БеларусьСергей Крыкун – лучший футзалист БеларусиВинницкаяФутбольний Тиждень 275 від 19.12.2017ИталияДюжина мячей в Суперкубке Италии: "Лупаренсе" в шестой раз берет трофей (+ видео)Первая лига Андрей Будин: «Мой девиз – всегда работать над собой!»Ивано-ФранковскаяІгор Овчар: «Цього сезону зіткнулись з багатьма проблемами»ВолынскаяВолинь. Анонс останнього футзального уік-енду рокуЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 13Дмитрий Литвиненко и Александр Сорокин выиграли Кубок ЧехииЛьвовскаяЛьвів. Круті і Смішні Моменти (Випуск 8)БеларусьИтоги первого круга чемпионата Беларуси-2017/18 от Pressball.byЭкстра-лига«Цифры знают все»: 50 голов «Сокола»РовноРівне. 5 тур: без сюрпризівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13. Лучшие голы, комбинации и сейвыОдессаОдесса. Лига Содружества: и пошел брат на брата!Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 6 тур: «Ураган» виходить на перше місцеЭкстра-лигаСеньор высшей лиги в Херсоне: вехи тренерской карьеры Карлоса БарбозыВолынскаяВолинь. Огляд футзального тижняКубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Илья ЗаславскийЖитомирЖитомир. 8 тур. "ІнБев" знову втрачає очкиЗапорожскаяЗапорожье. Премьер-лига. 9 тур: "Колесо-Центр" продолжает побеждать

Рівне. 5 тур: без сюрпризів

Жодної серйозної несподіванки не було зафіксовано у 5 турі Аматорської футзальної ліги Рівненщини. Усі лідери здобули перемоги, зміцнивши власне становище. Як і раніше, очолює турнірну таблицю «Рівнегаз», який до того ж провів на гру менше. Однак у спину «газовикам» продовжує дихати ціла група конкурентів.


«Поліська Січ» – «Комфорт-Сервіс» – 3:5 (0:2).
10 грудня. 15.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
Арбітри: Н.Мамчур (Рівне ), В.Самков (Кустин).
Голи: Гарбарук (27), Малиновський (34, з 6-метрового), Басовець (40) – Прислупський (5, 35), Петрик (5, 40), Ситник (29).
«Поліська Січ» докладає усіх зусиль, щоб зачепитися за місце в першій вісімці, але у протистоянні з настільки серйозним опонентом, як «Комфорт-Сервіс», шансів у неї було небагато.
Гравці «Комфорт-Сервісу» прагнули реабілітуватися перед власними прихильниками за невдачу в зустрічі минулого туру проти «Рівне 112» і вже на 5 хвилині «біло-чорним» вдалося двічі вразити ворота суперника ударами з близької відстані – відзначилися Тарас Прислупський та Едуард Петрик.
Повними господарем становища «Комфорт-Сервіс» виглядав і після перерви. Лиш тільки «Поліська Січ» зусиллями Владислава Гарбарука та Олександра Малиновського скорочувала відставання у рахунку, «біло-чорні» майже одразу ж відповідали на це своїми м’ячами у виконанні Дмитра Ситника та вже згадуваного Тараса Прислупського. Усі питання щодо переможця на останній хвилині зняв гол Едуарда Петрика, який оформив дубль. Тож м’яч, забитий на заключних секундах Василем Басовцем, став слабкою втіхою для «Поліської Січі».

«Рівнеобленерго» – «Реал-Рівне» – 2:5 (1:1).
10 грудня. 16.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
Арбітри: Н.Мамчур (Рівне ), В.Самков (Кустин).
Голи: Павлів (7), А.Д.Паршиков (26) – Тивонюк (17, 35), Романчук (23), Савицький (30), Кость (40).
Попередження: Дмищук (37) – «Реал-Рівне».
Здобувши свої перші очки в турнірі у зустрічі минулого туру, «Рівнеобленерго» сподівався створити проблеми і для «Реал-Рівне», що зараз перебуває в дуже хорошій формі. Певний час «енергетикам» це вдавалося, але у підсумку вищий клас «реалістів» все ж виявився вирішальним.
На початку зустрічі гра проходила на зустрічних курсах. Але більше пощастило гравцям «Рівнеобленерго» – Микола Павлів скористався помилкою захисту суперника і вивів свою команду вперед. «Реал-Рівне» кинувся відіграватися, але зробити це зміг лише наприкінці тайму, коли Віталій Тивонюк потужно та влучно пробив з гострого кута.
На початку другої половини гри в рахунку повели вже футзалісти «Реал-Рівне» – Дмитро Романчук успішно завершив атаку своїх партнерів по команді. Але «Рівнеобленерго» навіть не думало здаватися. Уже згодом результат знову став нічийним після влучного удару Андрія Паршикова. От тільки на всю гру «енергетиків» не вистачило. Впродовж останньої десятихвилинки «Реал-Рівне» забив тричі, здобувши перемогу – 5:2 та продовживши погоню за лідерами.

«Штанга» – «Сантос» – 3:2 (1:0).
10 грудня. 18.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
Арбітри: В.Дзюра, П.Кравцов (обидва – Рівне).
Голи: Дем’янчук (19), Боровець (23), Корнюшин (27) – Деркач (24), Марчук (25).
Попередження: Циганков (40) – Сидорук (14).
Міцний середняк першої ліги «Штанга» в своєму черговому матчі зустрічався із головним аутсайдером – «Сантосом». І хоча на майданчику впродовж гри постійно була присутня інтрига, перемогу все ж здобула команда, яка знаходиться вище у турнірній таблиці.
Довгих 19 хвилин ніхто з суперників не міг забити. Та все ж на перерву ведучи в рахунку пішли гравці «Штанги», після того, як порожні ворота вразив Петро Дем’янчук.
Початок другої половини гри успішніше знову провели «чорні» і згодом Віталій Боровець з третьої спроби таки добив м’яч у ворота, збільшивши перевагу власної команди. Здавалося, після цього вже ніщо не завадить гравцям  «Штанзі» спокійно довести зустріч до перемоги. Але іншої думки був футзалісти команди «Сантос». Пройшло усього дві хвилини, а рахунок на табло вже був рівним – свої шанси використали Володимир Деркач та Іван Марчук. От тільки раділи «білі» недовго. Невдовзі «Штанга» забила знову зусиллями Сергія Корнюшина і цей гол виявився вирішальним – 3:2.

«Рівнегаз» – «Derby» – 6:3 (2:0).
10 грудня. 19.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
Арбітри: В.Дзюра, П.Кравцов (обидва – Рівне).
Голи: Ніколайчук (5, 24, 30, 35), Гомонець (15), Коляда (36) – Соколов (29), Курилович (38, 40).
Попередження: Курилович (35) – «Derby».
Жодних проблем цього разу не відчув лідер чемпіонату «Рівнегаз» у протистоянні з нестабільним «Derby». Впродовж усього поєдинку «газовики» тільки збільшували свою перевагу в рахунку, забивши у ворота суперника одразу 6 голів.
Справжнім героєм зустрічі у складі переможців став Олександр Ніколайчук, який записав на свій рахунок покер. Ще по разу відзначилися Михайло Гомонець та Микола Коляда. Цікаво, що саме гравці «Рівнегазу» Ніколайчук та Коляда очолюють список кращих бомбардирів першої ліги, маючи в своєму активі 9 та 7 влучних ударів відповідно.
Тільки на заключних хвилинах гравцям «Derby» вдалося зробити рахунок більш пристойним після того, як дубль у їх складі оформив Павло Курилович.

«Квартал» – «Свиспан-Костопіль» – 2:4 (0:3).
7 грудня. 19.30. Костопіль. Міський спортзал.
Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).
Голи: Козачок (26, 27) – Степанчук (8), Улянчук (10), Дацюк (18), Степанюк (33).
Попередження: Українець (36) – «Свиспан-Костопіль».
Відкривав п’ятий тур поєдинок «Кварталу» та «Свиспан-Костополя». Вже вдруге в нинішньому сезоні костопільчани приймали суперника у спортзалі рідного міста і цілком скористалися перевагою власного майданчика.
Уже в першій половині зустрічі в ворота рівненських гостей влетіли 3 «сухі» м’ячі – відзначилися Владислав Степанчук, Дмитро Улянчук та Роман Дацюк. Повернутися в боротьбу хоча б за нічию «Квартал» спробував на початку другого тайму, коли впродовж короткого проміжку часу дубль на свій рахунок записав Олександр Козачок. Але костопільчан того дня було не спинити. Остаточну крапку в матчі поставив Сергій Спепанюк – 4:2 на користь «Свиспан-Костополя», який, втім, поки залишається лише на третьому місці таблиці.
Безумовно, допомогла перемогти костопільчанам і значно ширша лава запасних – у той час, як «Квартал» усю зустріч відіграв однією четвіркою, господарі майданчика мали можливість постійно змінювати власних гравців.
Сергій Кухарчук, президент команди «Свиспан-Костопіль»:
– Дякуємо команді «Квартал», яка приїхала до нас і зробила для Костополя свято. Наше місто скучило за великим футзалом. Хоча деякі матчі у нас відбуваються, але рівень обласних змагань є значно вищим. Також сподобалося суддівство, яке було на високому рівні.



 
Павло Тороп, представник команди «Квартал»:
– Ми перший раз у Костополі. Дякую за організацію і запрошення. Шкода, що нас було мало. – всього 5 чоловік. Крім того, впродовж гри у нас отримав ушкодження ще гравець, якого поставили на ворота. Думали, що програємо з більшим рахунком, але змогли дати бій одному з лідерів.

«Граніт-Хімік» – «Рівне 112» – 2:3 (1:0).
10 грудня. 20.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
Голи: Конюх (13), Хомончак (22) – Білий (24, 31), Груша (32).
Попередження: Газицький (20), Кресанов (27) – Кравчук (11).
Центральне протистояння туру, в якому зійшлися срібний та бронзовий призери минулого сезону – відповідно «Граніт-Хімік» та «Рівне 112» – цілком виправдало свою високу вивіску. Гра видалася, цікавою, безкомпромісною та дарувала уболівальникам інтригу до самого закінчення.
Хоча в першому таймі м’ячем більше володіли гравці «Рівне 112», завершив його на власну користь «Граніт-Хімік» – після швидкої атаки «біло-червоних» м’яч у ворота надіслав Кирило Конюх.
Лиш тільки розпочалася друга половина зустрічі, як розлючені тривалою безвиграшною серією гравці «Гранті-Хіміка» подвоїли рахунок – здалеку потужно пробив Володимир Хомончак. Але «рятувальники» навіть не думали здаватися. Вони посилили тиск на ворота «біло-червоних» і зуміли переломити хід гри. Пройшло усього 10 хвилин – і попереду були вже гравці «Рівне 112». Свої нагоди використали Євгеній Білий (двічі) та Олег Груша.
Таким чином, «Рівне 112» продовжує залишатися однією з двох команд, які ще не програвали в нинішньому чемпіонаті, а безвиграшна серія «Граніт-Хіміка» сягнула позначки в чотири матчі.




Кирило Конюх, капітан команди «Граніт-Хімік»:
– Це футзал. Обидві команди хотіли виграти. Нам трохи не пощастило. Взагалі, гра була рівною і закономірним її результатом, мабуть, мала б бути нічия. Але незаслуженою перемогу «Рівне 112» теж не назвеш.



 
Євгеній Білий, гравець команди «Рівне 112»:
– Звичайно, задоволені підсумковим результатом. Рідко вдається створити такий камбек. Але навіть коли поступалися з рахунком 0:2, були впевнені у власних силах і вірили, що зможемо відігратися та перемогти. Крім того, цей наш успіх дуже важливий з турнірної точки зору. Він допоміг нам закріпитися у першій п’ятірці, а завдання ми ставимо дуже високі.

Джерело - www.futsal.rv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.