Экстра-лигаКубок лиги-2018/19. День 1. LIVE!Футзал в мире Участники футзального ЕВРО U19УкраинаКубок ліги. Анонс першого туру у групах А та В. Молодь і експериментиРоссияЕвгений Осинцев: «Всё идёт по плану»РоссияПервые туры российской Суперлиги в цифрах от InStatИспанияКубок Испании-2019 примет ВаленсияЭкстра-лигаДенис Соцкий: «На тренировках больше времени начали уделять игре в обороне»АзербайджанЖозе Алесио: «Эта игра станет отличным испытанием для нас»ЛатвияОфіційно: Василь Кефа – гравець ризького «Петрова»Экстра-лигаГолкипер сборной Украины Евгений Иваняк переходит в «ХИТ» Экстра-лигаЗ Юнацької Екстра-ліги – до дорослоїСумскаяАндрей Бурдюг: "Нам с Колей Белоцерковцем было на кого равняться и к чему стремиться"Экстра-лигаОрест Боргун: «Хочу как можно быстрее вписаться в игру команды»Первая лига Олександр Хурсов: «Добре, що чемпіонат Першої ліги розділений на два етапи»БразилияБразилия. Лучшие сейвы. ГиттаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Лучшие голы, комбинации и сейвыБеларусьУкраинские голы в Беларуси-2. Девять голов от девяти бомбардировСборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список гравців, які візьмуть участь у турнірі в ІраніЭкстра-лигаРоль стандартів у розрізі команд Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-футзал-2018/19. Випуск 1

Мирон Кіндій: «Задоволений виступами «ТВД» у Кубку України «40+»

Президент «ТВД» Мирон Кіндій – про виступ львівського ТВД у Кубку України з футзалу 40+

Нещодавно в Одесі завершились змагання за Кубок України з футзалу серед ветеранів у віковій категорії «40+». Львів на такому престижному турнірі представляв завсідник всеукраїнських змагань – колектив «ТВД». «Будівельники» дуже непогано виступили на одеському майданчику, дійшли аж до вирішального матчу, у якому, на жаль, поступились команді «АРПІ» (Донецьк/Запоріжжя). Про перебіг Кубка України з футзалу, склад команди «ТВД» та найближчі плани колективу в інтерв'ю нашому сайту охоче розповів президент «ТВД» Мирон Кіндій.
 
Мироне, повернулися з Кубку України, який відбувався в Одесі. Як Південна Пальміра прийняла «ТВД»? 
– Одеса завжди гостинно нас зустрічає. Одеса – прекрасне українське місто. Місце дислокації своє на південних берегах не змінили, щороку живемо в одному і тому ж готелі. Все дуже комфортно. Приємно також, що всі намагаються говорити з нами українською мовою. Саме в таких простих речах усвідомлюєш усю велич та красу нашої держави.
 
Які Ваші враження від самого турніру? Як оціните організацію Кубка України з футзалу серед ветеранів «40+»?
– Сподобалось все, чудові видались змагання, хороші команди підібрані. Тим не менш, до організаторів з мого боку було одне зауваження. Не сподобалось те, що не було онлайн-трансляцій матчів турніру. Знаю, що багато людей за нас, за інші колективи вболівали, втім, не мали можливості перейматись за нас у режимі реального часу. Окрім того, такі змагання – пропаганда здорового способу життя, а ми її чомусь ховаємо за сімома замками. Це неправильно. Сподіваємось, що невдовзі такі недоліки зможуть усунути.
 
Кілька слів безпосередньо про змагальний процес. «ТВД» на одеському турнірі показав хорошу, змістовну гру. Ваша команда зуміла дійти аж до фіналу, втім, у вирішальному матчі поступилась колективу «АРПІ» (Донецьк/Запоріжжя). Чому не вдалося привезти «золото» до Львова?
– Відверто кажучи, ми добре вивчили команду «АРПІ», грали з ними на груповій стадії турніру. Тоді матч завершився нічийним результатом 0:0. Це був нереальний рахунок, який зовсім не відображав стан справ на футзальному майданчику. Втім, у спорті так буває. Щодо фінального матчу, то впродовж першого тайму ми вели у рахунку 1:0, навіть мали перевагу в грі. У другій половині гри, тим не менш, припустилися декількох ключових помилок. Так і буває, не завжди перемагає той, хто володіє ігровою ініціативою впродовж протистояння. Інколи звитягу здобуває та команда, яка більш заощадливо підходить до своїх гольових шансів. Як би там не було, можу лише привітати «АРПІ» зі здобутим трофеєм, вони його чесно завоювали. 
 
Чи задоволені виступами своєї команди у Кубку України серед ветеранів «40+»?
– Загалом, своєю командою я дуже задоволений. Звичайно ж, у житті я максималіст, і, якщо подумати логічно, Кубок України мав бути в «ТВД». Втім, як то кажуть, не шукайте логіки у футболі. Про футзал можна сказати те ж саме. М’яч круглий, поле – рівне. «АРПІ» – досвідчена команда, там хороші виконавці. Втім, якщо поступаєшся, забиваєш шалений гол і потрапляєш до фіналу – один бік медалі. Якщо, тим не менш, програєш, а за грою переважаєш суперника, то залишається трішки неприємний осад. Як би там не було, можемо у поразці звинувачувати тільки себе. Мабуть, чогось нам таки для перемоги не вистачало. Нічого страшного, будемо ще з більшим бажанням та наполегливістю готуватись до наступних великих турнірів.
 
Цікаві зміни сталися у складі «ТВД» перед Кубком України. До команди приєднався багаторічний лідер івано-франківського «Урагану» Роман Кіндратів. Як оціните його виступи на турнірі? Чи плануєте і надалі «екс-ураганівця» залучати до матчів «ТВД»?
– Роман – надзвичайно якісний гравець. Додам, що до того ж не легіонер, свій, адже є уродженцем Дрогобича, що на Львівщині (усміхається…). В дуже доброму стані хлопець, має чудове розуміння того, що відбувається на майданчику, володіє хорошим ударом та добре тактично підкутий. Про Романа Кіндратіва у мене склалися тільки найкращі враження, тому плануємо і надалі залучати його до матчів нашої команди.
 
Чи можна невдовзі буде побачити у складі «ТВД» ще якогось новачка?
– Після Нового року плануємо підписати до нашого зіркового складу ще одного супергравця (усміхається…). На початку 2019-ого виповниться 39 років нинішньому наставнику львівської «Енергії» Валерію Легчанову. Плануємо потрошки і його залучати до наших поєдинків.
 
До якого наступного турніру «ТВД» буде інтенсивно готуватись?
– Впродовж 28-29 вересня у Львові, в палаці спорту «Галичина» відбуватиметься міжнародний ветеранський футзальний турнір, на який запрошую і вас, представників ЗМІ та усіх вболівальників. Участь у змаганнях братимуть щонайменше п’ять команд, які розіграють між собою трофей. Буде команда з Латвії, з Білорусі, «Чорне Море» (Одеса), «STAVNI Kiev» та власне наш колектив. Минулого року у відповідному турнірі «ТВД» став переможцем, тому і цьогоріч спробуємо довести свої чемпіонські амбіції.
 
Джерело – 
futsal.lviv.ua
Фото Сергій Шевченко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.