Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Є суттєвий прогрес, який дозволяє залучати молодих хлопців до тренувань з першою командою»Футзал в миреНовости от FutsalMania: кого подпишет «Кайрат»?ЛатвияВасиль Кефа продовжить ігрову кар’єру в ЛатвіїЭкстра-лигаХИТ сыграет три матча в БеларусиЭкстра-лигаЛучшие сейвы Экстра-лиги-2017/18 (первая половина сезона)БеларусьБеларусь. Трансферное лето. Цапов и Михайленко – в «УВД-Динамо»ХарьковВасилий Симонов: «Аматорский футзал в Харькове очень развит»Первая лига Офіційно: Назар Швед – гравець ФК «Віза-Вторма» Футзал в миреУкраїнські арбітри отримали призначення на міжнародні матчіТурнирыБольшой футзал в Одессе!ЛьвовВіталій Багряк: «У «Галицькій здобі» почуваюся комфортно»Футзал в миреКалендар матчів збірних України на чемпіонаті світу з футзалу серед студентівЛига чемпионов УЕФАІгор Москвичов: «Все майже так, як і минулого року»Чехия"ЕРА-ПАК" розпочав підготовку до наступного сезонуИзраильИван Дедунов: «Перспективы для развития у израильского футзала есть»РоссияПочему российский футзал пора заносить в Красную книгуЭкстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2018КиевПішов з життя Богдан Дердель, гравець команди Skidka. Вічна пам‘ять!Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018 стартует 1 августаФутзал в миреНовости от FutsalMania: Рафа Лопес переходит в «Хаэн», Перич – в «Наполи»

Надія (Хорів): чемпіони про чемпіонський виїзд на фінал АФЛУ

Юрій Хавер («Надія») про фінал АФЛУ 

Про перемогу на змаганнях: 

Перемогти вдалося за рахунок злагодженої гри колективу, відпрацьовували один за одного, боролися у кожному епізоді, плюс цього року на фінал приїхали вже двома повноцінними четвірками чого не було у попередні роки. 

Фінал: 

Очікували що буде легше, суперник виглядав досить непогано, а точніше був добре підготовлений фізично. 

Найважчий матч: 

Напевно чвертьфінальний поєдинок проти харківського клубу «Слобода». 

Плюси та мінуси проведення фіналу АФЛУ у Дніпрі: 

Змагання пройшли на хорошому рівні, був онлайн, коментатор, багато цікавих команд. 
До мінусів відніс би проблеми із залами, доїздами, а також із регламентом. По ньому також були питання, але, тим не менше, добре що стали чемпіонами. 

Кому присвячується перемога: 

Присвячую цю «вікторію» нашому президенту, який як і вся Волинь чекали на цей тріумф.

Сергій Шафранський («Надія») про перемогу на АФЛУ: 

Перемогти вдалося за рахунок бажання і класу футзалістів. Все-таки, не один рік граємо пліч-о-пліч та й багато наших гравців пройшло як першу, так і вищу футзальні ліги. 

Фінал турніру: 

Не буває простих фіналів, тим більше західне дербі... вигравали в рахунку, поступались, але вважаю закономірно перемогли. 

Плюси та мінуси проведення фіналу АФЛУ у Дніпрі: 

Змагання були організовані на хорошому рівні. Два гарних зали, чудове місто. А розчарувала кількість глядачів, чесно кажучи очікував більшого ажіотажу. 

Найважчий матч на турнірі: 

Гра з Полтавою, де команда суперника проти грала проти нас коли до атак підключався п’ятий польовий гравець 

Кому присвячується перемога: 

Цю звитягу присвячую своїй мамі.

Ігор Воробій, спеціально для Аматорський спорт України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.