Экстра-лигаОфіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»ФранцияДебютанты. «АКСЕС Футзал» производит фурор в летнее межсезоньеФутзал в миреНовости от FutsalMania: Роша переходит в лиссабонский «Спортинг»Португалия«Спортинг» – чемпион Португалии!Экстра-лигаМихайло Зварич: «Стати гравцем «Продексіму» – крок вперед»Экстра-лигаСергій Піддубний залишив «Кардинал-Рівне»Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів п’ятого ігрового дня за участю українських командРоссияДенис Овсянников: «В Украине играют в более оборонительный футзал»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок: Україна прийматимуть матчі Основного раундуХарьковЛучшие голы 33 кубка ФК Универ "Весна-2018"Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів четвертого ігрового дня за участю українців ПольшаПавел Будняк: «Хочется расти и развиваться вместе с клубом»ПортугалияПортугалия. Финал. 4 матч. «Бенфика» – «Спортинг» 5:5, по пн. 0:2. «Львы» побеждают в дымуПольшаМіхал Сідлер - найкращий легіонер Екстракляси 2017/18БеларусьВладимир Жигалко признан лучшим футзалистом БеларусиБеларусь«Форте» объявил о неучастии в чемпионате БеларусиКубок УЕФАУчастники Лиги чемпионов УЕФА по футзалуКазахстанРейнджел Тайан – новый игрок «Кайрата»Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів третього ігрового дня за участю українцівКиев«Танчікі» – переможець турніру пам’яті Євгена Кіндякова

«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів четвертого ігрового дня за участю українців

На міжнародному турнірі «Montesilvano Futsal Cup» відбувся четвертий ігровий день


На міжнародному турнірі «Montesilvano Futsal Cup», який триває в Італії, у рамках четвертого ігрового дня відбулись матчі плей-оф. Здебільшого – це поєдинки за підсумкові місця, а також півфінали.

В одному з цих півфінальних матчів івано-франківська «Надія-Прикарпаття» боролася з латвійським «Нікарсом» за право зіграти у фіналі турніру у віковій категорії U-13.

На жаль, у цьому півфінальному поєдинку наші співвітчизники поступились. Зіграв у основний час внічию 0:0, прикарпатці поступились у серії післяматчевих пенальті – 2:3. Тепер «Надія-Прикарпаття» зіграє 29 червня за третє місце з іспанською «Академією Ф6 – 2005». Цей поєдинок відбудеться 29 червня. Початок о 12.00 за київським часом.

Юнацька збірна України провела півфінальний матч міні-турніру за 5-8 місця. Суперником підопічних Віталія Одегова була команда «Девілз К’єті». І наші співвітчизники змогли обіграти цю італійську команду з рахунком 2:1. Голи у «синьо-жовтих» забивали Руслан Татьянко та Дмитро Титов.

Тепер наша юнацька збірна зіграє 29 червня за п’яте місце. Суперником «синьо-жовтих» буде угорський «Дунакеші Футзал». Початок зустрічі об 11.00 за київським часом. 

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.