Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати перших поєдинків за участю українських команд Экстра-лигаМихаил Волянюк вернулся в «Продэксим» Экстра-лигаТренерські перестановки в клубах Екстра-лігиЭкстра-лигаПетро Шотурма: «Атакувальний стиль і тактично підготовлений пресинг Барбози мені імпонує»Юношеский футзалВіталій Одєгов: «Цьогорічний «Montesilvano Futsal Cup» – це новий досвід»ПортугалияПортугалия. Финал. 3 матч. «Спортинг» – «Бенфика» 6:9. Фантастический матч в ЛиссабонеФутзал в миреОпределился состав участников Межконтинентального кубкаЛатвияДмитрий Михайленко: «В Резекне на футзале всегда аншлаг»БеларусьЕвгений Змысля. Яркие моменты сезона 2017/18ПольшаПавел Будняк – найкращий гравець Польщі сезону 2017/18Экстра-лигаОлександр Мирний: «Цікаво буде подивитись, на що здатна наша молодь»РоссияВладимир Разуванов: «Не могу этот сезон записать себе в актив»Женский футзалЖіноча збірна України у другій товариській грі поступилась італійкам Бразилия«Карлос Барбоза» представил Дарлана, Алешандре перешел в «Марекко Футзал»ПольшаАнджей Шлапа: «Приглашение от «Барселоны» – честь для нашего клуба» Экстра-лига«Енергія»: троє прийшли, троє пішлиЮношеский футзалВіталій Одегов назвав склад об'єднаної команди України (U-17) на «Montesilvano Futsal Cup-2018»РоссияРоссия. ТОП-5 лучших голов сезона 2017-18Женский футзалЖіноча збірна України у першому товариському матчі обіграла збірну ІталіїПортугалияПортугалия. Финал. 2 матч. «Бенфика» сравнивает счет

Павел Будняк – найкращий гравець Польщі сезону 2017/18

Екс-гравець «Урагану» став найкращим у Польщі


Павла Будняка з «Рекорду» (Бельсько-Бяла) гравці, тренери і функціонери Екстракляси обрали найкращим гравцем минулого сезону!

Будняк є головним двигуном чемпіона Польщі. Він також може ефективно завершувати моменти - у минулому сезоні він забив 22 м’ячі. Баланс його тіла добре відомий: Будняк отримує м'яч на лівому фланзі і намагається виграти дуель один на один. Або рухається в середину з м’ячем під праву ногу і...тоді є кілька рішень.

За спиною Павла в рейтингу найкращих гравців Екстракласи все майже так само, як і у перегонах за звання найкращого бомбардира - Даніель Кравчик з «Гатти Актив» (Здунська Воля) і Міхал Сідлер з «Рекорду», який у наступному сезоні виступатиме у празькій «Спарті».

Найкращі футзалісти:
1. Павел Будняк (Рекорд) - 42 бали
2. Даніель Кравчик (Гатта) - 28
Міхал Сідлер (Рекорд) - 28
4. Міколай Заставнік (Клірекс) - 20
5. Марцін Міколаєвіч (ФК Торунь) - 15
Міхал Кубік (Рекорд) - 15
7. Артур Поплавскі (Рекорд) - 13
8. Себастьян Лещак (Клірекс) - 6
9. Матеуш Якубяк (Погонь 04) - 4
10. Томек Крізель (ФК Торунь) - 3
11. Міхал Войцеховскі (ФК Торунь) - 2
12. Міхал Калужа (Рекорд) – 1

Джерело - Krzysztof Dziedzic, futsalekstraklasa.pl
Zdj. Rekord Bielsko-Biała

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.