Беларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения» Ассоциация футзала УкраиныОфіційно: матч за Суперкубок України відбудеться у ЛьвовіЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов: "Береттьоуйфалу" заменил "Дьер"Экстра-лигаІгор Калінін: «У Кубку ліги даватимемо можливість проявити себе молодим футзалістам»Житомир“SAV” дає бій “ГазМясу”, “Грантех” громить “Олесану” – у Житомирі стартував Відкритий Кубок Житомирського міського головиТурнирыFUTSAL MASTERS 2018: став відомий календар матчівФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: состоялись матчи 1-го тура (+ видео)Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: вдалий старт (+ відео)РоссияЭдер: «Будем создавать яркую и агрессивную команду»КазахстанКака: «Мы сделаем все, чтобы «Кайрат» вернул главные титулы»Казахстан«Кайрат» усилился двумя бразильскими игрокамиВетераныАлександр Кабаненко: «Мои главные наставники в футзале – Шур и Водян»Сербия«Экономац» начал подготовку к новому сезонуЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Є суттєвий прогрес, який дозволяє залучати молодих хлопців до тренувань з першою командою»Футзал в миреНовости от FutsalMania: кого подпишет «Кайрат»?

Результати жеребкування Кубку Регіонів АФЛУ 2018 + Розклад + Система розіграшу

Сьогодні відбулося жеребкування Кубка регіонів АФЛУ

 
Група А:  Епіцентр К-Forex Club (Хмельницький), Лугексперт (Сєвєродонецьк), Енерго (Кропивницький)
Група В: Food Center (Суми), Бренд (Луцьк), Нова Поліція (Кропивницький)
Група С: LEX-VSK (Суми), East West (Бердичів), ЛІЯ (Сихий Єланець)
Група D: Сатурн (Вапнярка), Квадр (Харків), Продексім-2 (Херсон)
Група E: Атлетик (Бровари),
Сумиобленерго (Суми), Вікторія (Краматорськ)
Група F: Володимир (Тиврів), Чайка (Кремена), Торпедо (Миколаїв)
Група G: PARTIZAN (Київ), Олімпік (Ужгород), Локомотив (Лиман)

У 1/8 фіналу вищої ліги виходять команди, які посіли перші, другі місця у групах та дві кращих команди, які посіли третє місце в групах.
Дві кращих команди, які посіли третє місце в групах серед шести команд, що залишились потрапляють до 1/2 фіналу першої ліги, а решта команд потраплють до 1/4 фіналу першої ліги.

Далі все відбудеться за стандартною схемою плей-оф: 1/8 фіналу, 1/4 фіналу, 1/2 фіналу і фінал відповідної ліги. Матч за третє місце проводитися не буде, а, отже, звання бронзового призера отримають обидва півфіналісти вищої ліги турніру.

Джерело - aflu.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.