БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. Разгром от БЧ и трудная победа ВРЗЭкстра-лига«in.IT» в рамках підготовки до першої ліги України зіграв спаринг з «Енергією»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 14: Бразилія та Аргентина утворять південноамериканський півфіналЧемпионат мираСергей Скорович: «Обидно проигрывать такие матчи»Женский футзал«Будстар-НПУ» та «ЗХО-Тесла» здобули розгромні перемоги у перших матчах півфіналу Кубка УкраїниСборная УкраиныУкраїна бере впевнений реванш у Румунії у другому товариському матчіЧемпионат мираДуглас Жуниор: «Финал Казахстан – Бразилия – моя заветная мечта»Сборная УкраиныМикола Микитюк: «Вважаю, що ми не заслуговували програти румунам»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «Я буду бесконечно благодарен футзалу за все, что он мне дал»Чемпионат мираЗемсков и Кнаудт о четвертьфинале ЧМ Россия – АргентинаПольшаМикола Морозов – новий тренер польського «Come-On»БразилияКубок Бразилии (Copa do Brasil de Futsal)-2021. Финал. Матч 2. Жарагуа – Сеара. LIVE!Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюЧемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»

НФК "Ураган" представив оновлений склад команди

З "бронзового" складу залишились тільки четверо гравців.
 
 

У вівторок, 17 червня, в клубному офісі НФК "Ураган" офіційно представили гравців основної команди. В урочистій атмосфері за присутності президента клубу Олександра Бубена, віце-президента Василя Костюка та виконавчого директора Олега Ковальського відбулося урочисте привітання команди, кістяк якої складатимуть нещодавні "дублери" з "Урагану-2".

Підсилять колектив у наступному сезоні і чотири гравці із "бронзового" сезону 2013/14. Двоє з них - справжні гвардійці клубу: багаторічний капітан Роман Кіндратів (22.09.78) та "ураганівський" старожил Андрій Сімка (24.11.83), який захищає кольори рідної команди від самого початку. Погодився продовжити співпрацю і голкіпер Роман Колток (26.09.87), що провів в Івано-Франківську вже три сезони, а також екс-капітан "Урагану-2" Орест Боргун (02.02.90), який минулоріч дебютував в Екстра-лізі.

Новий наставник прикарпатських "драконів" Іван Скіцко розраховує на десятьох вчорашніх дублерів, з якими пліч-о-пліч співпрацював впродовж двох останніх сезонів в першоліговій команді. Наразі наймолодшому з них - 18 років, а найстаршому - 21. Це воротар Віталій Біров (03.01.94), польові гравці - Тарас Рудавець (19.07.92), Михайло Зварич (23.11.92), Юрій Ковельський (03.09.92), Ігор Корсун (15.06.93), Антон Лясковський (26.01.94), Павло Миколюк (11.07.94), Мар'ян Пелех (13.02.95), Василь Баланик (28.06.95), Юліан Горбатий (10.09.95).

Олександр БУБЕН, президент НФК "Ураган":

- Я побачив в очах хлопців велике бажання і готовність. Вони розуміють, що це вагомий шанс у їхньому житті, який не кожному гравцю у віці 18-20 років дається. Звісно, будуть певні переживання, але головне, що створений професійний колектив на чолі з тренерським штабом, який буде по-максимуму вимагати все необхідне для зростання команди. Я думаю, що все йтиме крок за кроком якісно та прогресивно, і ми матимемо яскраву команду, яка буде демонструвати видовищну гру, й "Ураган" досягне того рівня могутності, якого від нього очікують вболівальники.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Мене переповнюють тільки приємні емоції та радісні почуття. Чесно кажучи, очолити "Ураган" мріяв, але не сподівався, що все так швидко і несподівано відбудеться. Тож я надзвичайно вдячний Богу та керівництву клубу за наданий такий шанс. Щодо гравців, то тренерський склад дав їм великий аванс довіри. З цим хлопцями я пропрацював два роки, тому знаю їхні переваги та недоліки. Звісно, що "мінуси" будемо коригувати, але я вірю, що нас чекає велике майбутнє. На даний момент склад команди на 95% сформований, визначається ще Тарас Королишин, якщо він відмовиться, то шукатимемо інших людей, гідних захищати кольори клубу. Вже 14 липня ми збираємося повним складом і розпочинаємо повноціннну підготовку, а з 20 липня продовжимо навчально-тренувальний процес і в Кароліно-Бугаз. А тільки-но визначиться формат чемпіонату, зможемо говорити і про завдання на наступний сезон.

Андрій СІМКА, гвардієць "Урагану":
- Пропозиції щодо майбутнього працевлаштування у мене були різні - і в Україні, так і за її межами, але не завжди все вирішує фінансова сторона. Дванадцять років, проведених в клубі, для мене не прийшли даремно. НФК "Ураган" дав мені путівку в життя, тут я сформувався як особистість і футзаліст, тут я переживав гіркоту поразок і радість перемог, злети та падіння. Тож, порадившися з дружиною, я таки вирішив залишитися в рідному клубі.

Михайло ЗВАРИЧ, капітан "Урагану-2":
- Найперше хочу подякувати керівництву НФК "Ураган" за такий клуб і за шанс захищати його честь на найвищому рівні. Ми в свою чергу будемо докладати максимум зусиль, щоб перемагати та здобувати трофеї. Грати у вищому дивізіоні - велика честь, тому потрібно ще багато працювати для свого розвитку та професійного зростання. Я буду старатися, щоб довести, що гідний місця в основі.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган". 





Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.