БеларусьБеларусь. 13-й тур: братское дерби и блестящая игра украинских вратарейИталия"Аква&Сапоне" разгромил "Имолу" с теннисным счетом и возглавил Серию АЗапорожскаяЗапорожье. 6 тур. Тур прерванных серийИвано-ФранковскаяШкільний турнір НФК Ураган. Третій день боротьби за мріюОдессаОдесса. Лига Содружества: ничего себе «ветераны»!ОдессаОдесса. Премьер-лига. 5 тур. Боевые ничьи и победа молодёжи над вице-чемпиономКубок УЕФАИгорь Москвичев: «Не зря мы в Кубке УЕФА прошли этот путь»Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. ВидеообзорыКубок УЕФАСарагоса будет претендовать на Финал четырех Кубка УЕФА по футзалуВолынскаяВолинь. Кваліфікувалися всіЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 6 туру групи «Б» ЖитомирЖитомир: досвід б'є молодістьКубок УЕФАСудейский беспредел в Кубке УЕФАЧеркассыЧемпіонат Черкащини. 2 тур: лідери переможця не визначилиЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 3 тур: попереду харків'яни, «Сокіл» та «Ураган»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11: блицкриг в Запорожье и два «контрольных» от Сергея ЖурбыРоссияМихайло Романов завершив професійну кар’єру і відкрив власну академію футзалуКубок УЕФАКубок УЕФА: "Интер Мовистар" победил "Кайрат" и вышел в Финал четырехФутзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураИспания"Эль Посо Мурсия" удачно съездила в Туделу, обыграв "Рибера Наварру"

Назар Яцишин: «Вірю, що у черкаського «Дніпра» все вдасться»

 

Футзал - настільки динамічна гра, що ніколи не знаєш, куди тебе занесе цього разу. Саме так сталося з представником львівського футзалу Назаром Яцишиним, який після великої кількості сезонів за «Княжий Ринок» вирішив змінити команду й переїхав грати за черкаський «Дніпро».

- Назаре, ще минулого сезону Ви грали у Другій лізі за львівський «Княжий Ринок», на цей раз у ролі граючого тренера почали виступати за першоліговий черкаський «Дніпро». Як виник варіант з цією командою? 
- Після ігор Другої ліги проти черкаського «Солтекса» почав спілкуватись з президентом команди Олександром Соловеєм, який час від часу перебуває по справах у Львові.

Ми дуже багато розмовляли про футзал та розвиток цього виду спорту в Черкасах, і саме він мені повідомив, що у його планах створення команди у Першій лізі.

Після того, як Олександр Соловей дізнався новину про припинення існування «Княжого Ринку», мені поступила пропозиція допомогти новоствореній команді першої ліги у ролі помічника тренера, а також гравця.

Погодився, адже сподобались амбіції та плани розвитку клубу.

- Наскільки відомо, Назар Яцишин мешкає у Львові й лише приїздить на матчі черкаського «Дніпра». Чи не важко кожного разу долати таку відстань, ви вже не молодий? 
- Так, звичайно не так легко в іграх після далекої дороги. Проте, я приїжджаю за день до гри і встигаю майже повністю відновитись.

Керівництво команди сподівається на мою допомогу, в першу чергу, у ролі помічника тренера, щоб більше ділився досвідом з молодшими гравцями, у яких менше виступів на такому рівні.

- Вже у першому матчі вашій команді вдалося здобути перемогу над діючим чемпіоном «СумДУ». Які враження залишилися від дебюту за нову команду? 
- Враження лише позитивні. Організація поєдинку пройшла на найвищому рівні, було красиве відкриття чемпіонату, зібралась дуже велика кількість вболівальників, які несамовито підтримували свою команду.

По грі особисто в мене у першому таймі мало що виходило, важко було з чистого листа звикнути до нових партнерів. Проте, у другому таймі поступово звик до партнерів і зіграв краще.

Щодо команди в цілому, то вона показала дуже хорошу гру проти такої досвідченої команди, як «СумДУ».

Всі наші гравці були дуже мотивованими та показали гру високого класу. Впевнений, що незабаром за гравцями черкаського «Дніпра» будуть слідкувати команди Екстра-ліги, і все у нас вийде.

- Які завдання стоять перед командою на сезон? 
- На даний момент керівництво як таких завдань не ставило, адже не все так просто з фінансуванням. Фактично команда тримається на одному керівникові Олександрі Соловеї, для якого утримувати команду Першої ліги не так просто.

Будемо сподіватися, що до розвитку команди в регіоні долучиться місто та ще ряд спонсорів. Вже після цього можна буде ставити максимальні завдання. Поки що ж, наша справа - показувати хорошу гру та здобувати результат.

- Ваша думка про теперішній чемпіонат серед команд першої ліги. Формат із розподілом на «Західну» та «Східну» зони ідеальний? 
- Як на мене, то такий формат ідеальний лише для Західної зони, де далеких виїздів не буде.

Щодо зони «Схід», то все навпаки. Для прикладу, команді з Сум по кілометражу їхати до Львова чи Одеси - фактично однакова відстань.

Звичайно, хотілося б пограти з більшою кількістю класних команд, але, враховуючи всі «за» та «проти», даний формат поки що підходить більшості команд.

За матеріалами сайту vorobus.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.