Футзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

Олександр Косенко: «Суперник показав над чим нам треба працювати»

Головний тренер збірної України прокоментував поразку від збірної Іспанії:

 

–​ Гра виявилася дійсно напруженою. Все вирішив один гол. Ми не поступилися супернику за такими показниками як самовідданість та боротьба. Однак, повторюся, нам треба покращувати індивідуальну та командну роботу з м’ячем, а також швидкість під час прийняття рішень. Всі ці показники треба поліпшувати. Без них важко здолати такі команди як Португалія та Іспанія. Суперник показав над чим нам треба працювати. Будемо покращувати ці компоненти у майбутньому. Вітаю збірну Іспанії з виходом до півфіналу.

–​ Чи змінилася тактична побудова гри збірної у порівнянні з Євро-2016?

–​ Ми намагаємося рухатися вперед у командній грі. Прагнемо більше працювати за атакувальними схемами. Щось виходить, щось – ні. Україна завжди славилася бійцівським характером, але цього недостатньо для досягнення результату. Хочемо грати більш командно, але на це потрібен час.

–​ Олександре Петровичу, що сказали хлопцям у роздягальні після завершення поєдинку?
–​ Подякував за самовідданість, але сказав, що для перемоги над Іспанією треба працювати з м’ячем не 2-4 години, а 8! Якщо ми індивідуально прогресуватимемо у технічному плані – ми прогресуватимемо як команда.

–​ Чи вважаєте поєдинок з Іспанією найкращим на турнірі для збірної України?
–​ Розуміли, що це гра на виліт. Не маю жодних претензій щодо налаштування. Прикро, що поступилися у цій зустрічі.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.