Футзал в миреМурсийское дерби с камбеком: «Картахена» после перерыва отыгралась с 0:3Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: ничья в Киеве, фейерверк в Ровно и первая победа «Урагана»Кубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» дебютує з перемоги і крокує даліЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: когда гости сильнее хозяев (обновляется)Кубок Украины11.00 Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). LIVE!Еврокубки«Спортинг» – большой клуб, но без Кубка УЕФА великим не статьЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 4. LIVE!КиевКиев. Futsal Masters Cup 2017 Альтернатива (Киев) - Атлетик (Бровары) 1:3ОдесскаяКубок Лиги Содружества: это GRANDиозно!Экстра-лигаНе футзал, а огонь: ХИТ и «Продэксим» выдали классическую боевую ничьюКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). АнонсЖенский футзалОновлений чемпіонат України з футзалу: полтавки стартують матчем з донеччанкамиПервая лига "Віза-Вторма" обіграла "Епіцентр К10" у товариській грі Экстра-лигаВалерій Директоренко: Поєдинки з Титаном завжди були важкими, але налаштовані на перемогуКиевСборная КПИ - победитель VII турнира по футзалу «МЕМОРИАЛ ЛЕОНИДА МАТЬКОВА» (+Видео)КазахстанОлег Солодовник: «Думаю, доказали, что в последней игре прошлого сезона не случайно обыграли „Кайрат“»Ассоциация футзала УкраиныПіслямова - 3. огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру Екстра-ліги + ВІДЕОХерсонОткуда берутся клубы Экстра-лиги или "Как вы играли. "Продэксим".Польша20.15 Польша. Экстракласа. 2 тур. "Рекорд" (Бельско-Бяла) – "Погонь 04" (Щецин). LIVE!Львов«Золота Осінь-2017»: анонс вирішальних матчів

Олександр Педяш: «Гол «Локомотиву» вважаю найкрасивішим серед усіх 50-ти»

 

Гравець СК «Сокіл» у спілкуванні із клубною прес-службою розповів про враження поєдинку із «Титаном», поділився емоціями від власного гольового ювілею у Екстра-лізі, висловив власну оцінку з приводу суперників збірної України на Євро-2018, а також наголосив на тому, наскільки важлива для команди підтримка рідних трибун

– Олександре, які твої враження від поєдинку із «Титаном»?   
–  Враження погані, тому ми що втратили, я вважаю, закономірні три очки. По грі десь ми більше володіли м’ячем, десь вони, забили два м’ячі зі «стандартів». Ніби вже «наша» гра, але індивідуальні помилки гравців призвели до того, що ми пропустили під кінець першого тайму, і я думаю, як раз цей гол і вплинув на хід матчу. Якраз в другому таймі «Титан» відчув впевненість, плюс їх вболівальники підтримували, і вони цим скористалися. Рахунок на табло.

– Твій гол у матчі з «Титаном» став для тебе 50-им у вітчизняній Екстра-лізі, а у новітній історії елітного дивізіону чемпіонату України ти наймолодший гравець, якому покорилося це досягнення. Що відчуваєш?
– Я навіть не знав про це (посміхається). Я вчора чисто випадково заліз в інтернет і саме там дізнався, що забив ювілейний м’яч. Ну, приємно звісно. Хочу, щоб ці голи приносили нашій команді побільше перемог.

– Повертаючись до теми твого гольового ювілею, який із твоїх 50-ти забитих м’ячів у Екстра-лізі тобі запам’ятався найбільше?
– Гра з «Локомотивом», коли ми їх перемогли в минулому сезоні вдома з рахунком 6:3. В цьому матчі відгукнувся на навіс Шеремети з ауту, і зльоту поцілив точнісінько у «дев’ятку». Вважаю цей гол найкрасивішим серед усіх 50-ти (посміхається).

– Чи вірив у те, граючи чотири роки тому у харківських аматорських командах та Першій лізі чемпіонату України, що тобі вдасться підкорити цю вершину?
– Ні, я собі грав у своє задоволення. Я розпочинав у професійній команді («Моноліт»), потім вона розпалася по ходу сезону, і ми грали і далі, але вже в чемпіонаті міста. «Сокіл» став для мене новим викликом у моїй кар’єрі, тут я знайшов додаткову мотивацію аби зростати у власному розвитку, і вважаю, що «розкрився» як гравець саме у Хмельницькому.

– На початку нинішнього сезону ти демонструєш просто неймовірну ігрову форму. Чи сподіваєшся потрапити в склад збірної України на матчі Євро-2018?
– Так, звичайно сподіваюся на це. Вважаю, що з складу СК «Сокіл» не лише я повинен отримати свій шанс у національній збірній. Є ще декілька гравців в команді, які, на мою думку, достойні не лише поїхати на Євро, а й спробувати для початку свої сили у товариських матчах зі збірною Італії, які пройдуть у Харкові 5 та 6 грудня. І якщо ми так і далі будемо прогресувати та показувати хорошу гру, думаю, обов’язково отримаємо свій шанс у головній команді країни.

– Збірна України на Євро-2018 потрапила у одну групу із збірними Португалії та Румунії. Якими бачиш шанси «жовто-синіх» у цій компанії?
– Думаю, можна зі всіма грати. У нашій групі фаворитом буде Португалія, це 100 відсотків, але Україна однозначно повинна проходити у плей-офф.

– Зараз команда проходить такий собі «траверс» виїзними матчами із «Титаном» та «Кардиналом-Рівне», а після цього «Сокіл» зіграє в рідних стінах із «ІнБев-НПУ», і нарешті після тривалої паузи зможе очікувати на підтримку власних вболівальників. Вважаєш, це допоможе команді показувати кращу гру та результати?
– Звичайно. Коли граєш при порожніх трибунах, немає такого емоційного заряду, ти граєш, ніби на тренуванні, просто команда-суперник з іншого міста. А так трибуни будуть нас «гнати» в атаку, ми будемо впевнені і будемо відчувати, що у нас є шостий гравець (посміхається). Думаю, 14-го жовтня вболівальники це побачать.

– І наостанок, твої побажання вболівальникам СК «Сокіл».
– Нехай приходять, підтримують нас душею та серцем, навіть незважаючи на якісь погані результати. Нехай вірять в нас, а ми на майданчику зробимо усе можливе, аби виправдати усі їхні надії.

Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.