КазахстанКака: «Мы хотим подписать еще одного игрока»Лига чемпионов УЕФАФелипе Конде: «Наша группа – самая сложная из всех»Экстра-лигаІгор Корсун: «Маю велике бажання вигравати нові трофеї разом із "Продексімом"»Экстра-лигаМаксим Павлюк: «Впереди много работы»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018. Фалькао против Феррао. Представление участниковЖитомирМихайло Соколовський, Максим Павлушин і Віктор Таран – про житомирський футзалі і не тільки ...Футзал в миреНовости от FutsalMania: Бойс в «Барселоне» и кризис в итальянском футзалеОдессаЛига Содружества. 9-й тур. Нереальная реальностьЭкстра-лига«АРПИ Запорожье» представил новый тренерский штабЖенский футзалЖіночий Євро-2019. Представлення суперника. Збірна УгорщиниФутзал в миреЛига чемпионов УЕФА-2018/19. История встреч соперников «Продэксима» с украинскими клубамиПольшаМикола Морозов: «У дитинстві моїм футбольним ідолом був Алессандро Дель П'єро»Экстра-лигаОфіційно: Роман Кордоба повертається в «Ураган»ПортугалияЛео перешел в «Спортинг»Житомир“Грантех” – володар Кубку Житомирської області!ИспанияЛучший игрок чемпионата Испании-2017/18 Гадея: красивые голы и блестящие передачи Футзал в миреНовости от FutsalMania: звездный дуэт из «Спортинга» перебирается в «Маритиме»?Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»БеларусьВячеслав Григорьев: «Быть капитаном в таком коллективе как ВРЗ – это круто»БеларусьВиктор Тарчило: «Постараемся с каждой командой сыграть достойно»

Максим Павленко: "Сподіваюся, що в команді з’являться нові гравці"

Граючий тренер львівської Енергії підсумував осінню частину сезону в ексклюзивному інтерв’ю 1Football.info.

«Матч з Ураганом показав, що Енергії ще бракує стабільності та психологічної впевненості»

 

- Максиме Михайловичу, Енергія завершує осінь на третьому місці. Згадуючи літню революцію в складі та інші обставини, загальний результат осінніх виступів вважається більші чим успішним?

 

- Третє місце в першій частині сезону для нинішньої Енергії є нормальним показником. Ми провели немало хороших матчів, тому в майбутнє я дивлюся з оптимізмом.

 

- Після матчу за Суперкубок ви казали, що головні проблеми були в захисті, а саме - у захисній роботі гравців. Зараз Енергія - на третьому місці по «сухості» своїх воріт. Що робили, щоб так швидко виправити ситуацію?

 

- Хлопці просто стали більш відповідально ставитися до своїх обов’язків, тому проблем у захисті з часом стало менше.

 

- Ближче завершення першої частини ви бачили той малюнок гри, на який сподівалися в серпні-вересні?

 

- Можна і так сказати, але ми постійно працюємо над його вдосконаленням. Сподіваюся, що у плей-офф Енергія буде показувати більш якісну гру.

 

- Також після поєдинку за Суперкубок ви говорили, що подібних четвірок, як у тій грі, ми не побачимо ніколи. Після того знадобилося багато часу, щоб віднайти оптимальний склад?

 

- Немало. Головним було так підібрати четвірки, щоб максимально використати поєднання досвіду та молодості.

 

- В 11 турах ви використали лише 12 гравців, включаючи двох воротарів. Як тренер, напевне, перед кожним туром переживали про можливі травми та втрати?

 

- На сьогоднішній день ми маємо дві четвірки та двох молодих футзалістів, які ще не готові в повному обсязі приймати участь в матчах Екстра-ліги. Загалом варто дуже подякувати гравцям за професійне ставлення до тренувань та матчів, яке дозволило нам без серйозних травм в одному складі провести всі матчі першого кола.

 

- Який матч вважаєте самим кращим для Енергії цієї осені?

 

- Думаю, такими можна вважати поєдинки проти Локомотиву та ЛТК. Це були найбільш змістовні ігри з точки зору дотримання дисципліни та втілення напрацьованого на тренуваннях.

 

- До середини листопада команда набрала добрий хід, але після перемоги над Локомотивом двічі зіграла внічию - з Ураганом та Спортлідером. Ці матчі для вас загалом - втрата чи здобуття очок?

 

- Якщо говорити про матч зі Спортлідером, то важко сказати. А от в матчі з Ураганом точно була втрата. Але той поєдинок з івано-франківцями показав, що нам ще бракує стабільності, психологічної впевненості. Хоча я вірю, що з кожною грою будемо ми додавати в цих компонентах.

 

«Від братів Грицин і я очікую більшого...»

 

- Енергія грає командно, і всі голи записали в активі відразу чотирьох-п’ять гравців. Вам хотілося б, щоб в Енергії була така людина, яка готова взяти на себе роль головного бомбардира?

 

- Дві третини всіх голів реалізує перша четвірка, і я задоволений, що ми забиваємо доволі багато. Але для нас головне - загальна перемога, а не розподіл на ролі. Думаю, під кінець чемпіонату показник забитих голів у гравців буде приблизно рівним.

 

- У Багряка - найбільше карток в команді (чотири), і три з них він отримав в трьох матчах підряд. Можна сказати, що у Віталія були проблеми з дисципліною?

 

- Багряк заробив ті жовті картки скоріше від хвилювання та намагання якомога скоріше виправити власні помилки. Наразі Віталік демонструє впевнену гру та зможе ще додати в реалізації гольових моментів.

 

- Ви задоволені грою братів Грицин? Якщо не помиляюся, влітку вболівальники очікували від них більшого...

 

- Від братів Грицин і я очікую більшого. Але розумію, що для цього потрібен час та здорова конкуренція за місце в основному складі.

 

- Як справи у Стефанківа та Радевича? Вони прогресують так, як ви на це розраховували?

 

- Вони тренуються з усіма в загальній групі, і я планую залучати їх в матчах чемпіонату та кубку України.

 

- Чи плануєте ви навесні підключати молодого голкіпера Мірзаєва, про якого говорилося літом?

 

- Перебування Мірзаєва в команді цілком ймовірно. Зараз він грає на першість Львова, де демонструє хорошу гру.

 

- Про підсилення Енергії взимку доцільно говорити? Якщо «так», скількох новачків очікуєте підключити?

 

- Сподіваюся, що в команді з’являться нові гравці (розмова відбулася в кінці грудня задовго до першого зимового трансферу Енергії. - прим. авт.). Точно скажу, що нам потрібні новачки не тільки для тренувального процесу, а й для конкуренції за місце в основному складі команди. Ми хочемо мати потужний склад, де в основі будуть виходити лише сильніші.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.