Женский футзал«Tesla» посіла четверте місце на Torneio Internacional Futsal FemininoЖенский футзалОлег Шайтанов: «Тренер збірної – це одночасно цікава, але і складна робота»КазахстанДиего Фаверо – новый игрок «Кайрата»Италия«Аква&Сапоне» – чемпион Италии!РоссияРоссия. Серия за 3 место. 5 матч. LIVE!Офіційно: Артем Фаренюк «ураганівцем»СумыСуми: чемпіон світу-2018 з футболу стане відомий 13 червняПервая лига «Особенности национального футзала». Первая лига: результативный Тарасенко и безошибочная АФУЭкстра-лигаОлександр Стефанків: «Енергія» — це візитівка Львова, команда здобуває нагороди для нашого містаФутзал в миреНовости от FutsalMania: Диваней уходит из «Спортинга»ПортугалияПортугалія: «Бенфіка» вийшла у фіналБеларусьКлаудиньо покинул «Столицу»ИспанияИспания. Лучшие комбинации и сейвы первых матчей финала плей-оффВенгрияЯк кіровоградські футзалісти Угорщину підкорювалиИспанияИспания. Финал. 2 матч. «Мовистар Интер» – «Барселона Ласса» 4:2. Когда счет тот же, а игра абсолютно другаяЭкстра-лигаПідсумки сезону 2017/18 в Екстра-лізі від InStat: найкращі з найкращих (польові гравці)Футзал в миреДмитро Сорокін став переможцем чемпіонату СербіїПортугалияПортугалия. 1/2 финала. Вторые матчи. Обзоры. «Спортинг» и «Бенфика» – в финале чемпионата ПортугалииРоссияРоссия. Финалы. 3-4 матчи. Газпром-ЮГРА – чемпион России!РоссияЕвгений Куксевич: «Мой принцип – учиться всегда»

Португалія: «Спортінг» став першим фіналістом

У другій півфінальній грі «леви» спокійно переграли «Модісуш»

У чемпіонаті Португалії настав час других півфінальних поєдинків серії плей-оф. У першому з них лісабонський «Спортінг» приймав «Модісуш». Враховуючи те, що після першої гри «леви» вели у серії 1:0, то можна було зробити висновок, що на рідному паркеті «зелено-білі» зможуть довести свою перевагу в класі до кінця та вийти до фіналу плей-оф.

Але варто віддати належне гравцям «Модісуша», які чинили гідний опір чинним чемпіонам Португалії. Однак, все-таки «Спортінг» протягом більшої частини ігрового часу володів перевагу, і рано чи пізно вона мала втілитись у голи. Так і сталося наприкінці першого тайму, коли Діваней пробив здалеку та змусив капітулювати Руя Педро. А вже у другій половині гри підопічні Нуно Діаша буквально декласували суперника. Спочатку Діваней оформив дубль, а вже після екватору другого тайму «леви» довели справу до кінця, забивши у ворота «Модісуша» ще два м’ячі. У результаті – переконлива перемога чинних чемпіонів Португалії з рахунком 4:0.

«Спортінг» - «Модісуш» - 4:0 
Голи: Діваней (18, 28), Фортіно (31), Кайо Жапа (37)
Попередження: Тьяго Соареш (27) 
Рахунок у серії – 2:0
Таким чином, «Спортінг» став першим фіналістом чемпіонату Португалії. Його суперником стане переможець пари «Бенфіка» - «Брага». Наразі в цьому протистоянні «Бенфіка» веде у серії 1:0.

Артем Терентьєв,
«5х5» 
Фото: Sporting Clube de Portugal

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.