Международный турнир в Гомеле. День 3. LIVE!Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 2. LIVE!ТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезонуЭкстра-лигаЖеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги. LIVE!Экстра-лигаП'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і ПольщуКазахстанИгита: «Луизиньо фартовый человек, он приносит мне удачу»ТурнирыТурнир в Гомеле. Представление соперников «Сокола»БеларусьБеларусь. Хроника межсезонья: и всё же без «Форте»

Оприлюднено список кандидатів до збірної на ЧС серед студентів

Чоловіча студентська збірна України розпочала підготовку до студентського чемпіонату світу

Свій тренувальний збір підопічні Олександра Косенка проводять у Броварах.

Головний тренер чоловічої студентської збірної України Олександр Косенко оприлюднив список гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі, присвяченому чемпіонату світу серед студентів.

Воротарі: Олександр Сухов («ХІТ»), Віталій Біров («ІнБев/НПУ»)
Польові гравці: Віталій Радевич, Олег Легендзевич, Віталій Ковальчук, Мар’ян Пелех (всі – «Енергія»), Микола Микитюк, Андрій Цілик, Андрій Лисенко (всі – «Ураган»), Олександр Педяш («ХІТ»), Віталій Дзюба («ІнБев/НПУ»), Олексій Бондаренко, Костянтин Бондаренко (обидва – «Епіцентр К Авангард»).


Збір триватиме з 14 по 17 серпня. Одразу після його завершення збірна у складі 12 гравців та тренерського штабу вирушить до міста Алмати, де розпочне боротьбу у рамках чемпіонату світу серед студентів.
Нагадаємо, що чоловіча студентська збірна України потрапила до групи С, де її суперницями стануть Німеччина, Таїланд та Хорватія.


5х5 за матеріалами офіційного сайту Futsal Association of Ukraine / Асоціація футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.