Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев тур

«Рівне-112» – чемпіон!



У неділю за шаленої підтримки глядачів, яких зібралося не менше, ніж на матчі екстра-лігового «Кардинала», відбувся розіграш головного трофею першого чемпіонату Аматорської футзальної ліги Рівненщини – красеня кубка!
Спочатку у матчі за третє місце зійшлися «Штанга» і «Поліська Січ». Футболісти не жаліли сил, адже на кону була перепустка до еліт-раунду всеукраїнських змагань. Номінальні гості матчу ще до початку гри не дорахувалися двох гравців – участі в матчі не брали один з лідерів команди Вадим Царьов, а також дискваліфікований Віталій Яковишин.
«Штангісти» відразу взялися атакувати ворота Олександра Герасимчука, і вже на 3-ій хвилині зустрічі невтомний Андрій Жук після індивідуального проходу відкрив рахунок. Можливо, швидкий гол дещо розслабив господарів матчу, й ініціатива перейшла до і «Поліської Січі». Добре у ці хвилини проявив себе Мирослав Ходак, який зрівняв рахунок у матчі після цікавої багатоходівки, а згодом по перерві забив важливий третій м’яч для своєї команди. До того Олександр Овсійчук вивів гостей уперед.
За чотири хвилини до завершення гри «Штанга» вп’ятьох пішла на штурм воріт «полісян». На 38-ій хвилині це принесло свої плоди – відзначився Віталій Боровець. Здавалось, ось-ось і оборона гостей припуститься ще однієї помилки, але прикра обрізка від гравців «Штанги», і за хвилину до завершення гри Вадим Сачук зі своєї половини майданчика філігранним ударом ставить крапку в матчі, забивши м’яч у порожні ворота – 2:4.
«Поліська Січ» разом із бронзовими медалями чемпіонату виборює право представляти Рівненщину на всеукраїнських змаганнях, які відбудуться для призерів подібних турнірів в Одесі.
Напевно, слабкою втіхою для «Штанги» стало 4-е місце в чемпіонаті. Однак Андрій Жук за оцінкою оргкомітету турніру став переможцем в номінації «Найкращий гравець», що викликало найбільші овації та підтримку в залі під час церемонії нагородження.
До речі, нагородження проводили заступник голови Рівненської обласної федерації футболу Олег Кучер, голова Рівненської обласної асоціації футзалу Віталій Засморжук, голова комітету арбітражу Асоціації футзалу України Юрій Веремчук, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний та директор аматорської футзальної ліги Рівненщини Максим Мазурець.
«Найкращим воротарем» чемпіонату визнано Олександра Герасимчука з «Поліської Січі», а «Найкращим бомбардиром» став Володимир Сондак із «Граніта». Переможці в номінаціях отримали індивідуальні призи та дипломи.
 
Гра за третє місце
«Штанга» – «Поліська Січ» – 2:4 (1:2).
13 березня. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 120 глядачів.
Арбітри: В.Самков (Рівненський район), В.Дзюра (Рівне).
«Штанга»: Ткачук, Жук, Сара, Боровець, Ю.Герасимчук, Якобчук, Дем’янчук, Возняк, Циганков, Козлюк, Ползунов.
«Поліська Січ»: О.Герасимчук, Овсійчук, Ходак, Харчук, Сачук, Шило, Басовець, Тук, Хайло.
Голи: Жук (3), Боровець (38) – Ходак (6, 24), Овсійчук (7), Сачук (39).
Попередження: Жук (34).
 
А передував нагородженню його величність «Фінал», з усіма, так би мовити «нутрощами»: запалом боротьби, непоступливістю, інтригою до останньої секунди, пенальті…
Настирливіше розпочали гравці «Рівне-112», і чи не одна з перших гострих атак призвела до взяття воріт Олександра Юхневича – 0:1. Як і в півфінальному матчі, відзначився Роман Волох. Незважаючи на пропущений м’яч, «Граніт» не поспішав форсувати розвиток подій, довго розкатуючи свої атаки. У нагоді могли стати удари з далекої відстані, але на останньому рубежі надійно грав Денис Пашкевич. Врешті, за обопільних атак команди пішли на перерву.
На початку другого тайму знову гостріше діяли футболісти «Рівне-112», внаслідок чого змущували гравців «Граніта» часто фолити. Самі ж господарі матчу сподівалися частіше на індивідуальні дії футболістів. Саме після сольного проходу лівим флангом атаки відновити статус-кво у матчі вдалося Віталію Тушичу – гарматний постріл у верхній кут, і Юрій Шамич був безсилий врятувати свою команду – 1:1.
За дві хвилини до завершення гри «Граніт» отримав п’ятий командний фол і заграв ще обережніше. Однак, таке тривало не надто довго, бо на 39-ій хвилині «Рівне-112» відповіло такою ж «люб’язністю». Останню хвилину команди дограли спокійно, сподіваючись на «Фортуну», «Удачу», «Лотерею»…
Врешті вона усміхнулася цього вечора «пожежникам». «Рівне-112» – чемпіон!
Вітаємо! І бажаємо успіхів на Всеукраїнському фіналі в м. Житомир!
 
Фінал
«Граніт» – «Рівне-112» – 1:1 (0:1, 1:3 пен.).
13 березня. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 350 глядачів.
Арбітри: П.Кравцов (Рівне), О.Демянюк (Рівне).
«Граніт»: Юхневич, О.Момоток, Кусік, Кресанов, Калюжний, Вакульчик, Тушич, Жилінський, Сондак, Прислупський, Трофімчук, Газицький.
«Рівне-112»: Шамич, Степанюк, Улянчук, Волох, Василечко, Шипуков, Гуменюк, Медвідь, Москалик, Гордійчук, Грицак, В.Момоток, Білий, Пашкевич.
Голи: Тушич (36) – Волох (3).
Післяматчеві пенальті: Степанюк (0:1), Газицький (1:1), Волох (1:2), Вакульчик (поперечина), Москалик (1:3).
Попередження: Сондак (7), Прислупський (19), Тушич (24).

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.