Россия15.00. Россия. 15-й тур. «Норильский никель» – «Новая генерация». LIVE!КазахстанКакау: «Лучшая лига в мире – в Испании»ОдессаОдесса. Лига Содружества: синхронные неудачи лидеровФутзал в миреСборная Грузии привлекла в свои ряды еще двух бразильцевФутзал в миреБеларусь. 27-й тур. Хет-трик Рося, дубль Рогачева и трудная победа «Столицы»ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураПортугалияПортугалия. Лучшие голы 23-го тураИталияИз-за ухода «Пескары» из Серии А «Милан» и «Аксед Латина» только выигралиРоссияИгорь Снежницкий: «Цель одна – повышение в классе»Испания​Покер Бруно Таффи позволил «Мовистар Интеру» увезти три очка из КартахеныЧехияДмитрий Литвиненко и ЭРА-ПАК вышли в финал плей-офф чемпионата ЧехииОдессаЛиге Содружества – 5 лет! ХроникиЧемпионат мираЧемпионат мира-2020: Япония или Литва?РоссияРоссия. Суперлига. 18-й тур. ОбзорыКазахстанГрандиозный Дуглас. «Кайрат» обыграл «Актобе» в прощальном матче КакауБеларусьБеларусь. 27 тур. 19.00. «Столица» – «Форте». LIVE!Вторая лигаФинал четырех. «Эпицентр К Таирова» – победитель второй лиги чемпионата Украины!Первая лига Іван Скіцко: «Ми дуже хотіли залишити Кубок Івано-Франківської області у себе» Экстра-лигаОфіційно: Євген Іваняк став «вільним агентом»Женский футзалТарас Шпичка оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на навчально-тренувальний збір

Назар Станкевич: «"Енергія-Інтер" не поїде на матч з «Темп-ЗАЕС-Продексім» і може знятися зі змагань»

Тренер "Енергії-Інтер" Назар Станкевич про ситуацію, яка склалася в Юнацької Екстра-лізі

За повідомленням з офіційних джерел клубу, головна команда юнаків (2002-2003 р.н.) не вирушить на виїзний матч 13 туру Юнацька Футзальна Екстра Ліга проти енергодарського "Темп-ЗАЕС-Продексім", мотивуючи своє рішення тим, що категорично не погоджується із рішенням щодо зміни ДЮК Асоціації футзалу України окремих пунктів Регламенту під час сезону. А також внесення суттєвих корективів у календар змагань, щоб врахувати інтереси окремих клубів.

Ось як пояснив цю ситуацію менеджер клубу Назар Станкевич: "На останньому засіданні ДЮК АФУ, на якому розглядались і питання пов'язані з Юнацькою екстра-лігою, було чітко сформульовано позицію щодо дотримання командами термінів календаря змагань і не винесення матчів за його часові рамки. В іншому випадку це ускладнить підведення підсумків чемпіонату і визначення місць за принципом об'єктивності. Не зважаючи на це, ряд команд почали маніпулювати календарем, переносячи матчі навіть не у терміни резервних дат. Свої рішення вони мотивували загруженістю календаря і проблематикою логістики участі у всіх змаганнях під егідою АФУ.

Проте перед початком сезону та в середині його, члени комітету ДЮК АФУ намагались максимально адаптувати календар усіх змагань, що проходять під егідою АФУ. Окрім цього, для Юнацької екстра-ліги, як для проекту який немав аналогів в минулому висловлювались пропозиції максимально чи частково адаптувати їх під формат та календар дорослої Екстра-ліги. На що деякі представники команд відповіли відмовою через те, що залучені також і змаганнях ДЮФЛ (футбол). Це зумовило корегування календаря у відповідності до врахування інтересів команд. І тепер ряд клубів висловлюють позицію проте аби продовжити термін календаря, внести зміни до Регламенту під час сезону.

Ми розуміємо, що проблематика цієї ліги буде мати місце але змінювати правила під час самої гри не можна. Наш клуб прийняв початкові правила гри і намагається адаптуватись та виконувати їх. Ми також чимось жертвуємо, розставляємо пріоритети в сезоні. Ми побудували стратегію розвитку свого клубу в залежності від поданих умов в цьому сезоні і в цілому. Створили проект і окреслили цілі головним його інвесторам (батькам). І відповідно ми цінуємо пророблену нами роботу. Тепер нам говорять, що потрібно бути гнучким і враховувати інтереси усіх. На мою думку ми врахували багато інтересів на засіданнях ДЮКу.

Тому ми виступаємо проти останніх рішень комітету і не будемо виконувати їх так як інші проігнорували попередні рішення. Принциповість повинна бути - ми розпочали проект, обговорили концепцію і її слід дотриматись до завершення. Після цього провести аналіз і знайти проблеми та чітко їх визнати. Знайти рішення цих проблем і обговорити концепцію та рахатись далі. А ця ситуація показала, що можна будь-яку концепцію змінити під себе. Ми розглядаємо дану ситуацію як прецидент для подальших зловживань в майбутньому."

Також менеджер клубу розповів і проте, що команда взагалі може не зіграти і матч останнього туру проти рівненської ДЮСШ4, що у свою чергу може призвести до зняття із чемпіонату. Причиною такого рішення є вище згадана проблематика та фінансова ситуація в клубі.

Джерело: 
Inter Futsal Club

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.