Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 7 тур. Три розгроми і важлива втрата очок від «Лідера-ЗПО» Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Мотивація – це фінал, який може бути не в кожного, раз у житті»Чемпионат ЕвропыДаниил Абакшин: «И Чернявский, и я любим выходить и помогать команде в роли разыгрывающего»Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: «На мой взгляд, Россия — самый сильный соперник на этом Евро, но нужно верить в себя»Чемпионат ЕвропыЄВРО-2022. Як Україна може обіграти Росію?Чемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Надеюсь, что снова в ударе будет вратарь Кирилл Ципун, а наши ребята с каждым матчем добавляют»Первая лига Перша ліга 2021/22. 9 тур. Четверта поспіль перемога «Любарта», «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» закріплюється нагоріЧемпионат ЕвропыГеннадий Лисенчук: «Мне советовали натурализовать бразильцев, как это сделали в России, но я категорически отказался»Чемпионат ЕвропыЭмиль Алиев: «Сборная Украины — ровная и сильная команда, которая навязывает борьбу»Португалия«Бенфика»: плюс Роша минус ФитсЧемпионат ЕвропыМаксим Калиниченко: «Никто не сможет оставить неспортивное напряжение за пределами паркета»Чемпионат ЕвропыМаксим Павленко: «Уверен, что и в поединке с россиянами у украинцев будет возможность воспользоваться своими «козырями»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Полуфинальные пары сформировались окончательноЧемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Коли кажуть, що Казахстан – це суперкоманда, то мені смішно»Экстра-лигаСтаніслав Моспан приєднався до «Урагану»Чемпионат ЕвропыЄвген Сірий: «Матч з Казахстаном був історичним для українського футзалу»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 3: Уругвай громить Еквадор, Чилі і Перу продовжують програватиФутзал в миреМико Мартич прощается со сборной ФинляндииЧемпионат ЕвропыГалло: «С нами у сборной Азербайджана было бы больше шансов обыграть Грузию»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Ужасное стечение обстоятельств»

Офіційно: Артем Фаренюк став «ураганівцем»

25-річний футзаліст продовжить кар'єру в Івано-Франківську + ВІДЕО


Екс-гравець "Кардиналу-Рівне" Артем Фаренюк (09.11.1992) став черговим новобранцем "Урагану" у це літнє міжсезоння, підписавши з івано-франківським клубом дворічний контракт. З новими тренером і партнерами по команді 25-річний вихованець сумського футзалу познайомиться у липні - під час підготовки до старту чемпіонату країни.

Свою професійну ігрову кар'єру Фаренюк розпочав у луганському "ЛТК". У сезоні 2010/11 років дебютував у Першій лізі за дублюючу команду "ЛТК-2", після чого молодий гравець отримав шанс зіграти в основній команді "ЛТК - у чемпіонаті та Кубку України . Цікаво, що свій дебютний гол 18-річний футзаліст забив... в Івано-Франківську - "Урагану" в чвертьфінальній кубковій грі.

У 2012 році Фаренюк відправився до Рівного, де провів наступні три сезони за місцевий "Кардинал-Рівне" (62 матчі, 11 голів). Після чого на рік знову одягнув футболку "телефоністів", однак вже у складі об'єднаної команди "ЛТК-ІнБев-НПУ" (18 ігор, 9 м'ячів). По завершенні сезону 2015/16 рр. Артем вдруге повернувся у "Кардинал-Рівне", за який всього відіграв 109 матчів і забив 41 гол.

Найбільш успішними для Фаренюка видалися два останні сезони, в кожному з яких "стовп" рівнян відзначився по 15 разів, у підсумку ставши найкращим бомбардиром команди. Загалом у футболці "Кардиналу" 25-річний футзаліст "оформив" 3 хет-трики і 7 дублів.

Артем ФАРЕНЮК, новачок "Урагану":
- Для мене перехід в "Ураган" - крок вперед. Не скажу, що пропозиція з Івано-Франківська була очікуваною, але, вірю, що це - правильний вибір, це краще майбутнє. Цілі в новій команді – лише максимальні. Хочеться здобути найвищий комплект нагород в чемпіонаті, вибороти Кубок України. З хорошим настроєм і з нетерпінням очікую на старт нового сезону. Чесно кажучи, трохи встиг засумувати за футзалом.

Щодо особистих завдань, то це - тільки якісна та результативна гра, і, звичайно, хочеться тішити вболівальників перемогами і забитими м'ячами. Тож у кожному матчі буду викладатися по-максимуму, і разом з партнерами боротися за позитивні результати.
 

Довідка

Артем ФАРЕНЮК (09.11.1992)

Гравець атакуючого плану. Володіє хорошим дриблінгом, має бомбардирські якості, володіє потужним ударом і гольовим відчуттям. Висока реалізація створених моментів.

Ігрова кар'єра:
2010-11: "ЛТК-2" (Луганськ) - 12 матчів, 5 голів (перша ліга)
2010-11: "ЛТК" (Луганськ) - 7 матчів (ЧУ=4, КУ=3), 1 гол (КУ=1)
2012-15: "Кардинал-Рівне" (Рівне) - 62 матчі (ЧУ=58, КУ=4), 11 голів (ЧУ=11), 2 попередження
2015-16: "ЛТК-ІнБев-НПУ" (Луганськ/Житомир/Київ) - 18 матчів (ЧУ=17, КУ=1), 9 голів (ЧУ=7, КУ=2), 5 попереджень
2016-18: "Кардинал-Рівне" (Рівне) - 47 матчів (ЧУ=40, КУ=7), 30 голів (ЧУ=22, КУ=8), 6 попереджень, 1 вилучення
 

Джерело - НФК Ураган

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.