Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: перестрелка, триллер... (обновляется)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12. LIVE!Житомир15.00. Житомир. "Атлет" – "ІнБев". LIVE!Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE! (+ обзоры)Кубок УкраиныКубок України. Майстри дежавюХарьковЛучшие голы 1-го тура 15-го Кубка Харькова и 13-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Кубок УкраиныКубок України. Альтернатива (Київ) – Епіцентр К10 (Івано-Франківськ). АнонсЖитомирАтлет – ІнБев. Анонс центрального матчу І кола чемпіонату Житомира з футзалуХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. 6 турКубок УкраиныКубок України. Валідол – спонсор RED'уКубок УкраиныSKIDKA проходит "Галицьку здобу" (+ комментарии)Экстра-лигаСергей Журба – лучший футзалист 2017 годаЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 5 тур: зіграють лише дві париЧеркасскаяУмань долучилась до футзальної лихоманки. 12 команд на старті!ЛьвовЛьвів. Найкращі голи [Випуск 13] (Гранд & Перша ліга)РоссияСергей Сытин: «Уход Иваняка – серьезная потеря для "Дины"»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: в каждом матче – своя интригаАматорыІвано-франківські лікарі виграли Чемпіонат УкраїниСборная УкраиныУкраина vs. Италия. Послесловие, или «кнутом и пряником»Кубок УкраиныКубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудня

Кубок України. Альтернатива (Київ) – Епіцентр К10 (Івано-Франківськ). Анонс

Завтра «Альтернатива» зіграє вже свій 5-й матчу у Кубку України, а це найбільше серед усіх учасників, оскільки киянам довелося зіграти у кваліфікаційному етапі проти земляків з «Анреал-ATRIX». Як і в минулі рази, домашньому матчу Кубка передувала гра чемпіонату міста за день до того. На цей раз «Альтернатива» здобувала чергову перемогу з рахунком 5:2. На це раз жертвою виступив «PARTIZAN». Можна відчути повне дежавю з домашнім матчем проти «Феміди-Старлайф». Тоді підопічні Миколи Костенка теж привезли «-1» і виходили на матч через добу після зустрічі у першості міста. Той матч закінчився вкрай вдало, адже гості були биті з рахунком 7:2. Так що будемо чекати подібної розв’язки і на цей раз, от тільки суперник у чемпіона Києва значно серйозніший.
 
 
Івано-франківський «Епіцентр К10» проводить вже третій сезон у Першій лізі і має зіграний кістяк виконавців. Капітан команди Назарій Данів постійно перебуває серед найкращих бомбардирів Першої ліги (до речі, він зробив дубль у ворота киян у першій грі) і з ним треба грати особливо уважно. Ще серед цікавих постатей виділимо воротаря Михайла Макогона (пограв у «Прикарпатті»), Віталія Рябоконя («Спортлідер+») і Василя Красія (пройшов через дубль «Урагану»). Якщо Макогон грав у «Прикарпатті» і перейшов у футзал, то з іншим гравцем «десятих» відбулася протилежна історія: Ярослав Конкольняк після того як більшою мірою перемкнувся на футзал у цьому сезоні повернувся у футбол і виступає за те саме друголігове «Прикарпаття». Однак це не заважає йому допомагати і «будівельникам» на маленькому майданчику. З втрат на цей матч відзначимо Василя Щербину, який отримав червону картку у першому матчі між цими суперниками. Зате зі США повернувся добре всім відомий Роман Ярий, який тепер буде виконувати роль не граючого тренера, а простого гравця.
 
Після кубкової зустрічі з «Альтернативою» «Епіцентр К10» встиг зіграти дві гри. 3 грудня у 3 турі Першої ліги підопічні Василя Белея програли землякам з «Візи-Вторми» (0:1), а у четвер, 7 грудня, зіграли внічию у чемпіонаті області з «Реверою» (2:2). Поки що у цьому сезоні стабільності прикарпатцям бракує і дійсно легко для них склалася хіба що кубкова дуель у першому попередньому раунді Кубка України з львівським «Здвигом» (двічі по 4:0). Втім, це не означає, що підопічні Миколая Костенка зможуть легко пройти далі, що й довів перший матч. Будемо сподіватися, що домашня підтримка дозволить «зеленим» відіграти гостьову фору і пройти ще один раунд кубкових баталій.
 
«Альтернатива» (Київ) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ)
10 грудня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ - 15.30.
Арбітри: Д. Дудка, Р. Гейло (обидва – Київська обл.), М. Трохименко (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Карабанов (Чернігів)
Перший матч – 2:3

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.