Экстра-лигаІгор Корсун: «Маю велике бажання вигравати нові трофеї разом із "Продексімом"»Экстра-лигаМаксим Павлюк: «Впереди много работы»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018. Фалькао против Феррао. Представление участниковЖитомирМихайло Соколовський, Максим Павлушин і Віктор Таран – про житомирський футзалі і не тільки ...Футзал в миреНовости от FutsalMania: Бойс в «Барселоне» и кризис в итальянском футзалеОдессаЛига Содружества. 9-й тур. Нереальная реальностьЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2018/19. История встреч соперников «Продэксима» с украинскими клубамиЭкстра-лига«АРПИ Запорожье» представил новый тренерский штабЖенский футзалЖіночий Євро-2019. Представлення суперника. Збірна УгорщиниПольшаМикола Морозов: «У дитинстві моїм футбольним ідолом був Алессандро Дель П'єро»Экстра-лигаОфіційно: Роман Кордоба повертається в «Ураган»ПортугалияЛео перешел в «Спортинг»Житомир“Грантех” – володар Кубку Житомирської області!ИспанияЛучший игрок чемпионата Испании-2017/18 Гадея: красивые голы и блестящие передачи Футзал в миреНовости от FutsalMania: звездный дуэт из «Спортинга» перебирается в «Маритиме»?Экстра-лигаОлег Зозуля покидает «АРПИ Запорожье»БеларусьВячеслав Григорьев: «Быть капитаном в таком коллективе как ВРЗ – это круто»БеларусьВиктор Тарчило: «Постараемся с каждой командой сыграть достойно»РоссияАлексей Попов: «Всегда остаюсь профессионалом»Экстра-лига«Енергія» розпочинає підготовку до нового сезону

Москвичов: не віриться, що за два роки існування Продексім взяв «бронзу» та «золото»


Керманич Продексіму Ігор Москвичов поділився емоціями після завоювання херсонцями звання чемпіонів України.
В фінальній серії Екстраліги Продексім переграв Енергію (загальний рахунок — 3:1), вперше в історії ставши чемпіоном України.

«Можу сказати, що за рахунок божевільного налаштування футзалістів та виконання тих задач, які їм були поставлені нам і вдалося стати чемпіонами. Тобто — просто бажання. Ми бачили, що Енергія все-таки, нема чого приховувати, грала краще. Але завдяки самовідданій грі воротаря та злагодженим діям у захисті ми взяли своє. Хоча і були помилки — це зрозуміло. Були провали, але правильно обрана тактика на ці дві гри принесла результат, і ми виграли», — сказав Москвичов після матчу в інтерв’ю прес-службі Енергії.

«Ми у захисті помилялись менше, ніж зазвичай. Хоча було багато моментів і у Енергії. В принципі, львів’яни набрали непоганий хід під кінець чемпіонату, і вони цілеспрямовано готувались на фінал. А ми — за рахунок тактичних побудов, гри від оборони, другим номером грали, і це принесло нам перемогу».

«Чесно кажучи, поки ще не розумію, які відчуття мене переповнюють. Тобто, не віриться просто, що команда другий рік існує на професійному рівні, і вже є «бронза» і «золото». Вважаю, що це однозначно успіх. Ну, просто не віриться. Хочу побажати всім херсонським вболівальникам, щоб вони також приїжджали і в інші міста, і так само вболівали, радували футзалістів своєю підтримкою. Я думаю, якби не ця підтримка, невідомо, який би був і результат».

Джерело - 
sportarena.com
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.