Юношеский футзалИтоги жеребьевки Юношеских олимпийских игр-2018Футзал в миреДеян Джедович: «Думаю, что очень скоро количество перейдет в качество, и Азия догонит Европу»Женский футзалМарія Буйко: «В Україні дуже професійний підхід до футзалу»Чемпионат мираЧМ-2018 среди студентов. ИтогиНуну Диаш и Фернандиньо – лучшие в ПортугалииФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 2. Снова португальские 4:2МолдоваСергей Филь и Дмитрий Делятинский – в кишиневском «Динамо» Экстра-лига«Сокол» уступает «ЭРА-ПАКу»Чемпионат мираЧС-2018 серед студентів: чоловіча збірна України здобуває бронзуРумынияЕсть первый трофей украинцев в румынском футзале!КазахстанЄвген Сірий продовжить кар’єру в КазахстаніЧемпионат мираЧС-2018 серед студентів: жіноча збірна України здобуває сріблоФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 1. Негостеприимные «Спортинг» и «Бенфика»Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Попередній раунд. Збірна Швеції стала останнім учасником Основного раундуЭкстра-лига«ХИТ» в Беларуси: Игорь Борсук забивает в каждом матче, но киевляне не выигрываютЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниРоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»

Олег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»

Виконавчий директор «ХІТа» Олег Лук’яненко розповів про підготовку столичної команди до нового сезону та її турнірні завдання.

– Розкажіть про плани підготовки «ХІТа» до нового сезону в Екстра-лізі.
– Підготовка команди розпочалася з поглибленого медогляду. Це відбулося наприкінці липня. Декілька днів команда тренувалася у Києві. Після того на початку серпня провели повноцінний тижневий навчально-тренувальний збір у Броварах, під час якого хлопці мали дворазові тренування та теоретичні заняття.

Тиждень тому команда провела чотири повноцінні спаринги на міжнародному турнірі на призи Валерія Водяна в Одесі. Серед суперників були місцевий «Епіцентр К Авангард», «Кардинал-Рівне», а також двічі команда зустрічалася з кишинівським «Динамо». Зрештою, нам вдалося завоювати цей трофей. Нині команда перебуває у Гомелі. У Білорусі клуб зіграє з чемпіоном Вірменії – «Лео», а також двома місцевими колективами – «БЧ» та віце-чемпіоном Білорусі – «ВРЗ». Після його завершення команда повернеться до столиці України і cконцентрується на підготовці до поєдинку першого туру Екстра-ліги з «АРПИ Запоріжжя».

– Розкажіть про новачків, які поповнили склад «ХІТа» у міжсезоння.
– Кольори «ХІТа» з нового сезону захищатимуть Олександр Сухов та Віталій Дзюба, які до того виступали за «ІнБев/НПУ». Окрім того, з «Титана» до складу нашої команди перейшов Орест Боргун. Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу.

– Щодо клубної структури на майбутній рік. Чи матиме «ХІТ» другу команду і в яких змаганнях вона братиме участь?
– Ми маємо другу команду. Минулоріч вона була учасником чемпіонату міста Києва. Її головне завдання – пошук талановитих футзалістів у місті Києві, а також можливість ігрової практики для футзалістів, які з тих або інших причин не потрапляють до основного складу. Поки складно відповісти на питання щодо того де гратиме команда. Ми плануємо брати участь у першості Києва та київській зоні Другої ліги, якщо така буде.

– Які завдання ставите перед собою на Екстра-лігу та Кубок України?
– «ХІТ» ставить перед собою максимальні завдання – боротьбу за чемпіонство та перемога у Кубку України.

– З цього сезону проводитиметься новий турнір – Кубок ліги. Яке Ваше ставлення до цього змагання?
– Ця ідея цікава для молодих футзалістів. Шанс для них випробувати свої сили на тлі команд Екстра-ліги. Все залежить від завдань учасників. Деякі команди можуть грати юнаками (U-17 або U-19). Інші – ставити переможну мету та виходити на матчі основним складом. Подивимося як цей турнір розвиватиметься і, звісно, будемо його учасниками.

 Яке Ваше ставлення до нового формату майбутнього сезону Екстра-ліги?
– Все нове завжди є цікавим. Я сподіваюся, що цей формат зможе прижитися і буде далі розвиватися. Ставлення нашої команди – позитивне!

 Кого вважаєте фаворитом сезону і назвіть клуб, який може вистрілити?
– Важко сказати хто є фаворитом. Всі команди можуть зробити сюрприз. Сподіваюся, що чемпіонат буде цікавим і переможе найсильніший. Вірю, що «ХІТ» вирішить завданні, які поставив президент клубу.


Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.