Первая лига Известная одесская футзальная команда может прекратить свое существованиеБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. «Лидсельмаш», «Столица» и ВРЗ – в полуфиналеЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 26ЛьвовПетро Закалюжний: «АФЛ працює у правильному напрямку»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико взяв участь у зустрічі представників команд-учасниць чемпіонату Миколаївської області з футзалуПольшаРоман Вахула: «У Польщі задоволені українськими гравцями»Кубок УЕФАДиванная аналитика ч.1. Европейский поход пиренейцевБеларусьБеларусь. Статистические итоги регулярного чемпионатаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи: несбывшиеся прогнозы или почему в Херсоне шансов нетБеларусьБеларусь. Плей-офф. 1/4 финала. Ответные матчи. LIVE!Экстра-лигаРуслан Остапчук: «Моя задача – не портить четверку и стараться забивать мячи»Испания«Кайрат» и «Барселона» согласовали трансфер ДугласаРоссияРоссия. Суперлига. 22-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Мнения. Дмитрий Толмачев – лучший игрок финального этапаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныПІСЛЯМОВА-27. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОВетераныВетераны "40+". Лауреаты Третьего регулярного чемпионата Украины (+ ФОТО)Футзал в миреКакау подписал контракт со сборной КувейтаБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи: овертайм в Лиде и драма в ОршеРоссияМини-футбол в России – жив или мёртв?

ПІСЛЯМОВА-7. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі огляд окремих ігрових епізодів матчів 6 та 7 турів чемпіонату України з футзалу серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга» сезону 2017/18:

6 тур

«ХІТ» Київ – «Ураган» Івано-Франківськ

1  тайм, 20 хв.:

 

На цьому відео дуже добре  видно, що м’яч після удару нападника № 11 у синій формі потрапляє в тулуб захиснику № 9 у червоній формі, після  чого відбувається контакт м’яча і руки. Арбітри, повинні керуючись відповідними методичними рекомендаціями (критеріями), щодо оцінки  подібних контактів руки м’яча,  продовжити гру було б більш сприйнятим рішенням.

Натомість другий арбітр, був недостатньо сконцентрованим при оцінці цього епізоду, що призвело до призначення не зовсім виправданого  ШУ, який став 7-мим командним порушенням для гравців у червоній формі.

«Титан» Покровське – «ХІТ» Київ

1  тайм, 16 хв.:


 

Гравець № 4 у жовтій формі, контролюючи м’яч, рухався на достатньо великій швидкості у напрямку до воріт суперника. Гравець № 9 у червоній формі, намагаючись відібрати у нього м’яч – збив його. Дані дії є порушенням Правила № 12, яке  карається  штрафним ударом, гравець № 9 у червоній формі повинен бути вилученим (ЧК) за позбавлення суперника очевидної гольової можливості, а його команда залишитися у меншості…

Натомість, недостатня концентрація уваги арбітрів не дозволила правильно оцінити цей епізод та призвела до помилкового застосування дисциплінарної санкції  ЖК замість ЧК гравцю № 9.


7 тур

 «Інбев/НПУ» Житомир/Київ – «Uni-Laman» Одеса

1  тайм, 15 хв.:

 

Гравець № 34 у синій формі намагається виконати удар «ножицями» або так званий «велосипедний удар» по м’ячу, розташовуючись спиною до воріт суперника і вдаряє у нерозсудливий спосіб воротаря № 12, який також намагається зіграти руками в м’яч з-за спини опонента, у власній штрафній площі.

Дані дії є порушенням Правила № 12 і караються призначенням штрафного удару. За вчинення дій у нерозсудливій манері, порушник  правильно отримав попередження (ЖК) за неспортивну поведінку.

2  тайм, 37 хв.:
 

Гравець № 10 у синій формі, розвиваючи атаку власної команди, виконав невдалу верхову передачу на свого партнера № 31, який усвідомлюючи, що м’яч його перелітає і вийде за межі майданчика, навмисно зловив його руками – зважаючи на відсутність у діях порушника ознак прояву неспортивної поведінки – застосування дисциплінарних санкцій  не є потрібними.

Дане рішення арбітрів, призначення ШУ без застосування дисциплінарних санкцій є такими, що відповідають вимогам Правил гри.

7 тур

«Ураган» Івано-Франківськ – «Продексім» Херсон

2  тайм, 40 хв.:

 

Гравець № 5 у білій формі, виконуючи підкат, здійснив перехоплення м’яча ногою і продовжуючи ковзний рух по майданчику, рукою притиснутою до паркету, не навмисно торкнувся  м’яча.

Подібні дії  НЕ є порушенням Правил гри і дії другого арбітра продовжити гру є виправданими.

З повагою, Комітет арбітражу АФУ

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.