Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и... (обновляется)Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікування

Назар Дмишук: «Найкращий удар – неочікуваний удар»


Шановні відвідувачі сайту РОАФ! Сьогодні пропонуємо вам інтерв’ю з одним із кращих бомбардирів групи «Б» – Назаром Дмишуком.

– Добрий день, Назаре! Дякую, що погодились поспілкуватися. Мабуть, нелегко бути футболістом?

– Доброго дня. Ну чому ж нелегко? Тренування та ігри… Не сказав би, що важко. Адже це приносить задоволення.

– Мільйони людей всього світу полюбляють футбол. Для когось це захоплення, для інших відпочинок, а в когось це частинка життя. Чим для Вас є ця гра?

– Футбол для мене – це і захоплення, і відпочинок і, як склалося, частина мого життя.

– Дуже цікаво, коли Ви розпочали бігати з футбольним м’ячем: з дитячих літ чи, можливо, трішки пізніше – у юнацькому віці?

– Звичайно, м’яч потрапив до ніг в далекому дитинстві. А потім було місце в моєму житті і рівненській СДЮШОР-«Верес».

– Хотілося б знати, чи маєте Ви людей, які завжди б підтримали Вас у футбольній справі, на яких могли б покластися в будь-який нелегкий момент? Чи розраховуєте тільки на себе?

– Є друзі, на яких я можу розраховувати в будь-який момент. Так само і я – завжди готовий піти їм назустріч.

– Досить часто на життєвому шляху зустрічаються люди, які збивають з поставленої цілі, намагаючись відмовити займатись улюбленою справою. Бувало у Вас таке, щоб хтось з рідних, знайомих був проти того, щоб займалися футболом?

– Частенько мені говорили, що я багато часу виділяю моїй улюбленій справі, але я, зазвичай, не слухав їх.

– Бити по воротах і забивати голи – це досить різні дії. Не всі в змозі потрапляти у фінальну ціль. Як Вам вдається це робити?

– Все дуже просто. Найкращий удар – неочікуваний удар. Якщо воротар команди суперників не знає, в який саме момент я готовий атакувати, то в нього значно менше шансів залишити ворота сухими.

– Одні футболісти віддають перевагу постійному перегляду футбольних матчів найвищого рівня, другі набувають практики завдяки виснаженим тренуванням, треті поєднують все сказане. Де Ви набираєтесь досвіду у цій грі?

– Досвід приходить тільки з іграми. Із кожної можна винести для себе щось нове. Тренування потрібні для підтримки фізичної форми, а щоб здобути якнайбільше досвіду, на мою думку, потрібно проводити якомога більше зіграних матчів.

– Людям дана здатність допускати помилки. Одні вчаться на своїх помилках, інші нехтують цим. Чи була, хоч раз, у Вашій грі помилка, яка запам’яталася найбільше і послугувала величезним уроком на все життя? Розкажіть, будь ласка.

– Помилки – це невід’ємна частина гри. Пам’ятаю навіть такі, які були зроблені досить давно, але саме вони принесли найбільше досвіду. Головне – зробити після цього правильні висновки і використовувати набуті знання у майбутньому.

– Футболіст без особливих зусиль може проявити свої вміння як у футзалі, так і на відкритому футбольному полі. На перший погляд, футзальна гра та гра у великий футбол є дуже схожими. Але, відмінності все таки є, і достатньо великі. Де дається грати легше Вам? Що більш до вподоби і чому?

– Футбол і футзал – два різних види спорту, кожен з яких мені подобається по-своєму. Але, все-таки, віддаю перевагу великому футболу, так як це більш різноманітна гра.

– На якій позиції зазвичай граєте, це очевидно. Не пробували міняти її чи реалізувати себе у ролі голкіпера?

– На даному турнірі декілька турів тому був випадок, коли наш воротар отримав червону картку, а інший голкіпер нашої команди відбував дискваліфікацію. Я вирішив, що зможу допомогти своєму міні-колективу, зайнявши місце біля наших воріт, але, як виявилося, не така це легка справа – відбивати м’ячі. Це був провал. Я пропустив декілька голів і покинув ворота. Не знаю, чи хтось змусить мене ще хоч раз пограти на місці голкіпера.

– На Вашу думку, хто є найважливішим у команді?

– На мою думку, не потрібно у команді виділяти когось одного. Кожен гравець важливий і повинен виконувати свою роботу.

– Можливо, я і помиляюся, але мені здається, що «Реал-Рівне» – молодий міні-колектив, який має гравців різної вікової категорії. Ви напевне граєте в ньому з самого початку?

– Ні, я в цьому колективі не з самого початку. Багато знайомих грали за цю команду, от і я вирішив приєднатися.

– «Реал-Рівне» засвітився ще з перших турів, коли дискваліфікували одного з Ваших колег на досить тривалий термін. Як Ви це поясните?

– Та гра була дуже напруженою, гравці несамовито боролися за кожен м’яч. І в одному моменті арбітр припустився жахливої помилки, призначивши пенальті у наші ворота. Наш голкіпер дуже емоційно відреагував, що, звісно ж, не сподобалось представнику феміди. Мого одноклубника частково можна зрозуміти, так як час від часу арбітри, м’яко кажучи, приймають неправильні рішення в ігрових ситуаціях, але все ж потрібно керувати своїми емоціями.

– Скажіть, у матчі з яким колективом було грати найлегше? А який із суперників Вам видався найсильнішим?

– Найсильнішим колективом в нашій групі я вважаю “Комфорт-Сервіс”, у грі з яким ми програли без шансів. А з усіма іншими командами можна набирати очки. Але нам це тяжко дається, на мою думку, за відсутності командної гри.

– Чемпіонат аматорської футзальної ліги Рівненщини організований цьогоріч вперше. Що вразило Вас найбільше в ньому, як з позитивної, так і з негативної сторін?

– Позитивною стороною є те, що чемпіонат проводиться в кращих спортивних залах міста, достатньо велика кількість команд учасників. Також хочу подякувати організаторам за плідну працю.

– Уже відомо, що як би Ваш колектив не зіграв у останньому турі, до ігор Плей-офф вам уже не пробратися (розмова відбувалася перед заключним туром групового турніру – прим. ред.). Який урок з чемпіонату Ви візьмете для себе?

– Дуже прикро, що наша команда припиняє змагання на груповому етапі. Будемо намагатися награвати колектив і готуватися до інших чемпіонатів.

– Що хотіли б додати наостанок?

– Наостанок хочу ще раз подякувати організаторам, побажати їм сил і можливостей надалі створювати подібні змагання. Всім гравцям бажаю завершити чемпіонат без травм.

– Дякуємо Вам, Назаре, за те, що знайшли час поспілкуватися, поділилися цікавою інформацією. Бажаю Вам здоров’я, футбольного довголіття і забити цьогоріч ще не один десяток голів!

Спілкувалася ОРЕСТА

http://futsal.rv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.