ВетераныВетераны. День 3РоссияЕвгений Куксевич: «Постараемся своей игрой привлечь болельщиков на трибуны»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жінок: збірна України здобула вольову перемогу над командою БілорусіКиевПозачергова конференція ФФзКВетераныВетераны. День 2Экстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає чемпіонат із впевненої перемогиЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Україна – Білорусь. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЧемпіонат Європи серед жінок. Огляд матчів першого ігрового дня (+ відео)Экстра-лигаЖитомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». АнонсЧемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕОБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Владимир БобылевРоссияСергей Абрамов: «Стараюсь передавать опыт молодым игрокам»Экстра-лигаФК «Эпицентр К Авангард»: в новый сезон – с обновлённой эмблемой!Женский футзалЖіноча збірна України з футзалу розпочала свій виступ у відборі до Євро-2019 із драматичної нічиєїЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!Экстра-лигаСК “Сокіл” поповнив свій склад трьома новими гравцямиВетераныВетераны. День 1Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Білорусь – 0:8

Під знаком реноваціі: «Ураган» представив оновлену команду

Презентація відбулася на Промприладі + ВІДЕО

У вівторок, 11 вересня, "Ураган" представив оновлену команду, яка вже найближчої суботи офіційно розпочне сезон 2018/2019. Презентації гравців, яка відбулася на Промприладі Реновація, передувала "урбан"-фотосесія футзалістів. Щодо тренерського штабу, то незмінним залишився наставник команди - Максим Павленко, а також тренер Тарас Панчук, начальник команди Сергій Кривенький і лікар масажист Богдан Шкварок. Натомість, ще одним тренером став Сергій Задорожний, який влітку очолив "дубль" - "Ураган-2 КФВ".

З чинними угодами за підсумки минулого сезону залишилися п’ятеро футзалістів: голкіпери Роман Колток і Тарас Левандівський, а також троє універсалів - Андрій Лисенко, Микола Микитюк та Андрій Цілик, які у складі студентської збірної України нещодавно вибороли "бронзові" медалі чемпіонату світу! А під час літнього міжсезоння новачками "драконів" стало дев’ять гравців: воротар Володимир Кардаш та універсали Андрій Федюк, Артем Фаренюк, Микита Сторожук, Даниїл Абакшин, Владислав Моспан, Роман Кордоба, Ярослав Лебідь, Юрій Когут.

У нас буде команда "Ураган-2 КФВ", яка виступатиму у Першій лізі, там є гравці, які під час сезону можуть долучатися до "основної" команди,і  в конкуренції відстоюватимуть своє право грати на вищому рівні. "Ураган" продовжує розвиватися, відпрацьовувати всі ланки інфраструктури, починаючи від Академії, закінчуючи професійними командами.


Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Насамперед, хочу подякувати керівництву клубу за довіру до тренерського штабу. Озвучені завдання розуміємо, тому ми і тут, щоб максимально віддаватися команді. У зв’язку зі зміною розіграшу Чемпіонату, кожна гра - тільки на перемогу, тому в такому ключі хочеться розпочати сезон. У міжсезоння ми провели ряд спарингів, де побачили свої сильні і слабкі сторони. Троє гравців з гідністю представили наш клуб у складі студентської збірної, стали "бронзовими" призерами на Чемпіонаті світу, і після їх повернення з Казахстану ми нарешті всі разом провели тренувальний процес, який пройшов якісно, тому очікуємо максимального налаштування від гравців. Всі розуміють, в якій вони команді, тому прагнемо стати конкурентоспроможним колективом, який в кожній грі відстоюватиме честь клубу, буде здобувати перемоги, виконувати поставлені завдання.

Ми відмовилися від участі в українських турнірах, тому що буде Кубок ліги, і ми встигнемо пограти з вітчизняними командами. Хотіли порівняти рівень "Урагану" на міжнародній арені, і "Futsal Masters 2018" дав нам відповіді на наші питання - ми змогли подивиться, як можемо протистояти французам, "дублю" "Барселони", побачили, над чим  треба працювати, що треба вдосконалювати. Так, у нас є сильні сторони, і їх треба тільки зміцнювати для того, щоб нав’язувати супернику свою гру. А це - агресивний футзал, це комбінаційний футзал, для того і підбирали такий склад.

 
Джерело -
uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.