Чемпионат ЕвропыРоссия – Польша – 1:1. Обзор матча. 30.01.2018Чемпионат ЕвропыСловения – Сербия – 2:2. Обзор матча. 30.01.2018Беларусь«День энергетика». «Витэн» выиграл Кубок БеларусиЖитомирскаяЖитомир. 13 тур: майстер-клас від ФК "Атлет-Житомир"Первая лига Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічиюПервая лига Первая лига. Группа «Восток». 8 тур: когда гости сильнее хозяевЧемпионат ЕвропыИстория европейских финалов в цифрахСборная УкраиныЗбірна України в Любляні. День першийЧемпионат ЕвропыУкраїна на Євро-2018: прогнози та побажанняЧемпионат ЕвропыКонтинентальный рубежЭкстра-лигаОфициально: МФК Продэксим подписал бразильца РафиньюВетераныВетераны "40 плюс". Цифры и мнения. Лучшие – Шуст и КакаЧемпионат ЕвропыУкраина на словенском ЧЕ-2018: визитная карточкаЧемпионат ЕвропыЧЕ-2018: сборная Украины взяла курс на ЛюблянуСергей Скорович: "У нас максимальные задачи на Евро-2018"Динмухамбет Сулейменов: «Евро-2018 будет последним в моей карьере»Чемпионат ЕвропыАлексей Кудлай: «Выход в полуфинал на Евро-2018 будет успехом»Первая лига Первая лига. 8-й тур. LIVE!Екстра-ліга (U-16). 8-й тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Завдання на Євро – потрапити до трійки призерів»

Олександр Косенко: «Завдання на Євро – потрапити до трійки призерів»

Головний тренер збірної України з футзалу розповів про останні дні підготовки до ЧЄ-2018

 


 

У рамках тренувального збору футзалісти вже тиждень працюють у Броварах. За цей час збірна України провела два спаринги – обіграла «ІнБев/НПУ» (5:1) та розійшлася миром із Казахстаном (1:1). Наставник «синьо-жовтих» Олександр Косенко оцінив готовність команди до виступу на Євро-2018.

 

— Коли збірна вирушає до Словенії?

— У неділю у нас заплановані теорія і тренування, а о п'ятій годині ранку 29 січня вилітаємо. Зупинимося в п'ятизірковому готелі в Любляні, там же наявні три зали, де будемо готуватися до матчів.

 

— Товариські зустрічі з «ІнБев/НПУ» та Казахстаном дали відповіді на поставлені питання?

— Не на всі, але на більшу частину. Щодо функціонального стану футзалістів, то він непоганий. Однак залишаються певні недоліки, над усуненням яких треба працювати.

 

— Як оціните результат гри з казахами?

— Думаю, бойова нічия – закономірний результат цього спарингу.

 

— На теоретичних заняттях вивчали майбутніх суперників по Євро?

— Звісно, вже переглядали Румунію, попереду – вивчення Португалії.

 

— Чи слід очікувати несподіванок від їхнього очного матчу?

— Усе може трапитися, оскільки для обох суперників це стартова гра на чемпіонаті Європи. Португалія вважається фаворитом, але навряд чи на неї чекатиме легка прогулянка. Для нас плюсом є можливість поспостерігати за суперниками напередодні своїх матчів проти них. Планую відвідати гру-відкриття в нашій групі.

 

— Які цілі ставитиме перед собою команда на турнірі?

— Керівництво озвучило завдання – потрапити до трійки призерів.

 

Нагадаємо, наша футзальна збірна розпочне свій виступ на чемпіонаті Європи 2 лютого матчем із Румунією (початок гри – о 21.45 за київським часом). Друга зустріч відбудеться 4 лютого із командою Португалії (19.00). Із групи до 1/4 фіналу вийдуть дві кращі збірні. Усі матчі турніру прийматиме столиця Словенії – Любляна.
 

Джерело — Федерация футбола Украины
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.