Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

На шкільному турнірі завершився четвертий тур основного етапу

У суботу, 25 лютого, на Шкільному турнірі з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган" команди "Срібної" та "Бронзової ліги Укрексімбанку" розіграли передостанній тур основного раунду. Футзальні перегони були шаленими, а учасники дивували неймовірним ентузіазмом, тож читайте далі…

"СРІБНА ЛІГА"

ЗШ №18 - ЗШ №6 - 12:1

ЗШ №18 відразу включилася у гру і розпочала з атак, не дивно, що вже на 1-ій хвилині футзалісти святкували гол - відзначився Владислав Штеглян. Далі 18-а почала діяти ще впевненіше, і раз за разом "засмутила" суперника ще двома м’ячами, після трьох забитих пристрасті трішки вщухли, але вже до перерви фаворит матчу гарантував собі комфортну перевагу - 5:0. Другий тайм розпочався знову з переваги ЗШ №18, яка раз за разом створювала гольові моменти та їх реалізовувала. Здорово поповнили свої бомбардирські рахунки і голеодори - пінтою похизувався Євген Бойко, хет-трик оформив Давид Костишин, дублем відзначився Владислав Калин. Однак наприкінці поєдинку ЗШ №6 таки вдалося відіграти м’яч престижу, який у ворота 18-ї відправив Максим Мацюк. Таким чином, 12:1 на користь ЗШ №18.

ЗШ №12 - ЗШ №9 - 3:2
Обидва суперники вийшли на майданчик з однією метою - виграти, тож помітно було що для здобуття бажаних залікових балів команди докладають максимум зусиль. Школи рівно включилися в гру, і демонстрували боротьбу на кожному клаптику поля, щоправда, ЗШ №12 більше намагалася грати першим номером, а ЗШ №9 - контратакувати. Дана тактика принесла свої результати, і вже до кінця першого тайму 9-ій вдалося повести в рахунку та піти на перерву за мінімальної переваги - голом відзначився Богдан Редушко.

В другій дванадцятихвилинці боротьби стало ще більше, і в одній з атак ЗШ №12 встановила паритет - м’яч забив Данило Сороколіта. Далі на полі ставало все цікавіше, адже спершу про себе нагадав Редушко, який вдруге успішно реалізував штрафний, а далі ЗШ №12 знову вдалося зрівняти рахунок - цього разу відзначився Костянтин Стрихард. Фінальну крапку в протистоянні поставив Назар Паньків, який за 30 секунд до фінального свистка подарував своїй ЗШ №12 перемогу.
 

"БРОНЗОВА ЛІГА УКРЕКСІМБАНКУ"

ЗШ №26 - ЗШ №17 - 2:2

Команди активно включилися в поєдинок і розпочали з обопільних атак та гольових моментів. Не забарилися і стартові м’ячі - першій вдалося повести в рахунку ЗШ №26 -відзначився Євген Дубина. Після першого гола пристрасті на майданчику подвоїлася, адже ЗШ №17 зі всіх сил хотіла відігратися, але 26-а не мала намірів втрачати переможних позицій, тому за кільки хвилин Євген Дубина зумів засмутити суперника ще одним голом. Втім, вже в середині першого тайму 17-ій школі завдяки Давиду Чорному вдалося відігратися. Другий тайм подарував знову чимало боротьби та хороших нагод біля воріт обох шкіл, але варто віддати належне голкіперам, які надійно обороняли позиції. Та ЗШ №17 все-таки встановила рівновагу - за хвилину до кінця матчу Максим Моргулець зрівняв рахунок - 2:2.

Школа-гімназія №3 - Угорницька ЗШ - 3:0
Вийшовши на майданчик школа-гімназія №3 відразу взяла ініціативу у свої руки, тож вже зі старту похизувалася гострими атаками та комбінаційною грою. Але майстерністю вразив воротар Угорницької ЗШ, який робив все можливе, що втримати натиск суперника. Але ще до перерви гімназисти "засмутили" свого візаві - забитим голом відзначився Арсен Мерена. Другий тайм знову розпочався з активного пресингу гімназії, і вже на 14-ій хвилині Назар Зінько подвоїв рахунок. Отримавши перевагу, футболісти школи-гімназії продовжили атаки із ще більшим ентузіазмом, тому за лічені миттєвості Назар Зінько знову відзначився голом. Не можемо не відзначити й зусилля Угорницької школи, яка не втрачала оптимізму і боролася до останньої хвилини, але перемога таки залишилася на стороні гімназистів - 3:0.

Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.