ОдессаОдесса. Высшая лига. Две ничьи и две победыИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 25-го тураВсеукраинский финал АФЛУОгляд фінального ігрового дня Всеукраїнського Фіналу АФЛУ 2018ИспанияБитва «Эль Посо Мурсии» и «Мовистар Интера» сильнейшего не выявилаБеларусьАлександр Михалевич: «Страшных травм не бывает, бывает много работы»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Запредельный накал борьбыРоссияКубок России. Газпром-ЮГРА - обладатель Кубка России-2017/18!ИталияКто меньше ошибся, тому и трофей: «Аква&Сапоне» выиграл Кубок ИталииФутзал в миреУкраинский тренер привел свою команду к победе в чемпионате ЛитвыБеларусьЯрослав Лебедь: «Хочу помочь «Витэну» достичь поставленных задач»ИталияТри подвига Маммареллы втащили «Аква&Сапоне» в финал Кубка ИталииПервая лига Первая лига. 2 этап. 2-й тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Вторые матчи. LIVE!Всеукраинский финал АФЛУОгляд другого ігрового дня Всеукраїнського Фіналу АФЛУ 2018Экстра-лигаСергей Коваленко: «Ребята не сдавались до конца, но таков футзал»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Плей-офф. 1/4 финала. Первые матчи. LIVE!Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ. День 3.Viva Cup - чемпион АФЛУ-2017/18!Женский футзалЄвгенія Шаповал: «На моїй пам'яті дівчинку відправили до Туреччини, щоб не займалася футзалом»Женский футзалТарас Шпичка: «Надеюсь, не за горами клубный женский Кубок УЕФА»РоссияРоссия. Суперлига. 16-й тур. LIVE!

Плей-офф. 1/4 фіналу: думки головних тренерів команд-учасниць

Прес-служба Асоціації футзалу України поспілкувалася з головними тренерами клубів, які потрапили до плей-офф щодо підсумків регулярного чемпіонату та майбутніх протистоянь у рамках 1/4 фіналу.


Олег Лук’яненко, головний тренер ФК «ХІТ» (Київ):
«Ми задоволені тією позицією, на якій команда завершила регулярний чемпіонат. Команда на чолі з нашим президентом ставить лише максимальні цілі. Перше проміжне завдання ми виконали – стали найкращими за підсумками регулярного чемпіонату. За це я висловлюю велику вдячність усім хлопцям, які зуміли довести, що суперники нас поважають та вважають серйозними опонентами. Далі будемо рухатися до наступної мети, яка стоїть перед нами – кваліфікуватися до 1/2 фіналу плей-офф.
На будь-якій стадії плей-офф не буває слабких суперників. Нам дістався дуже сильний та амбіційний колектив. Всі мали змогу зайвий раз пересвідчитися під час Фіналу Чотирьох Кубка України у тому, що цей клуб готовий піднести сюрприз будь-якій з команд. Готуємося до «Урагана» дуже серйозно та відповідально».
 
 

Дмитро Камеко, головний тренер МФК «Титан» (Покровське):
«Загалом, я задоволений тим місцем, яке ми посіли. Весь розподіл позицій за підсумками регулярного чемпіонату є справедливим.
Нас трохи збивали переїзди, незрозумілі паузи. Відверто кажучи, мені такий календар не до вподоби. Коли проводиш один матч і далі не граєш протягом місяця – це неправильно з точки зору підготовки команди до наступних поєдинків. Готуватися до одному матчу за 30 днів! Що це за підготовка та чемпіонат? У цьому плані є недопрацювання тих, хто складає календар. Спочатку ми маємо далекі переїзди на новорічні свята, а потім сидимо протягом лютого та березня і незрозуміло заради чого тренуємося.
«Кардинал-Рівне» – команда зі своїм малюнком гри, який потрібно подолати. Якщо вийде – ми маємо проходити, якщо ні – значить ми слабші за суперника. Загалом, усі опоненти є гідними, всі один одному десь поступалися, десь – перемагали. Наприклад, «Титан» зазнав поразки від «Кардиналу-Рівне» у виїзному матчі. Думаю, шанси приблизно рівні. Хіба що, наші трибуни нам допоможуть, оскільки ми маємо перевагу домашнього паркету. На моє переконання, шанси в усіх парах можна оцінити 50 на 50. Однак, наше завдання доволі просте. Хочемо перемагати та здобути золоті медалі Екстра-ліги».
 


Карлос Барбоза, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):
«Я точно задоволений продуктивністю команди. Коли я приїхав до України, клуб посідав у турнірній таблиці п’яту позицію. Однак, ми завершили регулярний чемпіонат на третій сходинці. Хлопці дуже добре попрацювали.
Думаю, що суперник, передусім, є сильним своїми командними діями! Незважаючи на те, що «ІнБев/НПУ» фінішував нижче за нас у турнірній таблиці, ми з усією серйозністю підходимо до цього протистояння.
Наша мета – поступовий розвиток та рух вперед. Робитимемо все, щоб дійти до фінальної серії плей-офф».



Роман Ковальчик, головний тренер СК «Сокіл» (Хмельницький):
«Задоволені тим місцем, яке посіла команда. У нас надзвичайно молодий колектив, який демонструє непоганий малюнок гри. Хлопці додають. Насправді, нам не вистачило однієї перемоги, аби бути у трійці. Однак, не зважаємо на це.
«Енергія» - непоганий суперник. Будь-яка з команд, що потрапили до плей-офф гідна дати бій і цілком спроможна на те, щоб стати першою.
У хмельницького «Сокола» завжди одне завдання – боротьба за перше місце. Докладемо максимум зусиль, щоб його виконати».



Валерій Легчанов, головний тренер СК «Енергія» (Львів):
«Загалом, задоволений регулярним чемпіонатом. Було багато несподіваних результатів. Регулярний сезон видався цікавим. Місцем, яке посіла «Енергія» я незадоволений. Деяких очок ми недорахувалися. У декількох матчах були здобуті перемоги в екстремальних умовах. П’ята позиція є більш-менш заслуженою. Однак, команда на це не зважає. Будемо намагатися подолати стадію 1/4 фіналу.
Керівництво ставить перед командою свої завдання. Я спілкуюся з хлопцями з приводу того, щоб потрібно долати крок за кроком. Сьогодні 23 березня. Тож, ми думаємо про вихід до півфіналу. Є глобальна мета на сезон, яка була озвучена. Не хочемо забігати на перед і думати лише про це. Потрібно готуватися до суботнього поєдинку. Після його завершено проведемо аналіз цієї зустрічі і налаштовуватимемося на друге протистояння з хмельничанами. Лише так, долаючи крок за кроком, можна здобути позитивний результат».



Валерій Директоренко, головний тренер «ІнБев/НПУ» (Житомир-Київ):
«Не можна бути повністю задоволеним собою. Зрозуміло, нам хотілося піднятися вище. Були матчі, які ми мали завершити з іншим результатом. Однак, що маємо, те маємо. Фінішували шостими. Втім, на моє переконання, протягом регулярного чемпіонату команда заслуговувала на більш високе місце у турнірній таблиці. Це означає, що в якомусь компоненті ми недопрацювали.
Суперник за чвертьфінальною стадією у нас дуже сильний. «Продексім» має у своєму розпорядженні головного тренера з Бразилії, а також трьох легіонерів, які представляють цю країну. Суперник має досвідчених виконавців у своєму складі. Ми задоволені тим, що зможемо перевірити свої сили у протистояннях з представником України в єврокубках. Якщо ставиш перед собою серйозні завдання – треба долати сильних суперників.
Як кажуть, поганий той солдат, який не хоче стати генералом. Хочеться перемог, хочеться пройти якомога далі. Для цього ми докладемо усі зусилля. Цьогоріч чемпіонат доволі непередбачуваний. Всі учасники виглядають дуже непогано. Будь-яка команда може здолати іншу. Наше завдання – перемагати у кожному матчі та дістатися якомога ближче до медалей».



Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне):
«Ми задоволені тим місцем, яке команда посіла за підсумками регулярного чемпіонату. Вважаю, що суперник на якого ми потрапили в 1/4 фіналу України – покровський «Титан» нам по силах. Тож, ставитимемо завдання пройти до наступної стадії».

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.