ИспанияFutsalMania: вопрос о переходе Дугласа в "Барселону Ласса" практически решенОдессаОдесса. Лига Содружества. «My Friends» – обладатель Суперкубка!ПортугалияРикардиньо: «"Спортинг"? Надо подумать»Футзал в миреСтало известно, кого может возглавить экс-наставник «Кайрата» и сборной Казахстана КакауДетский футзалВсеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги. Пост-релізЖенский футзалВизначилися переможці чемпіонату України серед дівочих команд 2005-2006 рр.н. у Вищій лізіБеларусьБеларусь. 30-й тур. Все по местамЖенский футзалПолтавська команда «ПЗМС» знімається з жіночого Кубка України з футзалу: причини, відео, коментаріОдессаОдесса, Лига Содружества: невероятная борьба в последнем туреПортугалияПортугалия. Лучшие голы 24-25 туровФутзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЭкстра-лигаДмитрий Камеко: «Не дали возможности довести до конца начатое»РоссияРоссия. Суперлига. 21-й тур. ОбзорыВетераныВетераны "40 плюс". Этап 3. День 3. LIVE!РоссияЕвгений Серый: «В старости будет о чём рассказать внукам»Детский футзалВсеукраїнський фінал ШФЛУ. Підсумки турніруИспания«Мовистар Интер» выиграл регулярный чемпионат, «Барселона Ласса» – втораяВетераныВетераны "40 плюс". Этап 3. День 2. LIVE!Футзал в миреКубок Либертадорес. 1/2 финала. ОбзорыЭкстра-лигаПетро Шотурма: «Своєю грою задоволений, а результатом – ні»

ПІСЛЯМОВА-6. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі огляд окремих ігрових епізодів матчів 6 туру чемпіонату України з футзалу серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга» сезону 2017/18, а також першого попереднього етапу Кубку України сезону 2017/2018 р. р.     

6 тур

 «Енергія» Львів –  «Титан» Покровське:


1  тайм, 6 хв.:

 

На цьому відео не дуже добре але видно, що в захисника у жовтій формі, при ведені єдиноборства, спрацював інстинкт самозбереження. Після руху руки догори, не збільшуючи об’єм свого тулуба, відбувся контакт м’яча і руки, в межах власної штрафної площі захисника. Арбітри, керуючись відповідними методичними рекомендаціями (критеріями), оцінуючи дії захисника прийняли можливе прийнятне рішення – продовжити гру.

2  тайм, 32 хв.:
 

 
У першій фазі атаки, після довгої передачі партнера, гравець № 9 у зеленій формі, зупиняючи м’яч, підіграв собі рукою. Подібні дії нападника є порушенням Правила №12, але нажаль арбітри не зафіксували цього порушення.  В другій фазі цієї атаки захисник № 35 у жовтій формі, ведучи єдиноборство з нападником № 9, скоїв неправомірні дії рукою та вдарив його в обличчя у власній штрафній площі, що також є порушенням Правила №12. Неналежна концентрація  уваги та погані командні дії бригади арбітрів призвели до пропуску очевидних порушень Правила № 12.

2  тайм, 34 хв.:
 

Гравець № 5 у зеленій формі маючи контроль над м’ячем намагався здійснити швидкі ігрові дії в штрафній площі суперника, але його руками потягнув гравець № 7 команди суперника, що призвело до втрати м’яча та падіння нападника. Такі дії захисника є порушенням Правила № 12, яке повинно каратися 6-ти метровим  ударом та застосуванням ЖК за неспортивну поведінку (зрив перспективної атаки суперника).

2  тайм, 36 хв.:
 

Гравець № 5 у зеленій формі впав на майданчик і усвідомлюючи ризики втрати м’яча, здійснив навмисну гру рукою, позбавляючи суперника очевидної гольової можливості забити м’яч. Дані дії є порушенням Правила № 12, яке  карається  штрафним ударом. За позбавлення суперника очевидної гольової можливості гравець № 5 у зеленій формі повинен бути вилученим (ЧК), а його команда залишитися у меншості…

Натомість, арбітри не зовсім добре оцінили цей епізод і помилково застосували дисциплінарну санкцію ЖК замість ЧК.

«Кардинал» Рівне  – «Інбев/НПУ» Житомир/Київ


2  тайм, 26 хв.:
 

Після довгої передачі партнера гравець № 88 у жовтій формі, зупиняючи м’яч, навмисне, в очевидній манері підіграв собі рукою. Дані дії є порушенням Правила № 12, що карається штрафним ударом. Зважаючи на відсутність у діях порушника ознак прояву неспортивної поведінки – застосування дисциплінарних санкцій  не є потрібними.

2  тайм, 33 хв.:
 

Нападник № 9 у салатовій формі рухався в напрямку воріт суперника, якого в неправомірний спосіб атакувало два гравця №11 та №22 у жовтій формі,  дії гравця № 22 в жовтій формі були виконані в нерозсудливий спосіб, що є порушенням Правила № 12, яке повинно каратися штрафним  ударом та застосуванням ЖК. Враховуючи, що це було 6 порушенням (фолом) команди у жовтій формі, арбітри повинні були призначити штрафний удар з 10-метрової позначки.

КУБОК УКРАЇНИ 

«Епіцентр К10» Івано-Франківськ – «Здвиг» Львів

1  тайм, 17 хв.:

 

Гравець № 3 у салатовій формі здійснив, до меж штрафної площі, підніжку нападнику № 22 у синій формі, який заволодів м’ячем і  рухався у напрямку воріт суперника. Дані дії є порушенням Правила № 12, яке  повинно каратися штрафним ударом. За позбавлення суперника очевидної гольової можливості гравець № 3 (салатові) повинен бути вилучений (ЧК), а його команда залишитися у меншості…

Натомість арбітр помилково оцінив епізод і не зафіксував очевидне порушення Правил і відповідно не застосовував дисциплінарних санкцій.

З повагою.

Комітет арбітражу АФУ



Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.