Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 3. LIVE!ВинницкаяФутбольний Тиждень 272 від 29.11.2017Сборная УкраиныУ Броварах стартував НТЗ Національної збірної України з футзалуФутзал в миреЄвгена Ривкіна призначено головним тренером збірної ЛитвиЭкстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские: к плей-офф готовятся всеИталияИталия против Украины: заметно обновленная, но все равно очень сильнаяДнепровскаяТОП-3 кращі голи 6-го туру Чемпіонату Жовтих Вод з футзалуАссоциация футзала УкраиныВідбулося засідання Комітету арбітражу АФУАматорыУ Житомирі відбудеться Чемпіонат України серед лікарівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11. Лучшие голы, комбинации и сейвыРоссияЕвгений Серый покидает «Прогресс»Экстра-лигаОфіційно: Микита Шпигар залишив «Ураган»ХмельницкийПреміум-ліга: «Феміда-Старлайф» зміцнює власне лідерство у дивізіоні 1Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 11Экстра-лига«Цифры знают все»: кто остановит Виталия Дзюбу?Кубок УЕФАКубок УЕФА. "Кайрат" - "Интер Мовистар". Полное видео матчаКиев. Высшая лига. 6 тур. Очередные 10+ для «ЧША»...БеларусьБеларусь. 13-й тур: братское дерби и блестящая игра украинских вратарейИталия"Аква&Сапоне" разгромил "Имолу" с теннисным счетом и возглавил Серию АЗапорожскаяЗапорожье. 6 тур. Тур прерванных серий

Преміум-ліга: «Феміда-Старлайф» зміцнює власне лідерство у дивізіоні 1

Огляд матчів 5-ого туру у дивізіоні 1

Центральний матч 5-ого туру у найсильнішому дивізіоні Преміум-ліги, в якому зустрічалися «Сокіл-3» та «Хмельницькі делікатеси», сповна виправдав свій статус та очікування вболівальників. В першому таймі дещо цікавіше виглядали «соколята», які пішли на перерву із заслуженою перевагою у рахунку завдяки голу Ноля, який результативно завершив силовий простріл з флангу у виконанні Луцюка. «Делікатесним» допоміг відігратися курйозний автогол Цилепи, який намагаючись винести м’яч подалі від карного майданчику «Сокола-3», в підсумку зрізав його у «дев’ятку» власних воріт.
 
Як потім виявилося, це лише додало додаткової спортивної злості підопічним Віталія Розпаченюка. Наймолодша команда Ліги відразу видала чудову двохвилинку, впродовж якої змусила Самчука двічі витягати м’яч із сітки власних воріт. Спочатку дубль оформив Ноль, а далі Цилепа реабілітувався за автогол, з другої спроби у падінні переправивши шкіряний снаряд у ціль після чудової позиційної атаки своєї команди. Завершення зустрічі ж залишилося за номінальними гостями. «Соколята» відверто занервували, в підсумку перевищивши допустимий ліміт фолів, і Черкезов, холоднокровно реалізувавши дабл-пенальті за хвилину до сирени, подарував «делікатесним» надію на камбек – 3:2. Повіривши у власний успіх, номінальні гості билися до кінця, а розв’язка в грі настала за 5 секунд до її завершення, коли Нік після передачі Черкезова з ауту зльоту пробив у праву «шістку» без шансів для Ліпчинського – бойова нічия з рахунком 3:3, яка стала найбільш закономірним підсумком протистояння двох суперників, жоден з яких в цій грі не заслуговував на поразку.

Не менш цікавим виявилося і ще одна зустріч представників лідируючої групи, у якому силами мірялися «Динамо-ГУНП» та «АВІСТ-Helpix». В першому таймі, який команди провели в обопільно атакуючій манері, єдиним виявився гол Муляра, який після чудового пасу з глибини ефектно підсік сферу над голкіпером – 0:1. Окрилені успіхом «клітчаті» не зупинялися на досягнутому, і після перерви довели рахунок на табло до розгромного.
 
«Вишенькою на торті» стала стрімка триходівка Олексюк-Шкрябець-Алексєєв, яка завершилася точним ударом останнього в ліву «дев’ятку», а через декілька хвилин привітав вітання від партнерів вже Олексюк, який чітко пробив низом впритирку із стійкою метрів з 10-ти після прострілу з флангу. «Динамівці» в надії врятуватися від поразки перейшли на гру з 5-им польовим, і завдяки голам Колесникова та Сохорука зуміли скоротити відставання до цілком відігруваних «-1», але на більше в цій грі номінальні господарі не спромоглися – непроста перемога «АВІСТ-Helpix» з рахунком 3:2, які завдяки цьому успіху виходять на третю сходинку, «динамівці» ж програючи вдруге поспіль, опускаються на шостий щабель у табелі про ранги.
 
Найбільше вищевказані результати були на руку «Феміді-Старлайф», яка перегравши «Ротор» закріпилася у ранзі лідера дивізіону 1, збільшивши відрив від найближчих переслідувачів до чотирьох залікових балів. Гол Куляка довгий час був єдиним у зустрічі, а ближче до її завершення «салатові» вирішили ризикнути та змінити голкіпера на п’ятого польового. Ця ставка себе не виправдала, і Маковійчук та Рибак(двічі) результативно використавши помилки суперника при розіграші «зайвого», зняли усі питання щодо переможця – впевнена вікторія «юристів» із рахунком 4:0.

Головною особливістю 5-ого туру у дивізіоні 1 стало те, що відразу три колективи здобули свої перші перемоги у сезоні. Першою зробила це «Лада»,якій навіть швидкий пропущений м’яч не завадив розгромити «Вентс-Ротор-2» – 7:3. Вперше смак перемоги відчув і деражнянський «Олімп», а вирішальним у його зустрічі із «Тетрою» став гол Падневича на останній хвилині гри – 3:2 на користь «олімпійців».

Найбільшою несподіванкою ж стала перемога «Кардіффа-Прикордонника» над командою, яка піднесла найбільший сюрприз у турі попередньому – «Епіцентром К–Forex Club». Перший тайм пройшов у рівній боротьбі та завершився за нічийного рахунку, а ось після відпочинку у досить відкритій грі кращою реалізація виявилася у номінальних господарів – 5:2 на користь «помаранчевих».

Єдину «мирову» ж у 5-ому турі розписали «Евеліна» та «AVIVA–Beerloga», які у очній битві переможця не виявили – нічия з рахунком 2:2.

Олександр Таран

amff.km.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.