Женский футзалЮлія Форсюк: «Ми повинні претендувати на потрапляння до фінальної стадії Євро-2019» Футзал в миреНовости от FutsalMania: Перич возвращается в Сербию, а Диого – в БельгиюЖитомирУ Житомирі відбувся другий турнір ліги дворових команд “Мрія”ИспанияГравець "Мовістар Інтер" Гадейя визнаний MVP сезону 2017/2018 у іспанській ПрімеріИспанияЛучшие голы «Хаэн Параисо Интериор» в сезоне-2017/18УкраинаАртем Терентьєв: “Є бажання створити гідний футзальний продукт”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мои тренерские принципы – самоотдача, выполнение установки на игру и вера в победу»Женский футзалОлег Шайтанов: «Часу на розкачку перед матчами з Італією не було»ПольшаДебютанты. Честолюбивый «Акана Оржель», или Операция ЭкстраклассаЮношеский футзалВолодимир Салій: «Для молодих гравців – це колосальний досвід»Экстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає підготовку до нового сезонуЮношеский футзалMontesilvano futsal cup: івано-франківці на турнірі в ІталіїФранцияПавел Таку: «Еду попробовать Париж на вкус»Экстра-лигаОфіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»ФранцияДебютанты. «АКСЕС Футзал» производит фурор в летнее межсезоньеФутзал в миреНовости от FutsalMania: Роша переходит в лиссабонский «Спортинг»Португалия«Спортинг» – чемпион Португалии!Экстра-лигаМихайло Зварич: «Стати гравцем «Продексіму» – крок вперед»Экстра-лигаСергій Піддубний залишив «Кардинал-Рівне»Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів п’ятого ігрового дня за участю українських команд

Офіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»

Ще один молодий футзаліст із Харкова стане "драконом" + ВІДЕО

21-річний Владислав Моспан став черговим, вже шостим новачком "Урагану" у нинішнє літнє міжсезоння, підписав дворічний контракт з івано-франківським клубом. За кілька тижнів новобранець "драконів" приєднається до своєї нової команди, коли і стартує підготовка до футзального сезону 2018/19 років.

Владислав Моспан народився 1 квітня 1997 року. Вихованець харківського футбольного клубу "Геліос" (2010-2013). Молодший брат Станіслава Моспана, відомого своїми виступами за "Сокіл" і "Титан". Разом з ще одним новачком івано-франківців 
Даниїлом Абакшиним захищав кольори аматорської команди "Viva Cup", з якою Моспан виграв літній Кубок Харкова, Кубок ФК Універ, Всеукраїнський фінал АФЛУ, а також дійшов до 1/8 фіналу Кубка України, де у непростій боротьбі поступився екстра-ліговому "ІнБев/НПУ".
 
За "Viva Cup" у двох останніх розіграшах Кубку України Владислав Моспан зіграв 6 матчів і забив 2 голи. На всеукраїнському фіналі АФЛУ 2018 року зіграв у всіх 6 поєдинках (2 голи). У поточному розіграші Кубку ФК Універ на його рахунку 17 матчів/6 голів. У квітні 2018 року у складі студентської команди "ХНУ ім. В.Каразіна" Моспан став чемпіоном України серед вищих навчальних закладів.

Владислав МОСПАН, новачок "Урагану":
– Пропозиції пограти в такому клубі, звичайно, зрадів. Сподіваюся, в "Урагані" мені вдасться показати все, на що здатен. Цілі в новій команді - прогресувати, як футзаліст, і перемагати.
 
Довідка

Владислав МОСПАН (01.04.1997)
Гравець атакуючого плану. Швидкісний, креативний, здатний виконувати великий обсяг інтенсивної роботи.
Ігрова кар'єра:
2016-18: "Viva Cup" Харків: 6 матчів, 2 голи (Кубок України)
Чемпіон України серед вищих навчальних закладів: 2018
Чемпіон Всеукраїнського фіналу АФЛУ: 2018

Джерело – прес-служба НФК «Ураган»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.