БеларусьБеларусь. 4-й тур: два украинских хет-трика и гол вратаря (обновляется, видео)БеларусьМорено: «В Иране с командой для удачи прыгали через зарезанного барана»БеларусьТарас Королишин: «Будем прибавлять»Футзал в миреИспания, 2-й тур: фавориты несут первые потериФутзал в мире18.00 Женский футзал. Италия. Серия А. Пескара - Рамбла. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 2: тур красивых голов и опоздавших героевФутзал в миреДва украинца из «Резекне» не помешали «Никарсу» добыть Суперкубок ЛатвииСумыИгорь Черненко: "Я был в шоке от игры Хавренко". Часть 1Футзал в мире19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Футзал в мире19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16)

«ПЗМС» розпочала сезон з впевненої перемоги над дніпровською «Злагодою» (+відео)

 

Полтавки порадували вболівальників яскравою грою

Сьогодні у відновленому спорткомплексі Полтавського заводу медичного скла відбувся матч вищої ліги чемпіонату України з футзалу серед жінок між місцевою командою «ПЗМС» та «Злагодою» з Дніпра. Перший матч у сезоні 2016/2017 підопічні Миколи Кудацького виграли, і зробили це емоційно і красиво.

«ПЗМС» — «Злагода» 4:0

«ПЗМС»: Івасенко, Є.Шаповал, Гавриш, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Деркач, В.Шаповал, Дударчук, Мочалова,

Головний тренер: Микола Кудацький

«Злагода»: Соболєва, Тараканова, Підгорна, Музика, Свинаренко, Аслаханова, Іванова, Литвин, Тарасова, Калягіна, Сумарокова, Чорна

Головний тренер: Олена Кудзієва

Голи: Дударчук (9), Єрмоленко (10), Бабенко (20, 28)

Вболівальники «ПЗМС» скучили за жіночим футзалом у Полтаві, і хоч із-запізненням, але все ж наповнили трибуни відновленого спорткомплексу ПЗМС. Дівчата з команди Миколи Кудацького очевидно теж скучили за іграми, адже з великим бажанням одразу ж кинулися в атаку. Гості з Дніпра переважну більшість часу оборонялися, особливо варто відзначити воротаря Віру Соболєва. Дніпрянка парирувала кілька потужних пострілів від Валерії Єрмоленко і Юлії Дудуарчук і взагалі проявила себе справжнім бійцем. Зрешто те саме можна сказати і про Тетяну Івасенко, у неї було трохи менше роботи, але вона не дала приводу ні на секунду сумніватися у своїй надійності.

Під кінець тайму на дев’ятій хвилині «крига скресла». Юлія Дударчук зуміла перехитрити оборону суперниць і пробити Віру Соболєву — 1:0. Маємо перший офіційний гол «ПЗМС» в сезоні.

Другий м’яч на свій рахунок записала капітан команди Валерія Єрмоленко. Таїсія Бабенко після засильної передачі від Валерії зуміла не випустити м’яч в аут і повернула капітану. Валерія з розвороту не залишили шансів воротареві — 2:0.

У «Злагоди» гра і так не йшла, а до всього зазнала ушкодження Віра Соболєва. Тренеру довелося випускати іншого воротаря, який «промишляв» виходами далеко в поле. Одним з таких виходів внаслідок контратаки майстерно скористалася Таїсія Бабенко — 3:0. На перерву з розгромною перевагою.

Добила суперників Тася на 28-й хвилині, коли після передачі з глибини зуміла відносно спокійно розвернутися і забити четвертий гол.

У підсумку — 4:0.Дівчата щасливі, вболівальники радіють, офіційне «бойове хрещення» спорткомплексу ПЗМС можна вважати вдалим.

Владислав ВЛАСЕНКО, «Полтавщина Спорт»

 

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.