Испания«Барселона» намагається підписати Леандро ЛіноЛига чемпионов УЕФАИз стана соперников: «ЭРА-ПАК» и «Мовистар Интер» завершили предсезонные спаррингиЧехияОдесский футзалист результативно дебютировал в новом клубе в Кубке ЧехииРоссияНаши за границей. Клушин и Разуванов забивают в первом туреБеларусьДенис Гуменюк: «Лучшие команды Беларуси уже не уступают ведущим клубам Украины»Экстра-лигаМирослав Хом’як: «Матч за Суперкубок України збере аншлаг на трибунах»БразилияЛучшие голы 15-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаДмитро Мартинюк – вільний агентРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. ВидеообзорыЭкстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»ВенгрияВалерий Власович – игрок венгерского клуба «Ньирдьюлай»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоФутзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат России

«Ортек» та «АКВ» – переможці Відкритого Чемпіонату Бердичівщини

Завершився Відкритий Чемпіонат Бердичівщини

25 лютого завершився Відкритий Чемпіонат Бердичівщини з футзалу. У змаганнях, які проводила Бердичівська асоціація футзалу спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Бердичівського міськвиконкому та Асоціацією футзалу Житомирської області, цього року взяли участь 22 команди з Бердичева, Бердичівського району, Чуднова та Козятинського району Вінницької області.

Переможець у Першій лізі був відомий за декілька турів до фінішу – команда «АКВ» з смт. Глухівці Вінницької області. В останньому турі вирішалося питання про те, хто займе призові місця. Друге місце завдяки перемозі над командою «Спортікс-2» здобула команда «SWS», а третє місце – команда «Ліон», обидві представляють Бердичів.

В останньому турі вирішували, хто стане Чемпіоном у Вищій лізі та хто займе призові місця. Здобувши дві перемоги в останніх двох турах, Чемпіоном стала команда «Ортек», перемігши у дебютному для себе сезоні у Вищій лізі. За команду «Ортек» грали доволі відомі у Бердичеві та за його межами футболісти. Це Дмитро Ульченко, Роман Бальчос, Андрій Романюк, Юрій Приходько, Ярослав Блоцький, Сергій Данілевич та інші.

Друге та третє місце у Чемпіонаті розігрували в останній грі турніру минулорічний Чемпіон – команда військовослужбовців «Штурм», та «EastWest». Цей матч пройшов у дуже цікавій та напруженій боротьбі і завершився мінімальною перемогою команди «EastWest» з рахунком 5:4. Саме «EastWest» став срібним призером, а «Штурм» – бронзовим.



По завершенню останнього матчу відбулася урочиста церемонія нагородження та закриття турніру. У ній взяли участь начальник відділу фізичної культури та спорту Бердичівського міськвиконкому Ігор Марченко, голова Асоціації футзалу Житомирської області Віктор Таран, депутат Житомирської обласної ради Сергій Орлюк, депутат Бердичівської міської ради Володимир Пономарчук, голова Бердичівської асоціації футзалу Станіслав Лужанський та його заступник Геннадій Радзимінський. Cвоє мистецтво усім присутнім подарували артисти міського Палацу культури ім. О. Шабельника.

Команди-призери в обох лігах – Вищій та Першій – отримали грамоти і медалі, команди-переможці отримали кубки. Усі команди-учасники були нагороджені грамотами та подарунками. Також були відзначені спонсори та інформаційні партнери.

За рішенням організаторів були відзначені в обох лігах найкращі воротарі, бомбардири, гравці, тренери та арбітр. Кращими воротарями стали:

  • у Вищій лізі – Дмитро Ульченко («Ортек»)
  • у Першій лізі – Сергій Зубрицький (СК «Бердичів»)

Кращими бомбардирами

  • у Вищій лізі – Андрій Романюк («Ортек»)
  • у Першій лізі – Олександр Косюк («АКВ»Глухівці)

Кращими гравцями

  • у Вищій лізі – Артем Лозовий («Штурм»)
  • у Першій лізі – Юрій Ющук («Три Ведмеді»)

Кращими тренерами

  • у Вищій лізі – Сергій Якимчук (МФК «Ехо»)
  • у Першій лізі – Андрій Поліщук («Ліон»)

Кращим арбітром став Володимир Куйдич.

Після завершення церемонії нагородження про турнір ми поспілкувалися з Чемпіоном Вищої ліги у складі «Ортеку», кращим воротарем турніру Дмитром Ульченком. “Цього року команда «Ортек» дебютувала у Вищій лізі Чемпіонату Бердичівщини з футзалу. Незважаючи на те, що фаворитами чемпіонату були такі команди, як «Штурм» та «EastWest», команда «Ортек» вже після першого кола чемпіонату показала, що може і готова боротися за чемпіонство. Всі ігри нашій команді давалися нелегко, але ми старанно працювали на майданчику і домагалися позитивного результату для нас. Завжди хотілося, щоб брала участь більша кількість команд, для того, аби чемпіонат ставав привабливішим для вболівальників і футзал розвивався в нашому місті ще активніше”, – розповів Дмитро Ульченко.

Три команди, які зайняли три перших місця у Вищій лізі, – «Ортек», «EastWest» та «Штурм» – представлять Бердичів у обласному фіналі Чемпіонату Житомирської області, який відбудеться 10 та 11 березня у Житомирі.

Джерело – futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.