ВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения» Ассоциация футзала УкраиныОфіційно: матч за Суперкубок України відбудеться у ЛьвовіЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов: "Береттьоуйфалу" заменил "Дьер"Экстра-лигаІгор Калінін: «У Кубку ліги даватимемо можливість проявити себе молодим футзалістам»Житомир“SAV” дає бій “ГазМясу”, “Грантех” громить “Олесану” – у Житомирі стартував Відкритий Кубок Житомирського міського головиТурнирыFUTSAL MASTERS 2018: став відомий календар матчівФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: состоялись матчи 1-го тура (+ видео)Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: вдалий старт (+ відео)КазахстанКака: «Мы сделаем все, чтобы «Кайрат» вернул главные титулы»Казахстан«Кайрат» усилился двумя бразильскими игрокамиВетераныАлександр Кабаненко: «Мои главные наставники в футзале – Шур и Водян»Сербия«Экономац» начал подготовку к новому сезонуРоссияЭдер: «Будем создавать яркую и агрессивную команду»

Офіційно: матч за Суперкубок України відбудеться у Львові

Президія Асоціації футзалу України своїм рішенням постановила провести матч за Суперкубок України у Львові.

Були розглянуті пропозиції від Асоціації футзалу Сумщини та Асоціації футзалу Львівщини. Але пропозиція від АФЛ була акцептованою, що і призвело до остаточного рішення на користь Львова.

Нагадаємо, що це буде дванадцятий розіграш Суперкубку України. За право бути його володарем боротимуться чинний чемпіон України, херсонський «Продексім», та чинний віце-чемпіон і володар Кубку України, львівська «Енергія». Поєдинок за Суперкубок України відбудеться 8 вересня у Палаці спорту «Галичина». Початок матчу заплановано на 13.00.


Прес-служба Асоціації футзалу України  

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.