарі Кубків встигли розіграти Лігу Шкільних Чемпіонів та дізнатися ім’я найсильнішої команди Івано-Франківщини. А поки змагання сезону 2016/2017 рр. стають історією – ми готові підбивати підсумки. Отож, 23 райцентри, міста обласного значення та об’єднаних територіальних громад на чолі з Івано-Франківськом, загалом - 337 навчальних закладів Прикарпаття та понад 4 000 юних футзалістів 1-5 класів.

ТЛУМАЧЧИНА
Цьогоріч Тлумаччина була однією за наймасштабніших, і на відміну від минулого сезону об’єднала відразу 31 школу - не тільки з району, як це було минулого року, а й із новоствореної об’єднаної територіальної громади (далі – ОТГ). Тож гаряче було у всіх куточках району, бо, якщо 12 команд ОТГ боролися за трофеї у новому спортивному комплексі Тлумача, то решта 19 шкіл змагалися у чотирьох зонах, поділених за територіальним принципом. Однак, великий фінал таки зібрав найсильніші команди разом, тож "вісімка" змогла насолодитися кульмінаційними миттєвостями, черлідерськими виступами, і звичайно футзалом. Тріумфаторами стали Тлумацька ЗШ та Яківська ЗШ – перша двозначно "відігралася" над Прибилівським НВК (10:1), а друга залишила позаду Гостівську ЗШ.

Не залишилися без подарунків й школи, які зайняли 4-е місце та 3-і місця – команди отримали футззальні м’ячів. Натомість, фіналісти –були нагороджені комплектами футбольної форми, а переможець – окрім кубка-красеня отримає головний грошовий приз – 40 000 гривень від Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА. Звісно, змагання на Тлумаччині не обійшлися без локальних партнерів – народного депутата Володимира Шкварилюка та ТзОВ "Лінісе-Україна".
 

ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОН ТА МІСТО БОЛЕХІВ
Справжнім "старожилом" змагань є Долинський район, який вже третій рік поспіль гуртує дітей навколо футзальних баталій за мрію. Цьогоріч, традиційно, в боротьбу включилися 10 шкіл міста та приміських сіл. Вкотре без найвищих нагород не залишилася СШ №6, яка у фіналі вольовим поєдинком підтвердила своє чемпіонство і виграла у ЗШ №7 – 4:3. Натомість, матч за третє місце вийшов не менш емоційним, хоча у підсумку ЗШ с. Княжолуки "в суху" переграла ЗШ с. Солуків (4:0). Варто відзначити, що дітвора змагалася на найкращій арені міста – Долинській ДЮСШ.

Не пасли задніх і школярі Болехівщини, для яких пристрасті змагань за Кубок НФК "Ураган" вирували вже другий рік. І попри те, що батли "приймав" спортивний зал однієї із шкіл міста – емоцій, повірте менше не було, а хлопчики дивували спортивним завзяттям та ентузіазмом. Продемонстрував це і заключний поєдинок між ЗШ с. Міжріччя і ЗШ №2, в котрому перша за рахунком 7:1 показала свою міць і довела, що гідна представляти місто на Лізі Шкільних Чемпіонів.

Шкільні змагання і Долинському районі та Болехові теж не обійшлися без партнерської підтримки:
Ігоря Петрюка
Депутата обласної ради Богдана Ленігевича
ПП Матіїв О.В.
ПП Палащин Т.І.
ТОВ "Уніплит"
ТзОВ "АЛПІН-ЗАХІД"
ПП Гринь М.С.
ТзОВ "СвітШкіри"
Долинського КОРТП

 

КАЛУЩИНА
Масштабністю здивувала Калущина! Якщо ще три роки тому за призові змагалися тільки школярі міста Калуш, а минулоріч ще й район, то цьогоріч додалася ще й Верхнянська ОТГ. Таким чином, 11 шкіл міста + 16 навчальних закладів з району + 8 з ОТГ = неймовірний футзал, який, до речі, вирував у спортивному комплексі "Сокіл".

В місті Калуш перемогу вдруге виборола ЗШ №6, яка мінімально обіграла ЗШ №5 (1:0), кращою у Калуському районі стала Голинська ЗШ, яка здобула перемогу над минулорічним переможцем турніру - Новицьким НВК (3:1). А у Верхнянській ОТГ тріумфував НВК с. Збора.
 

Не можемо не подякувати всім партнерам, які пройшли шлях до здійснення дитячих мрій пліч-о-пліч з організаторами на Калущині:
ТзОВ "Даноша"
ТзОВ "Завод-Техмаш"
ТзОВ "Карпатнафтохім"
ТзОВ "Калушстальбуд"
ТзОВ "ТВФ "Стиль"
ТзОВ "Екопродвін"
ПП "ГалДрев"
ПП Богусевич М.С.
ПП Козик В.Ю.
ТзОВ "Колос"
Калуська філія ТзОВ "Калуш Бровар Дистриб`юшен"
ТзОВ "Завод ДК Орісіл"
Цецхладзе Резо


Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.