Футзал в мире12.00. МФК «КПРФ» – АФК «Кайрат». Международный турнир в ТюмениЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»РоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»Футзал в миреЗавтра стартует RECORD MASTERS CUP-2018Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України побореться за «бронзу»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України – у фіналі чемпіонату світу!Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з Польщею

Олег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»

Головний тренер жіночої студентської збірної України – про перемогу над збірною Росії

Після перемоги над збірною Росії головний тренер жіночої студентської збірної України Олег Шайтанов у ексклюзивному флеш-інтерв’ю «5х5» проаналізував переможну гру.

 Олеже Миколайовичу, вітаємо Вас з перемогою. Що можете сказати по цій грі фактично за перше місце у групі? 
 Дякую. Це привітання від наших дівчат до Дня Незалежності нашої країни. Не буває ігор без помилок, і завдяки тому, що ми дійсно були сьогодні командою - ми перемогли. Від себе додам, що організатори поміняли час початку матчі і нікого не поставили до відома. Наші дівчата практично не поснідали.

 Під кінець першого тайму росіянки трохи затисли нашу команду біля наших же воріт. За рахунок чого вдалося вистояти до перерви? 
 Повторюсь, що сьогодні грала команда. І якщо хтось помилявся, то знаходилась партнерка, яка виправляла ситуацію.

 Якщо не секрет  що Ви сказали команді у перерві, адже у другому таймі наші дівчата часто змушували росіянок помилятись? 
 Я згадав, що колись, сидячи в перерві матчу з легендарною збірною Іспанії, я подивився на їх ворота і подумав: усього двадцять метрів до воріт, а як вони далеко... І просто додав, що сьогоднішня гра - це зовсім інший випадок. Росія не ідеальна, її потрібно брати.

 Коли Ви повірили, що перемога буде за Україною? 
 Коли пролунала сирена. А ще я хотів би сказати, що було дуже круто почути за дві хвилини до кінця матчу Гімн України від наших хлопців (чоловіча студентська збірна України у повному складі прийшла підтримати наших футзалісток.  А. Т.).

Артем Терентьєв,
«5х5» 

Фото: АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.