Экстра-лигаМирослав Хом’як: «Матч за Суперкубок України збере аншлаг на трибунах»БразилияЛучшие голы 15-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаДмитро Мартинюк – вільний агентРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. ВидеообзорыЭкстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»ВенгрияВалерий Власович – игрок венгерского клуба «Ньирдьюлай»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоФутзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра Сорокіна

Михайло Зварич: «Стати гравцем «Продексіму» – крок вперед»

У новому сезоні кольори «Продексіму» буде представляти екс-ураганівець Михайло Зварич


На його рахунку звання найкращого бомбардира «Урагану» протягом кількох сезонів підряд. В інтерв’ю прес-службі «мельників» Михайло ділиться своїми очікуваннями на сезон українського чемпіонату 2018/2019 рр.

–  Які очікування від перших тренувань та ігор у складі МФК «Продексім»?
– Очікування тільки позитивні. Вже хочеться приступити як до тренувального процесу, так і до ігор. Я радий, що перейшов у цей клуб і радий, що буду називатись «мельником». Це серйозний виклик для мене і крок вперед!

–  Хто із новачків МФК «Продексім» (ред. – а Вас уже четверо) зможе найкращим чином розігратись у новому сезоні?
– На мою думку, кожен новачок, котрий прийшов в команду, продемонструє свої уміння на всі 100% і допоможе команді здобувати перемоги і нові трофеї.

– Як думаєш, як складеться твій дебют у команді?
– Для мене, і для хлопців, дебют в команді відбудеться вже на першому тренування. Але, звісно, хочеться вийти на поле. Перший офіційний дебют, сподіваюсь, буде в матчах Суперкубка України. Сподіваюсь, що перша гра за МФК «Продексім» буде із трофеєм та забитими голами! Звісно, чекаю і на виступ в Лізі чемпіонів.

– Хто із гравців МФК «Продексім» тобі імпонує?
– В МФК «Продексім» усі гравці хороші. Кожен із них має свої сильні сторони.

– А яка твоя найсильніша сторона? Та які індивідуальні риси ти готовий розвивати в команді?
– Думаю, що моя сильна сторона – швидкість! Але цього недостатньо. У будь-якій справі необхідно викладатися на всі сто відсотків! Думаю, що в «Продексімі» мене чекає багато нового. Готовий вчитися та розвиватись. Відплатити готовий – точними м’ячами та перемогами.

– Яку б позицію ти хотів би займатися на полі? Але, звісно, питання скоріше умовне.
– У футзалі всі гравці універсали. Позицій нема: ти можем бути як захисником, так і нападником одночасно. Мені, звісно, більше подобається в атаці. Але якості захисника також маю.

– Попереду серйозні зміни у тренувальному процесі та знайомство із Барбозою? Ти вже в очікуванні цього?
– Я вже казав, що це серйозний виклик для мене і вже хочеться познайомитись з головним тренером. Вийти на тренування із командою. Тим більше, мені подобається стиль гри «мельників».

Джерело -
Підготувала Юлія Соломахіна, МФК "Продексім"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.