РоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Экстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»ВенгрияВалерий Власович – игрок венгерского клуба «Ньирдьюлай»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоФутзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихСборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»

Олег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»

Головний тренер жіночих збірних України про результати студентського чемпіонату світу та підготовку до основного етапу відбіркового раунду на Євро-2019.

Підведіть підсумки студентського чемпіонату світу.
-Я вважаю, що цей чемпіонат назавжди залишиться у нашій пам‘яті. Всі отримали не лише позитивні емоції від результату, але й неоціненний досвід від змагань такого рівня.

За рахунок чого вдалося досягти такого результату – срібних медалей студентського чемпіонату світу?
-Це стало можливим завдяки безпосередньо команді, керівництву та лікарям. Окрема подяка останнім, без них нам було б набагато складніше досягти такого результату.

Збірна України пропускала першою у більшості матчів, але все ж здобувала перемогу в усіх, окрім фінального. Поділіться секретом вольових звитяг.
-Так, ми пропускали першими, але налаштованість «на перемогу», яка була у нашої збірної допомогала нам зрівнювати рахунок, а згодом і подолати суперника. Однак, в останній зустрічі, мабуть, забракло сил, щоб переломити її хід.

Капітан нашої збірної Ірина Дубицька стала найкращим гравцем студентського чемпіонату світу. Чи можна назвати це індикатором успішного виступу збірної?
-Якщо бути відвертим, велику кількість часу думав кого ж призначити капітаном. Ми зробили в команді анонімне голосування і більшість обрала Ірину. Зараз можу сказати, що Ірина Дубицька справилася з цією функцією. А звання МVP турніру -це ще один доказ того, що обсяг роботи, який вона виконувала на полі був помічений тренерами інших збірних.

Яка перемога на турнірі далася найважче?
-Усі перемоги були різними, але дуже непростими. На мою думку, тріумф над Росією та Францією (у серії післяматчевих пенальті)-це особливі перемоги. Перша дозволила нам вийти з групи з першого місця, а друга сприяла розумінню того, що в Україну з «порожніми руками» ми не повернемося.

Яка основна мета навчально-тренувального збору, який триватиме з 3 по 10 вересня?
-Мета навчально-тренувального збору одна-гарно підготуватися до відбіркових матчів.

Ви вже проводили збір у Черкасах. Як оціните умови для підготовки?
-Умови для підготовки в Черкасах знаходяться на належному рівні. Збірну вони цілком влаштовують.

Що скажете про майбутніх суперників за групою?
-З кожною серед команд-суперниць можна грати. Багато чого залежить від саме від нашої збірної.


Прес-служба Асоціації футзалу України

Фото: Павло Кубанов

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.