ОдессаОдесса. Высшая лига. Две ничьи и две победыИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 25-го тураВсеукраинский финал АФЛУОгляд фінального ігрового дня Всеукраїнського Фіналу АФЛУ 2018ИспанияБитва «Эль Посо Мурсии» и «Мовистар Интера» сильнейшего не выявилаБеларусьАлександр Михалевич: «Страшных травм не бывает, бывает много работы»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Запредельный накал борьбыРоссияКубок России. Газпром-ЮГРА - обладатель Кубка России-2017/18!ИталияКто меньше ошибся, тому и трофей: «Аква&Сапоне» выиграл Кубок ИталииФутзал в миреУкраинский тренер привел свою команду к победе в чемпионате ЛитвыБеларусьЯрослав Лебедь: «Хочу помочь «Витэну» достичь поставленных задач»ИталияТри подвига Маммареллы втащили «Аква&Сапоне» в финал Кубка ИталииПервая лига Первая лига. 2 этап. 2-й тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Вторые матчи. LIVE!Всеукраинский финал АФЛУОгляд другого ігрового дня Всеукраїнського Фіналу АФЛУ 2018Экстра-лигаСергей Коваленко: «Ребята не сдавались до конца, но таков футзал»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Первые матчи. LIVE!Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ. День 3.Viva Cup - чемпион АФЛУ-2017/18!Женский футзалЄвгенія Шаповал: «На моїй пам'яті дівчинку відправили до Туреччини, щоб не займалася футзалом»Женский футзалТарас Шпичка: «Надеюсь, не за горами клубный женский Кубок УЕФА»РоссияРоссия. Суперлига. 16-й тур. LIVE!

Перша ліга. Група «Захід». 7 тур: лідери йдуть у відрив

У сьомому турі першої ліги в групі "Захід" лідери здобули чергові перемоги і ще більше відірвалися від конкурентів

Перша ліга. Група "Захід". 7 тур
 
«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) - «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) - 7:3 (2:0)
«Ураган-2-КФВ»: Левандівський (Гнатковський, 36) - Пелех, Ю.Горбатий, Гірка, Кефа - Завертаний, Сенюк, Масевич-к, Негела.
«Епіцентр К10»: Зубкевич - Томин, Рябоконь, Конкольняк, Щербина - Красій, Ярий, Барановський, Прокоп-к - Прокопів.
 
Голи: Пелех (5, 21, 33), Томин (15, автогол), Гірка (25), Ю.Горбатий (30, 33) - Прокоп (32), Ярий (32), Томин (37).
Попередження: Прокоп (22), Томин (38).

Цього сезону івано-франківські будівельники все ніяк не можуть вийти на той рівень, до якого звикли і вони самі, і вболівальники. Навіть повернення Ярого з закордонного відрядження суттєво ніяк не відобразилось на становищі Епіцентру в турнірній таблиці. ось і черговий матч групи захід з дублерами Урагану продемонстрував – К10 до плей-офф не готовий.

А починалось усе досить рівно, команди по кілька разів спробували себе біля воріт одна одної, і перший гол фактично вирішив долю протистояння – Пелех відкрив рахунок. Коли команда пропускає першою – це завжди неприємно, а коли до твоїх воріт залітає другий м’яч, та ще й від власного гравця за «сприяння» власного голкіпера, тут вже й руки опустяться. І хоч номінальні гості не боялись йти в атаку, активно обстрілюючи володіння Левандівського, їхні спроби не увінчались успіхом (головним чином завдяки тому ж Левандівському).

Впевнений, у перерві тренерський штаб Епіцентру вказував на те, що команді конче необхідно забити м’яч, який дасть поштовх майбутнім успіхам. Але натомість команда пропустила знову, спочатку від Пелеха, а потім своє слово сказав нещодавній одесит Гірка. Лише після того, як рахунок став 5-0, у К10 почали виходити більш-менш осмислені атаки. В результаті однієї з таких прокоп був виведений на ударну позицію, і свій шанс не змарнував. Тут же Ярий, здавалось би, повертає свою команду до гри. Але два влучні уколи від Пелеха і Горбатого фактично знімають питання щодо переможця.

 

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) - «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів) - 2:1 (1:1)
Віза-Вторма: Орищук (Борсук, 19) - Веприк-к, Уграк, Москалик, Кушецький - Подолюк, Сем'янчук, Р.Горбатий, Баланик - Данищук, Білик.
Енергія-2-ЛЮ: Морикишка (Войтович, 36) - Гасюк, Абрамчук, Ковальчук, Легендзевич - Мацик, Патуляк, Лещишин, Миколюк-к - Калуцький, Ременець.
 
Голи: Сем'янчук (3), Уграк (26) - Калуцький (19).
Попередження: Кушецький (40) - Мацик (14), Патуляк (32), Легендзевич (40).

Разом з Ураганом свої шанси на вихід до плей-офф покращила і Віза-Вторма. У тому ж таки КФВ мануфактурники здобули важливі три очки у протистоянні з львівською Енергією-2-ЛЮ-Альтернативою…

Розпочинати з забитого голу завжди приємно, що відчули господарі завдяки умінню Сем’янчука не вимикатись з боротьби. До речі, не зрозуміло, як у цьому епізоді діяли захисники, адже саме 4-й номер гостей міг першим вибити м’яча. Мабуть, львів’яни думками були ще в дорозі до Івано-Франківська, а це та помилка, якої не уникають і досвідчені команди. Довгий час голів вболівальники не бачили, за що вони мають дякувати обом голкіперам. Але саме помилка голкіпера призвела до того, що Калуцький зрівняв рахунок. Другий тайм мав дати відповідь на безліч питань…

Другу половину зустрічі гості знову розпочали у ролі наздоганяючи – Уграк фантастично-влучним ударом знову надав перевагу франківцям. Чи зіграв Руслан за правилами до того, як отримав м’яча – питання до спеціалістів, але рахунок для гостей знову став неприємним. Довгий час гості шукали шляхи до воріт суперника, спробували безліч тактик, але помилка, допущена Візою в першому таймі, так і залишилась єдиною в матчі. 

 

  Команда І В Н П З-П Р О
1 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 7 4 2 1 26-13 13 14
2 Віза-Вторма (Ів.-Франківськ) 7 3 3 1 17-15 2 12
3 Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива (Львів) 7 1 4 2 16-18 -2 7
4 Епіцентр К10 (Ів.-Франківськ) 7 0 3 4 14-27 -13 3

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.