Женский футзал«Tesla» посіла четверте місце на Torneio Internacional Futsal FemininoЖенский футзалОлег Шайтанов: «Тренер збірної – це одночасно цікава, але і складна робота»КазахстанДиего Фаверо – новый игрок «Кайрата»Италия«Аква&Сапоне» – чемпион Италии!РоссияРоссия. Серия за 3 место. 5 матч. LIVE!Офіційно: Артем Фаренюк «ураганівцем»СумыСуми: чемпіон світу-2018 з футболу стане відомий 13 червняПервая лига «Особенности национального футзала». Первая лига: результативный Тарасенко и безошибочная АФУЭкстра-лигаОлександр Стефанків: «Енергія» — це візитівка Львова, команда здобуває нагороди для нашого містаФутзал в миреНовости от FutsalMania: Диваней уходит из «Спортинга»ПортугалияПортугалія: «Бенфіка» вийшла у фіналБеларусьКлаудиньо покинул «Столицу»ИспанияИспания. Лучшие комбинации и сейвы первых матчей финала плей-оффВенгрияЯк кіровоградські футзалісти Угорщину підкорювалиИспанияИспания. Финал. 2 матч. «Мовистар Интер» – «Барселона Ласса» 4:2. Когда счет тот же, а игра абсолютно другаяЭкстра-лигаПідсумки сезону 2017/18 в Екстра-лізі від InStat: найкращі з найкращих (польові гравці)Футзал в миреДмитро Сорокін став переможцем чемпіонату СербіїПортугалияПортугалия. 1/2 финала. Вторые матчи. Обзоры. «Спортинг» и «Бенфика» – в финале чемпионата ПортугалииРоссияРоссия. Финалы. 3-4 матчи. Газпром-ЮГРА – чемпион России!РоссияЕвгений Куксевич: «Мой принцип – учиться всегда»

Португалія: «Бенфіка» вийшла у фінал

У фінальній серії плей-оф «орли» зустрінуться зі «Спортінгом»

У чемпіонаті Португалії визначився другий фіналіст. Ним стала лісабонська «Бенфіка», яка за підсумками двох матчів здолала «Брагу». Власне кажучи, свою путівку до фіналу підопічні Жоела Роші здобули у рідних стінах, після того, як закінчився другий поєдинок з трьох можливих.
 
Однак, «Брага», яка після першого програного поєдинку мала зрівнювати рахунок у серії, явно хотіла завадити планам «Бенфіки». До того ж, гості, вочевидь, мали серйозне бажання повторити своє минулорічне досягнення, тобто – вийти у фінал. І підопічні Паулу Тавареша по ходу першого тайму показували свої наміри перевести серію в третій матч. Більше того – вони на 7-й хвилині повели у рахунку після голу Луджеро Лопеса. На це у «Бенфіки» довгий час не знаходилось аргументів. Точніше, вони були, але ворота Вітора Уго залишались на замку. І такий перебіг подій повністю влаштовував «Брагу».
 
Але все змінилось у другому таймі. Спочатку гості не змогли реалізувати більшість після вилучення Дієго Ронкальйо. Потім вони не змогли впоратися з Фернандіньйо, який зрівняв рахунок у матчі. А далі було ще гірше. Другу жовту картку отримав Вітор Уго, і втрата основного воротаря, звичайно, не могла не позначитись на грі «Браги».
 
Так, гості змогли вистояти дві хвилини у меншості, але вже потім, коли обидві команди були у рівних складах, Робіньйо вивів «Бенфіку» вперед. «Брага» намагалась вирівняти становище, однак усі спроби підопічних Паулу Тавареша були марними. Тому, «Бенфіці» вдалося взяти повноцінний реванш за невихід у минулорічний фінал та виграли півфінальну серію, не віддавши «Бразі» жодної перемоги.

«Бенфіка» - «Брага»   2:1 
Голи: Фернандіньйо (27), Робіньйо (32) – Луджеро Лопес (7) 
Попередження: Вітор Уго (24) 
Вилучення: Дієго Ронкальйо (25) – Вітор Уго (29 – повторне попередження) 
Рахунок у серії – 2:1
Отже, «Бенфіка» стала другим фіналістом плей-оф чемпіонату Португалії. І там підопічні Жоела Роші зустрінуться зі своїм одвічним суперником – «Спортінгом».
 
Артем Терентьєв,
«5х5» 

Фото: Futsal Global

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.