Международный турнир в Гомеле. День 3. LIVE!Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 2. LIVE!ТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезонуЭкстра-лигаЖеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги. LIVE!Экстра-лигаП'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і ПольщуКазахстанИгита: «Луизиньо фартовый человек, он приносит мне удачу»ТурнирыТурнир в Гомеле. Представление соперников «Сокола»БеларусьБеларусь. Хроника межсезонья: и всё же без «Форте»

Офіційно: Юрій Когут – новачок «Урагану»

Івано-франківський клуб підписав чергового футзаліста

 
Черговим новачком "Урагану" вже в процесі підготовки до сезону 2018/19 став 30-річний Юрій Когут, який пройшов разом з івано-франківською командою перший тренувальний збір, а 14 серпня підписав з клубом дворічний контракт. Українським вболівальникам Когут відомий здебільшого своїми виступами у футболці "Кардиналу", а останні чотири сезони він виступав у сусідній Білорусі - у складі "Граніта" і "Борисова-900".

Юрій Когут народився 10 березня 1988 року. У 2006 році дебютував у складі першолігового "Кардиналу" зі Львова, за який у Вищій лізі зіграв 84 матчі і забив 13 голів. Влітку 2010 року разом з командою змінив львівську прописку на рівненську. У футболці "Кардиналу-Рівне" футзаліст провів чотири наступні сезони - 90 матчів, 18 голів.
 
Наступною командою в ігровій кар'єрі Когута став білоруський "Граніт" з Мікашевичів, за який український легіонер виступав два з половиною сезони (71 матч, 57 голів). Взимку 2017 року повернувся до рідного Львова, де недовго захищав кольори друголігового "Княжого Ринку". Останнім клубом Юрія у минулому сезоні став "Борисов-900", за який 30-річний футзаліст у чемпіонаті та Кубку Білорусі зумів провести 16 матчів і забив 8 голів.

Юрій КОГУТ, новачок "Урагану":
- Якщо чесно, не очікувано було отримати пропозицію з Івано-Франківська, але радий знову повернутися в український футзал. Максим Павленко відразу сказав, що завдання у команди максимальні, тому головне – працювати, і час покаже... Принаймні, від себе обіцяю максимальну самовіддачу на тренуваннях і матчах "Урагану".
 
Довідка

Юрій КОГУТ (10.03.1988)
Гравець-універсал, який володіє хорошим дриблінгом, високою швидкістю і потужним ударом.
Ігрова кар'єра:
2007-10: "Кардинал" Львів - 84 матчі, 13 голів
2010-13: "Кардинал-Рівне" Рівне - 90 матчів, 18 голів
2014-16: "Граніт" Мікашевичі (Білорусь) - 71 матч, 57 голів
2017: "Княжий Ринок" Львів (друга ліга)
2017-18: "Борисов-900" Борисов (Білорусь) - 16 матчів, 8 голів
 
Джерело –
НФК «Ураган»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.