Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: две сборные Украины сыграют за золото турнираЭкстра-лигаИтоги сезона. Неудержимый Сокол и великолепная семерка ГрицыныОдесскаяОдесса: первая победа «Orange Machine» и очередная порция ничьихЖитомирВизначились півфіналісти Кубку Житомирської областіДнепрСуперлига: «Екатеринославхлеб» встретится в финале с «ЛАДом» (+видео)СумыСумы: "КомпСервис" побеждает в схватке лидеров, второе очко "Руха"Экстра-лига"Локомотив" находится под угрозой исчезновенияХарьковІсторична Хроніка Кращих голів усіх кубків ФК "Універ" 2Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: сборные Украины сыграют в четырех полуфиналахЛьвовІгор Матвійчук: Найголовніше у роботі – масовість та популяризація футзалуСборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: три наши команды уже в следующем этапе турнираСборная УкраиныС футзалом в Монтесильвано не скучно: пять побед украинцев в шести матчахЭкстра-лигаІван Гончар: “Відверто про все”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «На первых просмотрах в молодежную команду были талантливые ребята, ждем второй этап просмотров»Экстра-лигаБоргун не вернется в Ураган и останется в Титан-ЗареЭкстра-лигаСергій Піддубний про плани на новий сезонОдессаОдесса: итоги сезона от ФМФО (+видео)ХмельницкийПреміум-ліга: перша перемога чемпіона та несподіванка від «Ротора-2»Сборная УкраиныУкраина планирует в декабре сыграть два матча с ИталиейСборная Украины«Montesilvano Futsal Cup». День 1. Результати матчів за участю українців

Обрано віце-президентів Асоціації футзалу Львівщини

У п’ятницю, 23 червня, відбулася конференція Асоціації футзалу Львівщини, на порядку денної якої делегатами було проголосовано за кілька важливих рішень.

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як запропонував делегатам конференції чотири кандидатури на посади віце-президентів АФЛ, за яких делегати проголосували одноголосно. Ними стали проректор ЛНУ ім. І. Франка Мар’ян Лозинський, проректор Дрогобицького педагогічного університету Микола Лук’янченко, полковник державної прикордонної служби Ігор Майтвійчук та один з засновників Асоціації футзалу Львівщини Олег Верещинський. Новообрані віце-президенти подякували делегатам за довіру і пообіцяли, що працюватимуть на благо львівського футзалу.

У свою чергу президент АФЛ Мирослав Хом’як прозвітував делегатам за виконану піврічну роботу, відколи очолив організацію. За період керівництва Мирослава Хом’яка, окрім обласного чемпіонату, було проведено більше десяти турнірів різного рівня серед аматорів, ветеранів, дівчат, бійців АТО та волонтерів. Також Мирослав Хом’як додав, що Асоціація футзалу Львівщини перемогла у конкурсі на фінансову підтримку з міського бюджету в рамках програми «Відкриті Кубки Львова 2017», на проведення якого місто виділяє 85 тис. грн. Окрім того, АФЛ уклала договір з управлінням фізкультури та спорту ЛОДА про надання Асоціації статусу обласної федерації з виду спорту та державних повноважень по розвитку футзалу в області. Також АФЛ провела два теоретично-методичні семінари для арбітрів та спостерігачів арбітражу і підготувала угоди про співпрацю з  Львівським обласним лікарсько-фізкультурним диспансером та з комітетом  з фізичного виховання та спорту МОН України.

Під час конференції було прийнято та при необхідності проголосовано за інші важливі рішення серед яких:

- Співпраця з Федерацією футболу Львівщини щодо укладання угод та структуризації усіх футзальних змагань в області.

- Затвердження структури відділень АФЛ у районах, а саме у Львові (керівник Петро Закалюжний), Жовкві (Ігор Савка), Дрогобич (Микола Лук’янченко), Миколаїв (Василь Калічак) та Кам’янки-Бузької (Олексій Лішик).

- Затвердження та прийом нових членів АФЛ.

- Зменшення кількості членів-учасників виконкому до 23 осіб.

- Видача посвідчень арбітрам АФЛ, які увійшли до єдиного реєстру.

Під час засідання президії Асоціації футзалу Львівщини, яке відбулося також у п’ятницю, 23 червня, Назар Станкевич склав з себе повноваження голови комітету дитячо-юнацького футзалу. Головною причиною такого рішення стала власна інціатива Назара Станкевича. Президент АФЛ Мирослав Хом’як найближчим часом представить нового голову дитячо-юнацького комітету АФЛ.

Джерело - 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.