ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 6-го тураЭкстра-лига18.00. Экстра-лига-2017/18. Тур 6. LIVE!ИспанияСмена лидера в Примере: «Барселона Ласса» дома проиграла «Эль Посо Мурсии»Кубок УкраиныСергій Тригубець: «Розглядаємо можливість зіграти у другій лізі»Кубок УкраиныКубок Украины. "Сич Юнайтед" уступает дома "Viva Cup"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017-18. Тур 6: голы Педяша, штрафные Корнийчука, стремительный Скорый и победа «Титана»Кубок Украины«Альтернатива» холодним душем зустріла «Феміду-Старлайф»ХмельницкаяМикола Сохорук: “Головне – виховати хлопців справжніми чоловіками”Житомир15.00 Житомир. Вища ліга. Онлайн центральних матчівКубок Украины17.30 Кубок Украины. Предварительный раунд. LIVE!Футзал в миреВеселый футбол в Эболи: хозяева и «Аква&Сапоне» остановились на 16 мячахКубок Украины«Skidka» не дала одеситам жодної знижкиКубок УкраиныКубок Украины. "Сумыхимпром" минимально уступил "ДКМ" (+ комментарии тренеров)Экстра-лигаВладимир Трибой: «Для успеха команды в футзале подготовка вратарей приобретает особенное значение»Кубок УкраиныКубок України. «Skidka» (Київ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса). АнонсКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький). АнонсФутзал в миреГол Дмитрия Литвиненко помог ЭРА-ПАКу разгромить «Славию»ОдессаОдесса. Лига Содружества: на старте 88 команд!ЖитомирОлександр Рабдєєв: «В чемпіонаті міста будемо боротися за місце в трійці»Женский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): анонс матчів 1 та 2 туру

Кубок України: анонс матчів першого Попереднього раунду 21-23 жовтня

З 21 по 23 жовтня у рамках першого Попереднього раунду розіграшу Кубку України сезону 2017/2018 р. р. буде зіграна низка чергових поєдинків. У одному з них, до речі, визначиться володар першої путівки до другого Попереднього раунду. Про це та інше – докладніше у нашому анонсі.
У «Сумихімпрому-СДПУ» міжсезоння позначилось кількома кадровими втратами, які, безумовно, вплинуть н якість грі. Однак, у той же час немає сумнівів у тому, що тренерський дует Гладов – кравченко зробить усе для того, щоб і в цьому сезоні їх підопічні показали високий рівень гри. Наскільки їм вдасться це зробити, покаже перший поєдинок проти дніпровського «ДКМ». Безумовно, рідні стіни мають допомогти сумчанам. Але у той же час ще невідомо, чого можна чекати від «ДКМ». Тому, очна зустріч цих команд дещо відкриє завісу таємничості. Але при цьому навряд чи сумчани та дніпровці розкриватимуть усі свої козирі. Скоріше за все, вони прибережуть щось і на матч-відповідь.
«Сумихімпром-СДПУ» (Суми) – «ДКМ» (Дніпро)
21 жовтня 2017 року. Суми. Спорткомплекс СДПУ – 13.00.
Арбітри: Д. Чумак, С. Ващук (обидва – Харків), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Фісенко (Суми)
Спостерігач арбітражу: О. Шабан (Суми)
Не так давно у рамках цьогорічного розіграшу Кубку України вже відбулось одне запорізько-харківське протистояння. У Харкові місцевий «Nick&Ars;» поступився «АРПІ» з рахунком 1:3, чим значно ускладнив собі життя перед матчем-відповіддю. А тепер честь Запоріжжя та Харкова представлятимуть інші дві команди: «Січ Юнайтед» та «Viva Cup» відповідно. Команда з Запоріжжя є дебютантом Кубку України, однак вона взяла до себе на тренерський місток Олександра Моргунова, який у минулому сезоні тренував «АРПІ». А це означає, що «Січ» має амбіції як мінімум вийти у наступний раунд. Щодо «Viva Cup», то цю команду, в принципі, представляти не треба. Не вперше ця команда бере участь у розіграші Кубку України, у її складі є гравці, які встигли пограти на високому рівні. Тому, тут харківський колектив можна вважати фаворитом. Але не будемо забувати про те, що у Запоріжжі традиційно потужно підтримують свої команди, хто б не грав – «АРПІ», «Січ Юнайтед» чи хтось інший. Тому, для підопічних Олександра Моргунова це має стати додатковим плюсом.
«Січ Юнайтед» (Запоріжжя) – «Viva Cup» (Харків) 
21 жовтня 2017 року. Запоріжжя. Палац спорту «ЗАС» - 17.30.  
Арбітри: С. Черноусов, Р. Повх (обидва – Херсон), І. Дудінов (Дніпро)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: Ю. Арестенко (Запоріжжя)
У першому поєдинку проти «Феміди-Старлайф», який відбувся у Хмельницькому, «Альтернатива» цілком реально могла би вивезти бодай би нічию. Але програла. Однак, мінімальна поразка все-таки залишає підопічним Миколи Костенка шанси на успіх. А для того, щоб «біло-зелені» змогли пройти далі, їм треба буде з перших хвилин матчу-відповіді нав`язувати «юристам» свою гру. У свою чергу, гостям з Хмельницького треба буде не знітитись під час старту цього поєдинку. А якщо вони потім зможуть гідно відповісти «Альтернативі», то, можливо, саме «Феміда-Старлайф» стане першою командою, яка вийде до другого Попереднього раунду Кубк України.
«Альтернатива» (Київ) – «Феміда-Старлайф» (Хмельницький)  
22 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 13.30.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Гопка (Черкаси), Д. Андрусь (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Київська обл.) 
Перший матч – 0:1
Продовжиться свято кубкового футзалу на майданчику спорткомплексу КПІ матчем, у якому «SKIDKA» гратиме з «Епіцентром К Таірова». Теоретично фаворитом у цій парі має бути київська команда, яка має досвід кубкових поєдинків, і яка, до того ж, гратиме вдома. Однак, одесити у це міжсезоння добряче підсилились – до стану «таіровців» перейшли кілька досвідчених виконавців. Тому, мабуть, не варто думати на очевидного переможця цієї пари. Тут, скоріше за все, битва точитиметься не тільки протягом київського поєдинку, а і протягом одеського, хоча про це ще зарано думати. Як би там не було, можна сказати, що столичний глядач точно буде у виграші.
«SKIDKA» (Київ) – «Епіцентр К Таірова» (Одеса) 
22 жовтня 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 15.30.
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), Я. Опришко (Кременчук), Д. Андрусь (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: В. Михальський (Київська обл.)
Новостворений черкаський «Дніпро» зіграє свій перший поєдинок на всеукраїнському рівні. Для команди з Черкас це буде хороший іспит перед дебютом у Першій лізі, де «дніпряни» планують грати цього сезону. А тут ще і суперник хороший – «Manzana-2», яка вже маэ досвыд виступыв у Кубку Украъни. Тому, можна сказати, що в цьому плані черкащанам точно пощастило з опонентом. А якщо їх ще підтримають рідні вболівальники, то можна буде на щось розраховувати за підсумками першого поєдинку цього протистояння. В принципі, сумнівів у тому, що у «Дніпра» буде підтримка, не виникає. Проте, чи допоможе це молодій черкаській команді?
«Дніпро» (Черкаси) – «Manzana-2» (Київ)
23 жовтня 2017 року. Черкаси. Палац спорту «Будівельник» - 19.30. 
Арбітри: Д. Дудка, Р. Гейло (обидва – Київська обл.), О. Гопка (Черкаси) 
Хронометрист: В. Урста (Черкаси) 
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)
Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.