Экстра-лига12.09. 19.00 Суперкубок Украины. LIVE!Экстра-лигаСуперкубок Украины обретает киевскую пропуску: ХИТ обыграл «Продэксим»Экстра-лига"Юні-Ламан" залишило ще двоє гравцівАссоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету аматорського та масового футзалу АФУЧемпионаты ЕвропыЄвро-2018: сьогодні відбудуться перші матчі раунду плей-офОдессаОдесса: Кубок лиги Содружества стартовал!Экстра-лигаСуперкубок Украины. Продэксим – ХИТ. Анонс от Sport.uaЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. Ігор Москвичов та Олег Лук’яненко – про майбутній матчХарьковЛучшие голы 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Международный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"Экстра-лигапрогноз тестМеждународный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)ХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)

Преміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)

У фінальному матчі підопічні Віктора Вербового впевнено переграли «Динамо-ГУНП»

«Динамо-ГУНП» – «Хмельницькі делікатеси» – 1:4 (0:3)
Голи: Колесников (27) – Рябоконь (3), Ситник (14, 24), Нік (41)
Вилучення: Соботюк (47, друге попередження) – Морочківський (25, друге попередження)

Ось і фінішував розіграш Преміум-ліги відкритого Кубку Хмельницького з міні-футболу сезону 2017 років, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 9-ого вересня, було зіграно фінальний матч турніру, в якому «Динамо-ГУНП» та «Хмельницькі делікатеси» в очному протиборстві визначали, хто ж і стане володарем почесного трофею.

В якості прев’ю, згадаємо про шлях суперників до фінального матчу. «Динамівці» доволі впевнено стартували у розіграші, відвантаживши по п’ять «сухих» м’ячів у ворота «Лунтіка» та «Філтекса», таким чином діставшись до чвертьфіналу. На цій стадії підопічні Миколи Сохорука переграли «Сокіл-3» – 5:1, а ось найскладнішим на шляху до фіналу для «Динамо-ГУНП» став півфінальний поєдинок проти «АВІСТ-Cook Drive». Основний час завершився за нічийного рахунку – 3:3, а ось у серії післяматчевих пенальті нерви виявились міцнішими у «динамівців», які і здобули перепустку до головного матчу. «Хмельницькі делікатеси» ж на шляху до нього перемагали суперників виключно у основний час. В 1/16 фіналу «делікатесні» на класі розібралися із «Червоною Зіркою» – 7:2, в 1/8 фіналу їм не зміг скласти конкуренції «ККФА-Vivasan» – 7:0. В чвертьфіналі підопічні Віктора Вербового впевнено переграли «Forex Club» – 7:2, а далі  не менш переконливо зробили останній крок до головної дуелі, здолавши у 1/2 фіналу «Beerlogу» – 6:2.

Відзначимо, що вирішальна битва за кубковий трофей викликала чималий ажіотаж серед вболівальників, які в достатній кількості завітали в цей день на штучний майданчик НВК №10, а сам матч суперники розпочали досить жорстко. Відразу два фоли «Динамо-ГУНП» вже на першій хвилині та попередження Морочківського хвилиною пізніше натякали, що у цьому матчі ніхто нікого жалкувати не буде, а боротьби у цій грі буде чимало. Так в підсумку і сталося.

Щодо подій на майданчику, то перші хвилини суперники проводили під знаком обережної «розвідки боєм». Перший забитий гол за таких умов вирішує дуже багато, і пощастило його забити «делікатесним». На 3-ій хвилині Рябоконю вдався розкішний удар по неймовірній траєкторії метрів з 12-ти акурат у праву «дев’ятку» від штанги – 0:1.

«Динамо-ГУНП» відразу намагалося зрівняти рахунок, але їх старання успіхом не увінчалися. Дива воротарської майстерності продемонстрував Самчук, парирувавши «мертвий» м’яч після гарматного удару Сохорука у «дев’ятку» на 7-ій хвилині, а далі «білі» діяли, що називається, «по рахунку». Номінальні господарі активно шукали ключі до воріт свого опонента, а ось «делікатесні» відповідали разючими переходами з оборони в атаку, два з яких ще до завершення першого тайму дозволили їм оформити на табло розгромний рахунок. На 14-ій хвилині Рябоконь, обікравши Бабія недалеко від центрального кола, вивів на ударну позицію Ситника, якому залишалося не промахнутися з кількох метрів, а на 24-ій хвилині «Хмельницьким делікатесам» вдалася як по нотах розіграна швидка триходівка Рябоконь-Нік-Ситник, яку влучним ударом завершив останній, оформивши таким чином дубль у фінальному матчі – 0:3.
 
Емоції на майданчику тим часом били через край, і під завісу першого тайму не витримали нерви у Морочківського, який отримавши другий «гірчичник», залишив свою команду у чисельній меншості. Так «Хмельницькі делікатеси» догравали перший тайм та розпочинали тайм другий, а «Динамо-ГУНП», яке в надії врятуватися перейшло на гру з 5-им польовим, на 27-ій хвилині зуміло реалізувати більшість. Зробив це Колесников. Капітан «Динамо-ГУНП» головою підправив шкіряний снаряд у ціль після навісної передачі від Бабія, подарувавши надію номінальним господарям – 1:3.

Надалі розпочалися справжні «гойдалки». «Динамо-ГУНП» відчайдушно прагнуло відігратися, але спочатку їх суперників врятував Самчук, парирувавши удар Соколюка майже впритул, а через декілька хвилин Подлюк з близької відстані не зумів влучити головою у вже порожній кут після передачі від Федорка. «Хмельницькі делікатеси» відповідали активністю Ніка. Спочатку «сімка» гостей власним ударом перевірив на міцність поперечину воріт, а на 41-ій хвилині він і став автором, як пізніше виявилося, останнього забитого м’яча у зустрічі. Акбар видав чудовий сольний прохід майже від центральної лінії, впродовж якого «пошив у дурні» двох оборонців та кіпера «Динамо-ГУНП», а завершив його точним ударом у вже порожню ціль з досить гострого кута – 1:4.

Номінальні господарі прагнули до останнього хоча б підсолодити гіркоту власної поразки, але не судилося. Окрім того, значно вплинуло на їх шанси вилучення Соботюка, який такий отримавши вилучення в результаті двох попереджень, заключні хвилини матчу змусив «Динамо-ГУНП» догравати у чисельній меншості.

Отже – 4:1 на користь «Хмельницьких делікатесів», які до чемпіонських медалей у дивізіоні 1 додають і кубковий трофей, таким чином оформлюючи «золотий дубль» в сезоні 2017, з чим від щирого серця і вітаємо підопічних Віктора Вербового!

 

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.