ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 4. Финалы. LIVE!Лига чемпионов УЕФА31.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. LIVE!ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 3. LIVE!Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівФутзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»

Кубок НФК «Ураган» 2016/17. Підсумки: частина 2

Масштабний проект Прикарпаття Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" завершився! У кожному куточку області визначилися переможці. І навіть більше – всі володарі Кубків встигли розіграти Лігу Шкільних Чемпіонів та дізнатися ім’я найсильнішої команди Івано-Франківщини. А поки змагання сезону 2016/2017 рр. стають історією – ми готові підбивати підсумки. Отож, 23 райцентри, міста обласного значення та об’єднаних територіальних громад на чолі з Івано-Франківськом, загалом - 337 навчальних закладів Прикарпаття та понад 4 000 юних футзалістів 1-5 класів.

КОЛОМИЙЩИНА
Масштабністю, як завжди, вражала Коломийщина, яка об’єднала цьогоріч 34 навчальні заклади із міста, району та Печеніжинської ОТГ. Три територіальні громади, три чемпіонські титули, найкращий спортивний зал Коломиї (ФОК "Прикарпаття") та понад 100 безкомпромісних футзальних поєдинків… Володарем Кубку НФК "Ураган" у місті Коломия стала ЗШ №4, яка, до речі, вже вдруге залишилася з нагородою. Щоправда, у великому фіналі фавориту довелося доводити це право з сильним суперником – ЗШ №8, але вольовий батл таки залишив ЗШ №4 тріумфатором.
 

Натомість, команді з Лісного Хлібичина не вдалося повторити успіх і вдруге підняти над головою кубок, цьогоріч у кульмінаційному поєдинку перемогу здобула ЗШ с. Угорниики (2:0). Емоційно було і на турнірі територіальної громади, дев’ять команд-учасників зустрічалися в очних зустрічах, потім – у півфіналах, і завжди у двійці фаворитів – Печеніжинська ЗШ та Сопівська ЗШ. Однак, всі крапки над "і" розставив чемпіонська дуель, в котрій перемогла команда з Печеніжина (5:1).

Звісно, змагання на Коломийщині не обійшлися без локальних партнерів:
Благодійна організація "Покуття"
ПП Чемерис О.Я.
ПРАТ ЗЕР МХП ФІЛІЯ "ПЕРСПЕКТИВ"
Коломийська федерація футболу
КДЛ "Медлюкс"
ПП Дмитрук П.Ф.
ПСВ ЕПФ "КВІЛТ"
ПП Балабаник В.С.
"Західна мультисервісна мережа"
ПП Чобанюк
ПП Соловчук
ПП Гуляк
ТОВ "УБ-БДТ"
СКС "Кредитна карта"
ПП Васильчук
Дяків Ю.М.
Дяків М.М.


ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОН
Не пасли задніх і школярі Галицького району, які вже вдруге провели змагання за шкільну мрію, а вирували батли у спортивному залі Більшівецької школи. Щоправда, зросла і чисельність охочих поборотися за призові – цьогоріч змагання об’єднали 15 шкіл. У великому фіналі зустрілися ЗШ с. Бовшів та ЗШ с. Більшівці, а боротьба, яка точилася на кожному клаптику спортивного майданчика, таки подарувала перемогу Бовшеву – 1:0. Не менш емоційним був матч за "бронзу" змагань, в рамках котрого зустрілися Блюдниківська ЗШ і Тустанська ЗШ. У підсумку – остання довела свою міць (4:1) та залишилася з медалями.
 

Подарувати дітям радість футзалу та залишити призерів із нагородами вдалося завдяки партнерам:
Компанії "Прикарпатенергосервіс"
ТзОВ"Будівельні автом. технології"
ПП Мельничук М.В.
ТОВ "Пленет"


МІСТО БУРШТИН
Емоційно та футзально було й неподалік Галича – у місті Бурштині, який вперше подарував школярам дебютний Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган". Варто відзначити, що у боротьбу включилися не тільки п’ять начальних закладів міста, а й долучилися приміські села - Слобода, Дем’янів і Насташине. Щоправда, після марафону групових матчів великий фінал відбувся за участі двох шкіл Бурштина – ЗШ №3 та ЗШ №4, у підсумку котрого тріумфувала перша – 4:2. З таким же рахунком були розіграні й "бронзові" нагороди, перемогу гарантували вихованці Гімназії, які обійшли ЗШ №1.
 

Варто відзначити, що турнір гостинно прийняв спортивний зал Бурштинського енергетичного коледжу. Окрім того, шкільні змагання не обійшлися без підтримки інших партнерів:
ПП Павлишин С.Я.
ПП Іваськів А.С.
ПП Русиняк В.І.
ПП "Талант"


РОЖНЯТІВСЬКИЙ РАЙОН
Вже вдруге боротьбу за Кубок НФК "Ураган" провели й школярі Рожнятівщини. Попри те, що трофей розігрували тільки 8 команд, всі учасники зустрілися в очних зустрічах, і визначили безапеляційних претендентів на перемогу. У фіналі було емоційно, адже обидва суперники, Грабівська ЗШ та Креховецька ЗШ, докладали всіх зусиль, щоб тріумфувати, однак футзал таки розставив всі крапки над "і" - сильнішими виявилися школярі із Грабова. А минулорічний чемпіон, ЗШ с. Брошнів, з мінімальною перевагою над Князівською ЗШ, залишився із "бронзою" турніру.
 

Підтримували турнір на Рожнятівщині меценати:
ТОВ "Торговий дім "В.В.Ю."
ТОВ "ВАДІ"
ТОВ "Рожнятівнафта"
ПП Мельник П.М.
ПП Терелецький Р.Я.
МП "ТАЛЯ"
ФОП Люклян Р.В.
ПП Сивуля
ПП Писар О.Б.
ПП Кравець М.І.
ТОВ "К2 АЗС"
ПП Стрижак В.В.
ФОП Андрішак В.Б.
ПП Бойчук О.П.
ПП Сорохман В.Б.
ТОВ "РБТ-15"
ПП Михайленко Б.В.
ПП Федчук О.Б.
ПП Гладенький В.М.
ПП Максимів І.В.


ТИСМЕНИЦЬКИЙ РАЙОН
Вже другий рік поспіль на базі спортивного залу Ямницької ЗШ об’єднує дітей футзалом Тисмениччина – цьогоріч Кубок НФК "Ураган" виборювало 16 команд зі всіх куточків району. Боротьби кожного ігрового дня було чимало, а дітвора дивувала майстерністю, завзяттям та неймовірною жагою до перемоги. Не став винятком і фінальний день. У запеклих баталіях зійшлися команди Тисменицької спеціалізованої школи, Павлівського НВК, Старолисецької і Чорнолізької ЗШ. Першими школярі виборювали "бронзу", в котрій сильнішою виявилася Тисменицька СШ (6:2). Небувалим піднесенням та емоційним напруженням відзначився батл за першість, в котрому Старий Лисець впевнено обіграв свого візаві – 9:0.
 

Долучилися до змагань партнери:
БК "Ярковиця"
ПП "Водолій-ЯП"
ТОВ "Івано-Франківський шиноремонтний завод"
ТОВ "М'ясо-ІФ"
ТОВ "Тикаферлюкс"
ВАТ "Хутрофірма "Тисмениця"
ТОВ "Прикарпатспецпостач"
АПФ "ЗЛАК"


РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОН
Ще одним досвідченим учасником міжшкільних змагань із трирічним досвідом є Рогатинщина. У сезоні 2016/2017 титул чемпіона виборювало 10 команд, і зі всіх сил проявляли свій потенціал. Однак, путівки на кульмінаційний поєдинок отримали Гімназія та Княгиницький НВК. Батл, однозначно, був гідним найвищих нагород, але із мінімальною, але вольовою перевагою сильнішими виявилися таки гімназисти (3:2). Матч за третє місце вийшов не менш емоційним, хоча у підсумку ЗШ №2 перемогла СШ №1 (2:1).
 

Не можемо не подякувати всім партнерам, які пройшли шлях до здійснення дитячих мрій пліч-о-пліч з організаторами в Рогатинському районі:
Міському голові Рогатина – Сергію Насалику
ПП Турчин Р.М.
ТзОВ "Галичпромгруп"
ТзОВ "Ліспромгруп"
ФОП Сидор О.В.
ПП "ІАЦ РО-НЕТ"


Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.