Остальной мирДенис Овсянников переходит в российский "Прогресс"ХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 13-го Кубка ХарьковаПервая лига Официально. Братья Радченко - игроки "Эпицентра К-Авангарда"Турниры“Futsal Masters”: окрім “Сокола” за трофей позмагається ще 7 командОдесскаяОдесса: «Pentagon» возобновляет интригу в первом дивизионе?! СумскаяОбзор матчей SUMMER CHAMPIOSHIP-2017 (программа "Спорт-ревю" от 26.07.2017)СумыСумы: разгром от "Медцентра-БДР", волевой успех "Спартака" (+ видео)Экстра-лигаАнтон Лясковський: "В "Енергії" мене прийняли дуже добре"Экстра-лигаВіталій Радевич: "Хочу потрапити в збірну України"ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-12 кращих голів 9-ого туру та 1/2 фіналу Кубку ЛьвовІгор Воробій: «Мій девіз простий: або ти виходиш на майданчик і б’єшся за результат, або взагалі не виходиш»ХмельницкийПреміум-ліга: «Динамо-ГУНП» та «Хмельницькі делікатеси» зустрінуться у фіналі Кубку (+ відео)АматорыВалентин Бондарь: "Задача максимум – выиграть Odessa Open Cup"Экстра-лигаВалерій Легчанов: "Хотів би, щоб Радевич і Легендзевич заповнили нішу лідерів"Экстра-лигаКадрові зміни у "ХІТі"Экстра-лигаСуперкубок Украины 2017, скорее всего, не состоитсяЛьвовскаяГранд-ліга Львова: «Галицька Здоба» - поза конкуренцією (+ відео)Экстра-лига«Продэксим» приступил к учебно-тренировочному сбору в ЧерноморскеЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» розпочав підготовку до нового сезонуЛьвовМикола Лук’янченко: «Асоціація футзалу Львівщини отримала друге дихання

Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» та «Хмельницькі делікатеси» зустрінуться у фіналі Кубку (+ відео)


Огляд матчів 1/2 фіналу Кубку

Те, що на стадії 1/2 фіналу не залишилося слабких команд, а усі суперники гідні один одного сповна підтвердили самі матчі, які стали справжнім подарунком для численних вболівальників. А перший півфінал, у якому зустрілися «Динамо-ГУНП» та «АВІСТ-Cook Drive», без перебільшення можна назвати кращим за змістом матчем турніру на даний момент. Хоча розпочали гру суперники дуже обережно, розуміючи високу ціну можливої помилки, роблячи головний акцент на позиційні атаки. У них дещо привабливіше виглядали «динамівці», які постійно змушували вступати у гру Слободянюка, однак кіпер «авістівців» зі своїми прямими  справлявся більш ніж впевнено.

До забитих м’ячів справа дійшла на 25-ій хвилині, коли Наскальний блискучим ударом зі штрафного під поперечину вивів вперед у рахунку номінальних господарів – 1:0. Цей гол дещо додав розкутості у діях «динамівцям», які стали діяти значно впевненіше у власних силах, і коли Березовський на 31-ій хвилині вдало другим темпом завершив швидку атаку своєї команди, здалося, що інтрига в матчі вичерпала себе. Але «АВІСТ-Cook Drive» зумів зібратися силами в потрібний момент, і продемонструвавши характер, вже дуже швидко відновив статус-кво на табло. Один м’яч відквитав Шкрябець, вдало завершивши швидкий контрвипад, а через декілька миттєвостей, Середюк, розкішним ударом зльоту у верхній кут після стрімкого розіграшу кутового зробив рахунок на табло нічийним – 2:2.

Надалі на майданчику розпочалися справжні «гойдалки», у яких суперники обмінялися голами під завісу гри. Спочатку Бабій знову вивів вперед у рахунку «динамівців», однак відповідь номінальних гостей не змусила на себе довго очікувати. Черкезов, самотужки обігравши майже весь захист «Динамо-ГУНП» та влучно пробивши низом з лінії воротарського, перевів гру в серію післяматчевих пенальті – 3:3 за підсумками основного часу. У «лотореї» вирішальною стала майстерність голкіперів обох команд, а справжнім героєм серії став Іван Попроцький, парирувавши два удари з «позначки». Його колезі по амплуа, Микиті Слободянюку, подібне вдалося лише одного разу, а ось усі інші гравці при виконанні 6-ти метрових ударів були точними – 4:2 на користь «Динамо-ГУНП», яке перемагає у драматичній серії пенальті, і здобуває путівку до фіналу, а ось «АВІСТ-Cook Drive» під заслужені оплески вболівальників завершує кубкову боротьбу.

У іншому півфіналі, в якому зустрічалися «Beerloga» та «Хмельницькі делікатеси» все вирішилося за підсумками 50 хвилин основного часу, а сам поєдинок теж видався доволі цікавим. Розпочали активніше гру «пивні», яких вже на 3-ій хвилині вивів вперед у рахунку Плосконос, але радість підопічних Володимира Громницького була недовгою. Вже доволі швидко Бармак та Жаріков власними голами перевернули у матчі все з ніг на голову, а на хвилі успіху закріпив перевагу «делікатесних», Сиворог, якому вдався розкішний удар акурат у верхній кут метрів з 12-ти – 1:3. Подібний рахунок на табло зберігався на табло до 45-ої хвилини, поки на авансцену не вийшов Кульбачний. Гол активної «сімки» дозволив «Beerlogа» скоротити відставання у рахунку до мінімального, а вже через декілька секунд саме Денис міг зрівнювати цифри на табло, однак із забійної позиції поцілив у стійку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу, а Бармак, завершивши голом швидку контратаку, фактично зняв усі питання щодо переможця – 2:4. Останні хвилини «Beerloga» в надії відігратися проводила із п’ятим польовим гравцем, але ця тактика для «салатових» успіхом не увінчалася. Навпаки, Ситник, двічі результативно використавши помилки суперника при розіграші «зайвого», дозволив номінальним гостям довести справу до розгромної перемоги – 6:2 на користь «Хмельницьких делікатесів», які стають другим фіналістом Кубку.

Джерело – sokil.km.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.