СумскаяАндрей Бурдюг: "Нам с Колей Белоцерковцем было на кого равняться и к чему стремиться"Экстра-лигаОрест Боргун: «Хочу как можно быстрее вписаться в игру команды»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Лучшие голы, комбинации и сейвыБеларусьУкраинские голы в Беларуси-2. Девять голов от девяти бомбардировСборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список гравців, які візьмуть участь у турнірі в ІраніЭкстра-лигаРоль стандартів у розрізі команд Екстра-лігиПервая лига Олександр Хурсов: «Добре, що чемпіонат Першої ліги розділений на два етапи»Экстра-лигаЕкстра-футзал-2018/19. Випуск 1Футзал в миреНаши за границей. Бондарь и Овсянников вновь забиваютПольшаУкраинские голы в Польше-1. Четыре бомбардира – пять головВетераныВетераны. Все победители и лауреатыКиевРуслан Хоботов став новим головою Федерації футзалу КиєваПольша​Польша. 1 тур. Сумской день в Экстраклассе (+ видео)Экстра-лигаЛьвів’янин Володимир Кардаш отримав нагороду від АФУПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 1-го тураПервая лига Перша ліга: став відомий календар першого туруСборная УкраиныСемь игроков «Продэксима» вызваны в национальные сборныеИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 1-го тураРоссияРоссия. Суперлига. 3-й тур. Месть «Новой генерации» была страшнаПольшаРоман Смирнов: «Чемпионат будет сложным и интересным»

Перший тур Екстра-Ліги: хто є хто?

Черговий робочий тиждень розпочався, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями


Про що будемо говорити сьогодні? Прем’єрний тур Екстра-ліги з футзалу, а також місто Брно.

Розпочнемо з футзалу. Так склалися обставини, що вдалося переглянути весь перший тур й поділюся враженнями від побаченого.

«Ураган» - «Титан»

Якщо чесно, після того, як футзалісти з Покровки відкрили рахунок у зустрічі, думав що франківці здуються й знову розпочнуть сезон невдало. Проте, Федюк і компанія мене виправили. «Ураган» цього сезону виглядає добре, помітно, що футзалісти, які є зараз в команді хочуть показати громадськості що вони ще чогось варті.

Щодо «Титану», то він розчарував. За винятком голу, підопічні Пічкурова не створили нічого. І це бронзовий призер минулого чемпіонату. Плюс додалися відомі гравці: Свиридов, Безсалов, Калуков. Очікував більшого від них.

«Енергія» - «Кардинал-Рівне»

Відродження команди з Рівне читалося. До керма прийшов відомий спеціаліст Станіслав Гончаренко, який одразу ж поставив перед своїми гравцями серйозні завдання. Не забарилася й перша перемога в чемпіонаті.

«Енергія» для мене зараз загадка. Так, молоді хлопці досі перебувають в ейфорії після перемоги в суперкубку України над «Продексімом», а як буде далі покаже час. Сподіваюся, що ті проблеми, які є всередині команди, на виступи не вплинуть.

«ІНБЕВ/НПУ» - «Сокіл»

Особисто для мене, провал підопічних Валерія Директоренка не став чимось надзвичайним. До останнього було невідомо, чи взагалі «ІНБЕВ/НПУ» заявиться в Екстра-лігу. Зборів не було, як і спарингів. Команда не готова до чемпіонату й набере трохи пізніше.

«Сокіл» порадував. Підопічні Романа Ковальчика ще у минулому сезоні демонстрували якісний футзал, склад зберегли, добре провели збори й здобули переконливу перемогу в першому турі. Думаю за 3-4 місця «Сокіл» побореться.

«АРПІ» - «ХІТ»

Що тут говорити, перші – дебютанти нового сезону й лише шукають свою гру, а другі й так були сильними, плюс добрали Сухова, Дзюбу, змінився тренер. Моя думка, що київська команда – один із претендентів на чемпіонство.

«Продексім» - «Епіцентр Авангард»

Херсонці розпочали новий сезон впевненою перемогою над «Епіцентром». Зрозуміло, що діючий чемпіон і цього року захоче захистити свій титул. Сподобалася гра бразильців без яких «Продексіму» важко.

Щодо «Епіцентру», то вони вже не є хлопчиками для биття як минулого року. За призи не поборяться, але сенсацію в окремих матчах можуть створити. 

Джерело - vorobus.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.