Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: перестрелка, триллер... (обновляется)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12. LIVE!Житомир15.00. Житомир. "Атлет" – "ІнБев". LIVE!Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE! (+ обзоры)Кубок УкраиныКубок України. Майстри дежавюХарьковЛучшие голы 1-го тура 15-го Кубка Харькова и 13-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Кубок УкраиныКубок України. Альтернатива (Київ) – Епіцентр К10 (Івано-Франківськ). АнонсЖитомирАтлет – ІнБев. Анонс центрального матчу І кола чемпіонату Житомира з футзалуХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. 6 турКубок УкраиныКубок України. Валідол – спонсор RED'уКубок УкраиныSKIDKA проходит "Галицьку здобу" (+ комментарии)Экстра-лигаСергей Журба – лучший футзалист 2017 годаЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 5 тур: зіграють лише дві париЧеркасскаяУмань долучилась до футзальної лихоманки. 12 команд на старті!ЛьвовЛьвів. Найкращі голи [Випуск 13] (Гранд & Перша ліга)РоссияСергей Сытин: «Уход Иваняка – серьезная потеря для "Дины"»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: в каждом матче – своя интригаАматорыІвано-франківські лікарі виграли Чемпіонат УкраїниСборная УкраиныУкраина vs. Италия. Послесловие, или «кнутом и пряником»Кубок УкраиныКубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудня

Кубок України. Валідол – спонсор RED'у

Гості приїхали в Київ з перевагою в один гол, але практично одразу з потяга поїхали в зал на передматчеву розминку, так що господарі мали використовувати цю ситуацію на свою користь.
 

Саме за таким сценарієм і розпочався матч. Господарі одразу взяли високий темп, але гості його підтримали і гра виглядала насиченою та цікавою. Ніхто не закривався у захисті, тож глядачам на трибунах сумувати не доводилося. В цьому контексті відзначимо активну підтримку з боку фан-сектора «RED’у». До речі, роль тренера у господарів в цій грі виконував Ільдар Макаєв.

Господарі у самому дебюті гри мали відкривати рахунок, але Коробка на добиванні з пари метрів пробив у поперечину порожніх воріт. Відповідь гостей була не менш гострою: Іванов в контрвипаді вибіг віч-на-віч, але програв дуель воротарю. Заворотний вивів Крошана на хорошу позицію, але той поцілив у стійку. У відповідь Багліков віддав на Кузнєцова, але під час удару того з 5-ти метрів м’яч звалився з ноги.

Кияни атакували більше і володіли ініціативою, але стрімкі випади слобожанців теж виглядали перспективно, однак десь з 7-ї хвилини гості взяли гру під свій контроль. Причому настільки вдало це зробили, що почали закрадатися сумніви у тому, хто насправді вийшов на гру «з коліс». Кияни відверто провалили відрізок в середині першого тайму.

Подзолков і Піддубний свої нагоди не реалізували, а дуже дальній удар Дубича Тимошенко відбив, а Кузнєцов з гострого кута влучив у штангу.

Химяк в цій лавині атак гостей намагався щось придумати на чужій половині майданчика, але його зусиль було замало. Іванов і Волобуєв в цей час тероризували захист киян, які не могли собі знайти місця на майданчику.  

Харків’яни не давали господарям розбігтися і тримали гру під контролем аж поки на 14-й хвилині Коробка жорстко не пішов у відбір на Лоншаков, виборов у того м’яч і точно низом поклав його у ворота з середньої відстані – 1:0. Нелогічний гол, але від того не менш приємний.

Цей гол розохотив Максима і той майже одразу проскочив між двох захисників, обіграв воротаря і послав круглого у ворота, але захисник у підкаті перевів його у стійку, від якої він відскочив на Химяка, але інший захисник у підкаті і тут встиг винести м’яч. Глядачі тільки встигли перевести подих, як гаряче уже стало біля інших воріт, але спочатку удар Подзолкова на себе прийняла штанга, а потім він пробив повз з близької відстані. 

Після цього обидві команди набрали по 5 порушень і почали багато помилялися, певно, через страх заробити непотрібний дабл-пенальті. 

Другий тайм почався наче перерви й не було. Знову активна гра з великою кількістю моментів. У харків’ян нагоди відзначитись мали Волобуєв, Кузнєцов і Подзолков, а у господарів Іллічов, Крошан і Химяк.

Після видовищної першої половини тайму команди почали більше помиляються в підготовчій фазі атак і моменти виникали не дуже часто, але темп першого тайму вони намагалися витримувати.

На 30-й хвилині Лоншаков ефектно прибрав Іллічова, але побив майже по центру і Тимошенко встиг зреагувати, втім, це лише відтермінувало майбутній гол. За мить Іванов пробіг правим флангом і пробив між ніг воротарю – 1:1.

До наступного голу нічого цікавого не відбувалося. На 34-й хвилині Химяк невдало обігрував Іванова, який перехопив м’яч і знову прорвався правіше від воріт, але на цей раз не бив, а обіграв воротаря і оформив дубль – 1:2

Після цього Глуцький вийшов 5-м польовим і практично в другій атаці «червоні» розіграли штучну більшість – 2:2. Після цього Піддубний м’яко пробивав у порожні ворота, але Заворотний здійснив порятунок головою. як виявилося, ключовий у цьому матчі. За 1 хвилину 15 секунд до кінця кияни розіграли аналогічну комбінацію до попереднього голу і Корнійчук оформив дубль – 3:2. Після цього Сагайдаченко намагався допомогти своїм партнерам у ролі 5-го польового гравця, але це ні до чого не привело.

Кияни придумали собі проблеми, щоб потім їх героїчно вирішити. Будемо сподіватися, що у 1/8 фіналу Кубка Ільдар Макаєв відновиться після ушкодження і зможе допомогти своїм партнером не тільки словом, а й ділом. До речі, через зняття зі змагань «Юні-Ламанв» «PVM» має хороші шанси теж пройти у наступний раунд Кубка, як команда, що вилетіла з найркащими опоказниками.

RED (Київ) – PVM (Харків) 3:2 (1:0)
RED:
Тимошенко – Конопчук, Корнійчук (к), Химяк, Коробка – Заворотний, Крошан, Федоренко, Глуцький - Шклярук, Іллічов.
Запас: Нещерет, Заславський.
PVM: Сагайдаченко (к) – Піддубний, Багліков, Дубич, Кузнєцов - Лоншаков, Подзолков, Іванов, Волобуєв – Якунін.
Запас: Кочетигов, Логінов, Матис.
Голи: Коробка, 14, Корнійчук, 35, 39 – Іванов, 30, 34
Попередження: Коробка, 15, Корнійчук, 35, 39 – Волобуєв, 32, Піддубний, 33, Іванов, 34
Порушення: 10 (5) – 9 (5)

Ільдар Макаєв, гравець команди «RED»

- Валідольна кубкова гра. Добре, що все так закінчилось.

- Як себе почуваєте у ролі тренера?
- Звісно, перелаштовуватися важкувато. Через травму Павло Корнійчук попросив, щоб я збоку подивився і покомандував замінами. У Харкові я ще грав, а тут не зміг через цю травму. А щодо ролі тренера, то в ній є свої плюси і мінуси.

- Які плюси?
- Дивишся осторонь і все видно, а не так коли ти граєш на майданчику, можеш підказувати своїм партнерам. Мені це сподобалося.

- Тренер Макаєв сьогодні випустив би гравця Макаєва?
- Якби сьогодні був Макаєв-гравець, то тренером, напевно, став би хтось інший (сміється).

- У Кубку за «RED» грає багато гравців з інших команд. Як вдається знаходити порозуміння? Чи може ви змогли провести спільні тренування?
- Спільні тренування були. Усі хороші футзалісти, просто треба все «зліпити» воєдино і правильно кожного розставити – хто грає в захисті, а хто більше в атаці. В кінці нам допомогло те, що зіграли вп’ятьох, бо добре все розіграли.

Дамір Абсалямов, адміністратор команди «PVM»

- Гра видалася цікавою. Команда «RED» мені сподобалася. Вони сьогодні молодці, хоча ми теж, просто не змогли за 2 хвилини до кінця втримати перевагу. Деякі хлопці розслабилися і в кінці не вистачило фізичних сил. За 1,5 хвилини до кінця Сергій Якунін не дограв свій момент і ми пропустили прикрий гол.

- Вам сьогодні довелося зіграти практично одразу після дороги, але команда витримувала високий темп майже увесь матч. А на передматчевій розминці кинулося в очі як професійно один з представників команди її проводив. У вас є тренер з фізпідготовки?
- Так, його звуть Максим Рахаєв. Він окремо займається фізичною підготовкою. Ми в Харкові 2-3 рази на тиждень тренуємося. Спочатку йде тренування на «фізику», а потім вже напрацьовуємо комбінації.

- Тобто, попри те, що у вас у команді зібрані гравці з 6 інших колективів, вам вдається знаходити час для тренувань у такому складі?
- Так, цей склад, що представлений на Кубку тренується разом. Усі хлопці грають у інших командах чи працюють, але нам вдається все так суміщати, щоб вони приїжджали і на наші тренування.  

- У вашому тренерському штабі двоє тренерів чи є ще й третій?
- Двоє – Віталій Одегов і Максим Рахаєв. Третя людина – це наш президент. 

- Ви не виступаєте на Кубку ФК Універ, але у вас серйозний підхід як для аматорської команди. Зважаючи на це, виникає питання чи не збираєтеся ви заявлятися у якісь серйозні змагання?
- Ми розглядаємо такий варіант. Ось спробували свої сили у Кубку України. Якщо вам сподобалася наша гра, ми будемо дуже раді. Всі хлопці старалися. Просто бувають такі ігри, коли трохи не щастить. Десь одному-двом гравцям у кінці не вистачило сил. 

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.