Чемпионат ЕвропыПетр Шотурма – в символической сборной Евро-2018ОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 13 тура Премьер-лиги 2017-18Детский футзалВіталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»ВинницаФутбольний Тиждень 283 від 13.02.2018Футзал в миреВ ФИФА призадумались над изменениями правил игры в футзалЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 10-й тур. ВідеооглядиОдесскаяОдесса, Лига Содружества: два хет-трика Максима КоптеваЧемпионат ЕвропыМико Мартич: «Покрытие площадки не способствовала конструктивной игре»Сборная УкраиныВалерій Легчанов: «Збірна зіграла гідно, але цього виявилось замало»ХарьковскаяРоман Перадзе: «Якщо не фінансово, то хоча б ставленням до тренувального процесу ми намагаємося відповідати професійній команді»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 14 тур. Прогнозируемые разгромыЛьвовскаяГранд ліга Львова: "Фуджікура" знову сильніша за "Бастіон"КазахстанНиколай Иванов: «Кто придет в «Кайрат», тот придет и в сборную»Сборная УкраиныСборная Украины после ЧЕ-2018 опустилась на шестое место в ЕвропеХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ХарьковаБеларусьБеларусь, 18-й тур: в дерби лидеров сильнее «Столица»ВетераныКака: «Отношения важнее достижений»Чемпионат ЕвропыTop 10 Goals EURO Futsal Slovenia 2018КазахстанКакау: «Я дал свой максимум для Казахстана» (+ видео)Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 10: «АРПИ Запорижжя» – победитель группы «Восток»

​Перша ліга. Група "Захід". 10 тур. "Ураган-2-КФВ" – у "Фіналі чотирьох"

Огляд матчів 10-го туру Першої ліги в групі "Захід"

"Епіцентр К10" (Івано-Франківськ) - "Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ) - 3:4 (0:2)
10 лютого 2018 року. 17:00. Івано-Франківськ. Спортзал ФОК. 200 глядачів.
Епіцентр К10: Макогон - Томин, Ярий, Рябоконь, Прокопів - Красій, Барановський, Питльований, Прокоп-к.
Ураган-2-КФВ: Левандівський - Пелех, Гірка, Масевич-к, Зварич - Завертаний, Сенюк.
Голи: Питльований (23), Томин (23, 26) - Зварич (14), Гірка (19), Пелех (27, 28).
Попередження: Красій (31), Питльований (31) - Сенюк (19).
На 19-й хвилині Ярий ("Епіцентр К10") не реалізував 10-метровий (воротар).
На 33-й хвилині Пелех ("Ураган-2-КФВ") не реалізував 10-метровий (мимо).
 
Молоді «дракони» виходили на матч десятого туру з подвійною мотивацією – турнірне становище було таким, що у разі тріумфу вони достроково забезпечували собі місце у плей-офф Першої ліги нинішнього сезону. Та для цього необхідно було успішно пройти «Епіцентр К10», для якого кожен матч тепер проходить під знаком боротьби за честь, що є не менш сильним мотивуючим чинником.
 
І розпочався матч доволі таки прогнозовано, гості намагались грати сміливіше, щоб виконати завдання у стислі терміни. І хоча захист будівельників збоїв довгий час не давав, на 14 хвилині «Ураган» таки досяг свого – точний удар на рахунку Зварича.  Почин колеги підтримав Гірка, і на перерву Ярий і Ко пішли з «-2» у своєму пасиві.
 
Мабуть, психологічно ще складно молодим гравцям виходити після перерви у статусі лідера, адже у самому заспіві другого тайму спочатку Питльований скористався помилкою захисника і, відібравши у того м’яча переграв Левандівського у очній дуелі. А потім своє слово сказав Томин, якому для того, щоб вивести свою команду уперед, знадобилось усього три хвилини і два влучні постріли. Здавалось би, ось він, камбек, якого так чекали місцеві уболівальники, та клас гравців виявився сильнішим за велике бажання перемогти.
Усього за одну хвилину Пелех. Якого відрядили допомогти другій команді, вистрілив дублем і знову змусив трибуни МФОКу замовкнути.
 
Гра з Макогоном у ролі п’ятого польового принесла «Епіцентру» лише розчарування, адже не реалізувати стільки вбивчих моментів – це ще треба постаратись (хоча і Пелех міг закріпити перевагу, але не реалізував 10-метровий удар, пробивши «в молоко»). «Ураган-2» втримав переможний рахунок і вже заочно може готуватись до плей-офф.

"Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" (Львів) - "Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) 4:2 (1:0)
Голи: Абрамчук (6,40), Ковальчук (24), Кузь (29) - Кушецький (39), Москалик (40)
 
А ось результат матчу другої пари команд ще залишає питання стосовно другого учасника плей-офф. Львівська «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» змогла декласувати суперника і наблизитись до нього на відстань у три очки…
 
Починалось усе з атак господарів майданчику, що вилилось у гол Абрамчука на шостій хвилині. Впіймавши хвилю, небесні мчали уперед, але більше захист і голкіпер франківців помилок не припускались…
 
У всякому разі у першому таймі, адже коли розпочався тайм другий,  Віталію Ковальчуку вдався незручний удар у проти хід голкіперові – м’яч опинився у правому від нього куті. 2:0, непоганий гандикап, який, щоправда, у футзалі мало що означає.
 
«Віза-Вторма» і собі взялась атакувати, Мокиришка крутився у воротах, як білка у колесі, іноді рятуючи команду у неймовірних ситуаціях. У такій ситуації гості зовсім забули про захист і про те, що у складі господарів є Кузь, у якого досить складно відібрати м’яча. Тарас скористався своїм умінням і, локомотивом пройшовши пів майданчику, вразив уже порожні ворота.
Не дарма футзал вважається одним з найбільш видовищних видів спорту, адже цього разу вболівальники побачили три голи за дві хвилини. Це гості до мінімуму скоротили відставання, а Абрамчук завершив матч тим, чим його і розпочав. 4:2, перемога львів’ян, і зараз розпочнеться найцікавіше… 

В'ячеслав Скоропад
 

  Команда І В Н П З-П Р О
1 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 6 3 1 36-21 15 21
2 Віза-Вторма (Ів.-Франківськ) 10 4 4 2 25-24 1 16
3 Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива (Львів) 10 3 4 3 26-25 1 13
4 Епіцентр К10 (Ів.-Франківськ) 10 0 3 7 21-38 -17 3

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.