Футзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЭкстра-лигаАлександр Сухов и Виталий Дзюба – в «ХИТе»!Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України завершила груповий етап на першому місціЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Хорватія – Україна. АнонсЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Нам потрібні ще один-два гравці»

Назар Яцишин: "Ми всі разом ще неодмінно переможемо."

 

Спортивний директор МФК «Княжий Ринок» - Назар Яцишин поділився враженнями від матчів у Запоріжжі та підвів підсумки сезону, загалом.
 

- Як вам організація фіналу чотирьох, що сподобалося, що ні?
 

- Організація фіналу на хорошому рівні. Нас зустріли, допомогли знайти хороший готель. Висловлюю подяку Віталію Петровичу Ніколаєнко - президенту ЗОАФ. Проте, виникає ряд питань по оплаті арбітражу на фіналі чотирьох. Наприклад, не розумію чому в чемпіонаті була одна сума, а за дві фінальні гри набагато більше. І взагалі, на мою думку, у фінальних іграх гроші на арбітрів могла виділити і асоціація футзалу України. Якщо порахувати внески, то наша федерація не дуже збідніла від цього, і навіть більше, сама могла організувати цей фінал.
 

- Суперник у фіналі чимось здивував, чи розраховували на зустріч з «АРПІ»?
 

- До фіналу не було значення хто буде в фіналі: "АРПІ" чи "Катеринославхліб". Ці дві команди хорошого рівня. У півфіналі десь більше пішла гра команді"Катеринославхліб", але вважаю, що ці дві команди рівні за класом. Суперник в фіналі нічим не здивував, хороша, досвідчена команда. У їх складі зібрані гравці, які багато років пограли в вищій лізі, були чемпіонами країни, плюс є багато хороших молодих гравців. Тим не менше, ми не повинні були так зіграти. На майбутнє отримали хороший урок, тому з поразки ніхто трагедії не робить. Як кажуть, все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими.
 

- Так чому не вдалося здобути перемогу?
 

- По грі з ФК "Мясна традиція", то вдалося все що планували, а саме більше часу грати в п'ятьох, що як показала гра нам це дуже добре вдалось зробити, забили гол,продовжували далі грати вп'ятьох. На мою думку, заслужено перемогли. А про фінальну гру, якщо чесно, не хочеться навіть говорити. Так, можна сказати, що пропускав гру я, через перебір жовтих карточок,тому розклеїлась гра на п'ятьох і нічого не виходило. Не буду розбирати саму гру, це зробить головний тренер команди. Але, є ряд претензій до деяких гравців як вони підійшли до фіналу. Не думаю що дехто з них так часто грає у фіналі другої ліги.Так, можна програти, але програвати треба достойно щоб сказати після гри я все зробив що міг, а по нашій фінальній грі такого сказати не можу, адже була відсутня як ігрова дисципліна, так і дисципліна за межами майданчику.Тому суперник заслужено переміг.
 

- Підведіть підсумки сезону, все-таки, друге місце – це успіх чи провал?
 

Враховуючи які по ходу сезону були кадрові проблеми з гравцями, то друге місце можна вважати хорошим результатом. Коли ти вже за крок до перемоги, то завжди хочеться більшого. Звичайно, шкода що не перемогли в фіналі, але хочеться подякувати всій команді за сезон, за кожне тренування, за кожну гру і всім вболівальникам. Ми всі разом ще неодмінно переможемо.
 

Ігор Воробій

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.